O1264'ü galeyana getirmekten mi?Teşekkür ederim. Ödül olarak ilk işim seni banlıyorum![]()
O1264'ü galeyana getirmekten mi?Teşekkür ederim. Ödül olarak ilk işim seni banlıyorum![]()
Otokar kötülemekten (!)O1264'ü galeyana getirmekten mi?
O1264 Semih'e küsmüş,artık Sarıyer civarında araçOtokar kötülemekten (!)
Hehehehehe Otokarı asla kötülemem , O1264’ü kötülüyorum çünkü Otokar değil . Çöp ArabasıOtokar kötülemekten (!)
Yerdeki izmarit -> O1264Hehehehehe Otokarı asla kötülemem , O1264’ü kötülüyorum çünkü Otokar değil . Çöp Arabası
Semihe göre tabii kiYerdeki izmarit -> O1264
Evet sarıyere kaçmış bayadır gelmiyor ve ARIZA VERMİYOR ?O1264 Semih'e küsmüş,artık Sarıyer civarında araç
Fotonun altına yazı yazmakta problem var mı peki ?ve karışmak gibi olmasın dediğim gibi çok sevmem ama yeni açtığım başlık ekran görüntülerinden ibaret olsa daha hoş durur. Vermeniz gereken cevapları Alıntı butonuna tıklayarak buradan cevap verirsek daha düzenli gözükecektir
Yok yok olacak olmazsa çok sade durur zaten. Ayrıca cevap vermeler için demiştimFotonun altına yazı yazmakta problem var mı peki ?
Onu anladım , sadece ss deyince dedim herhalde fotonun altına yazı bile yazmayın demek istediYok yok olacak olmazsa çok sade durur zaten. Ayrıca cevap vermeler için demiştim
İETT Procity TR'siydi. Kodunu hatırlamıyorumAraç ney eski kasa bmcyse sakat kalmış olabilir
Teşekkür ederimEmre Ünel hayırlı olsun
Bence olur hatta çok iyi olur bazı attıklarımdan memnun değilimBir şey soracağım. O konuda herkes hem fikir olursa onu hayata geçirmek istiyorum. Fikrinizi belirtirken içinizden geçenleri objektif olarak söyleyin olur/olmaz gibi
En son açtığım başlığı silip o konuyu yeniden açsam ve kilitlesem konuyu. Bana attığınız/benim bulduğum uygun olan şeyleri paylaşsam ve tepki verseniz ifadelerle. Yazmanız gerektiğinizde de alıntı ekleyip burdan paylaşırsınız. Böylece arka arkaya 0 yazıyla konu olur ama siz ne dersiniz önemli olan sizlersiniz
Mesela hermesten ss aldım diyelimBence olur hatta çok iyi olur bazı attıklarımdan memnun değilim
bana farketmezMesela hermesten ss aldım diyelim
Görsel alıntı: @Hermes diye de ekleyebilirim böylece çalıntı ss olmaz. Herkes ne diyor bu duruma etiketleyeyim
@marmaray bağımlısı @Karatas10 @İettci @Yasin190754 @tolga
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.