Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

bu kocaeli neden böyle dolandıran hatlar açmayı seviyor? belki metro açılınca kapatırlar
İETT kadar aracı olmadığı için olabilir mi? Zaten yeni hatlar da şu anda ÖHO araçları ile açılıyor. 502 ÖHO hattının sahil deparı 502S olarak ÖHO çalışıyor. 501 hattından 501B ve şimdide 501E olarak üç farklı hat olarak çalışıyor. 504 hattından 504B olarak ayrı bir hat çıkarıldı. Yakında bunun gibi hatlar meydana gelecektir illa ki
Metro açılınca bazı hatlar kapatılacak bazıları kısaltılacak kod değiştirip yeni metro besleme hat kodları alacak ve yeni metro besleme hatları açılacak bir şekilde çark döndürülecektir. En çok darbeyi 510,510B,515 gibi Darıca-Sanayi hatları alacak. Darıca-Gebze hatları tarihe karışabilir. Dudayev Metro, Fatih Devlet Hastanesi Metro, Mutlukent Metro gibi otobüs aktarma noktaları olması muhtemelen.

Konuşulacak çok konu var bununla ilgili ama bu konunun yeri burası değil, forumdaşlardan özür dileyerek burada bu konuyu kapatıyorum 🙏

Ekli dosyalar

• 1753990203298.png
    1753990203298.png
    233.4 KB · Görüntüleme: 39
  • 1753990211345.png
    1753990211345.png
    616 KB · Görüntüleme: 41
Türkiye Ulaşımı adlı kategori bulamadığım için İstanbul Ulaşım altında açtım fakat Türkiye'nin her yerindeki Citiportları paylaşabilirsiniz.

Tek önceliğim var: Kendi çekmiş olduğunuz fotoğraflar olsun mümkünse. Google'dan alıntı olmasın.
Hocam Diğer Şehirler'de orası

130Ü hangi hattı? 130G projesi vardı zamanında Gebze-Harem minibüscülerinin yüzünden açılamayan zaten aynı camia 130Ş'ninde Üsküdara uzatılmasını istememiş, Harem'e çalışmasına ayaklanmıştı. Minibüscüler normalde otobüs hatlarını yer bitirirdi, Marmaray 17B'yi yiyip bitirdi.
Şimdi Gebze-Harem minibüsü artık Gebze-Küçükyalı oldu. Belki minibüse alternatif bu hat açılabilir.

Şimdi Gebze-Harem minibüsü artık Gebze-Küçükyalı oldu. Belki minibüse alternatif bu hat açılabilir.
Onların aslında Tavşantepe Metroya kadar geri çekilmesi gerekiyordu, Küçükyalıya çekilmelerinin sebebi M4 Metrosu ise Küçükyalıya kadar gitmesine gerek yok, Tavşantepe Metro - Gebze arasında bir ulaşım eksikliği var. Yok biz böyle iyiyiz diyorlarsa 130Ü hattını açmak için artık engel kalmamıştır gönül rahatlığıyla açılmasının vakti gelmiştir. He yok 130Ş var diyorsanız 130Ş yi eskisi gibi Harem Peronlara alalım.

Ama benim önerdiğim bu değil
130Ü Yunus Emre Lisesi - 133Ş gibi Gümüşpınar Camisine gelecek oradan 130Ş eski güzergahı Fatih Caddesi - Hürriyet Caddesi - Egemenlik Caddesi - Tersane Köprüsüne gelecek - ardından ver elini Üsküdardan dönerek Harem Peronlarda son bulacak.

Türkiye Ulaşımı adlı kategori bulamadığım için İstanbul Ulaşım altında açtım fakat Türkiye'nin her yerindeki Citiportları paylaşabilirsiniz.

Tek önceliğim var: Kendi çekmiş olduğunuz fotoğraflar olsun mümkünse. Google'dan alıntı olmasın.
Arka 4'lü bağdaş kurulması için yapılmış bence.

Keşke şu haberi alsak falanca Silivri otobüsü bmc beldeyi değiştirip yerine setra le aldı. Alır mı zor. Alsa bile iett izin verir mi o da ayrı muamma.

Geri