Aynısı sadece 500T Anadolu'da otobanda gidiyor 303A da Avrupa'da otobanda gidiyor hatta 303A komple otoban hattı hiçbir yere dönme falan da yok mahalleye girmek falanHaftaya kısmet olursa 303A hattını deneyeceğim. Bakalım nasıl 500T gibi mi![]()
Silivri hatlarını @59Yunus34 iyi bilir. Bende hiç denemedim. Bir kere A-928'in temsasıyla Mimarsinan'a gitmiştim 303A'daHaftaya kısmet olursa 303A hattını deneyeceğim. Bakalım nasıl 500T gibi mi![]()
Eskiden Silivri'de çok İETT çalışırdı fakat sonra mavi Marmara ulaşım ve Silivri birlik el koydu bölgeyeDönüşte 300 ile dönerim diye baktım ama sefer saatlerini kuşa çevirmişler bir zamanlar burada İETT cirit atardı. Bayramlarda akrabamızın yanına giderdik Gümüşyakaya İETT otobüsleri görürdüm. Körüklü çalışırdı. Hey gidi günler hey
300 ün hangi türevlisi gelirse ona binerim artık dönüşte de
Aslında gördüğün gibi banlaman lazım . Hiç değişecek biri gibi durmuyor . Tabii biriyse , orası ayrı davaHemen banlamak istemiyorum. Düzgünce spam yapmaması gerektiğini söyledim. Gerekirse attığı mesajları silerim. Son çare banlamak artık
Bot değil o kesin fakat günden güne umudum azalıyor.Aslında gördüğün gibi banlaman lazım . Hiç değişecek biri gibi durmuyor . Tabii biriyse , orası ayrı dava
Değişmiş mi bi de sen bak ahahah daha yazarken yine spamladı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.