Pek öyle gibi durmuyor2010dan beri üretilen kasadan devam edecektir OTOKAR KENT LF
Pek öyle gibi durmuyor2010dan beri üretilen kasadan devam edecektir OTOKAR KENT LF
İETT kadar aracı olmadığı için olabilir mi? Zaten yeni hatlar da şu anda ÖHO araçları ile açılıyor. 502 ÖHO hattının sahil deparı 502S olarak ÖHO çalışıyor. 501 hattından 501B ve şimdide 501E olarak üç farklı hat olarak çalışıyor. 504 hattından 504B olarak ayrı bir hat çıkarıldı. Yakında bunun gibi hatlar meydana gelecektir illa kibu kocaeli neden böyle dolandıran hatlar açmayı seviyor? belki metro açılınca kapatırlar
ikisi ortak mıydı? pek benzemiyorlardı ama birbirilerineOrtak diye biliyorum, çakması değil. Tıpkı KARSAN atak-ISUZU novociti life kasa tasarımları gibi.
Sanki benzerlikler var gibi. Görseller markaların sitelerinden alıntıdır.ikisi ortak mıydı? pek benzemiyorlardı ama birbirilerine
ikisi de dikdörtgen başka bir benzerlik göremedimSanki benzerlikler var gibi. Görseller markaların sitelerinden alıntıdır.
Bilgiyi başka bir yerde okumuştum, emin değilim doğrusu.ikisi de dikdörtgen başka bir benzerlik göremedim
Hocam Diğer Şehirler'de orasıTürkiye Ulaşımı adlı kategori bulamadığım için İstanbul Ulaşım altında açtım fakat Türkiye'nin her yerindeki Citiportları paylaşabilirsiniz.
Tek önceliğim var: Kendi çekmiş olduğunuz fotoğraflar olsun mümkünse. Google'dan alıntı olmasın.
Şimdi Gebze-Harem minibüsü artık Gebze-Küçükyalı oldu. Belki minibüse alternatif bu hat açılabilir.130Ü hangi hattı? 130G projesi vardı zamanında Gebze-Harem minibüscülerinin yüzünden açılamayan zaten aynı camia 130Ş'ninde Üsküdara uzatılmasını istememiş, Harem'e çalışmasına ayaklanmıştı. Minibüscüler normalde otobüs hatlarını yer bitirirdi, Marmaray 17B'yi yiyip bitirdi.
Onların aslında Tavşantepe Metroya kadar geri çekilmesi gerekiyordu, Küçükyalıya çekilmelerinin sebebi M4 Metrosu ise Küçükyalıya kadar gitmesine gerek yok, Tavşantepe Metro - Gebze arasında bir ulaşım eksikliği var. Yok biz böyle iyiyiz diyorlarsa 130Ü hattını açmak için artık engel kalmamıştır gönül rahatlığıyla açılmasının vakti gelmiştir. He yok 130Ş var diyorsanız 130Ş yi eskisi gibi Harem Peronlara alalım.Şimdi Gebze-Harem minibüsü artık Gebze-Küçükyalı oldu. Belki minibüse alternatif bu hat açılabilir.
Arka 4'lü bağdaş kurulması için yapılmış bence.Türkiye Ulaşımı adlı kategori bulamadığım için İstanbul Ulaşım altında açtım fakat Türkiye'nin her yerindeki Citiportları paylaşabilirsiniz.
Tek önceliğim var: Kendi çekmiş olduğunuz fotoğraflar olsun mümkünse. Google'dan alıntı olmasın.
Onlar Novociti değilmi?Bizde bunlardan sadece ve sadece Seferihisar İztaşıt(o da bir Öhodur ama ona öho demeyin darılıyor,)'ta bulunuyor, ve o civara çok gidemiyorum, bu başlıkta benden çok @Atabey katkıda bulunur
İett alçak tabanlı istiyor bence ya otokar ya da mercedes alabilir mal sahibi karar ne verirseKeşke şu haberi alsak falanca Silivri otobüsü bmc beldeyi değiştirip yerine setra le aldı. Alır mı zor. Alsa bile iett izin verir mi o da ayrı muamma.
A-892'den bahsediyorsanız iett alçak tabanlı istiyor mal sahibi ya otokar ya mercedes alabilir ne karar verirseKeşke şu haberi alsak falanca Silivri otobüsü bmc beldeyi değiştirip yerine setra le aldı. Alır mı zor. Alsa bile iett izin verir mi o da ayrı muamma.
Neden 892A-892'den bahsediyorsanız iett alçak tabanlı istiyor mal sahibi ya otokar ya mercedes alabilir ne karar verirse
Silivri bölgesindeki tek yüksek tabanla araç o çünkü. Son Belde SilivridekiNeden 892
Çünkü haber bekliyorsun zatenNeden 892
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.