Marmaray”ın biraz kendi yağında kavrulduğunu düşünüyorum , şehrin geri kalanından biraz bağımsız işliyor bence grev gibi olağanüstü durumlar çıkmadığı süreceMarmaray ile kordinelik nasıl?
Aktarma bana eğer yolumdan saptırmıyorsa mantıksız gelmiyor. Ben taksim’e gitmek istiyorum, beşiktaş’a gitmek istiyorum İETT beni resmen yaka paça sürükleyerek Alibeyköy’e götürüyor. Fakat Zincirlikuyu’ya gitmek istediğimde aynı Alibeyköy bana zor gelmiyor, uçarak gidiyorum resmen. Neden? Çünkü Alibeyköy yolumun üstünde bir yer oluyor. Gitmek için bir yerlere sapmıyorum.Beni aktarmaya zorlayamazsın.
EVET. İETT ARABALARINDAN İNİP OTOBÜSLERİNİ KULLANSALAR 1 HAFTALIĞINA EN AZINDAN HER ŞEYİMİZ DÜZELECEK. Gidip binevler’deki adamı sırf hacıosman’a gitmek için, yeşilpınar’daki adamı. Yenikapı için, alibeyköy’e sürüklemek nasılmış görsünlerGittiğin yere göre mantıklı işte , ters kalıyorsa bu iett nin ahmaklığıdır
Dolmuşun üstündeki çizim ne güzelmiş hiç öyle bir çizim görmemiştim dolmuşlarda
300 hattına İETT araç vermez. Zaten vermesin. Araç yolda kalınca zorluk oluyor. Zaten bu Kurban Bayramında da araç vermedi. Her zaman verirdi.300'lü ve 400'lü ne kadar hat varsa İETT neden buralarda yok. Nedir ya bu otokar sultan rezilliği yüksek tabanlı falan. Sonra Silivri hatlarındaki güleryüzler yerine iett otokarı istemez miydiniz mesela.
Bu kasa Türkiye'ye gelmez. Çünkü her kapı arasında 2 cam olmalı. Bu otobüste 1. Ve 2. Kapı arasında 3, 2. Ve 3. Kapı arasında 1 cam var. Dolayısıyla alınmaz.Yeni Kent'i ilk kim alır acaba?
Böyle bir standart mı var İETT’de ? Niye almasınlar ki ha 2,2 ha 3,1 bence fark yok ama …Bu kasa Türkiye'ye gelmez. Çünkü her kapı arasında 2 cam olmalı. Bu otobüste 1. Ve 2. Kapı arasında 3, 2. Ve 3. Kapı arasında 1 cam var. Dolayısıyla alınmaz.
Çift camlısını üretmek onlar için zor olmasa gerekBu kasa Türkiye'ye gelmez. Çünkü her kapı arasında 2 cam olmalı. Bu otobüste 1. Ve 2. Kapı arasında 3, 2. Ve 3. Kapı arasında 1 cam var. Dolayısıyla alınmaz.
bu kocaeli neden böyle dolandıran hatlar açmayı seviyor? belki metro açılınca kapatırlarOnu aslında Kocaeli Ulaşımpark açabilir düşünüyorum madem 133Ş Çağdaşkent'e kadar gidiyor, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'de bu hamleye jest olarak 595 koduyla Gebze Otogar - Gebze Millet Bahçesi - Çoban Mustafa Paşa Camisi - Köşklüçeşme - Yeni Bağdat Caddesi (Feniş Işıklar) - Çayırova Köprüsü - Şifa Mahallesi (Eski 17B durağı) - Kartal Metro hattı açabilir, 200 hattının peronundan kalkacak başka KBB hattına ihtiyaç var.
KBB'nin çok trajikomik hatları var, Ekomobil yada KBB sitesine girin şu hatları yazın sırasıyla, 440, 410, 502, 425, size Gebze,Çayırova,Darıca turu yaşatır. Dolayısıyla 595 getirisi yüksek, yolcusu fazla, mantıklı bir hat kalır bunların yanında.
İETT'nin almasını istemem, eski kasadan devamYeni Kent'i ilk kim alır acaba?
yeni kasa Isuzu çakması gibi duruyor hiç beğenmedim sultan lfnin yeni kasası gibi bir tasarım güzel olabilirdiİETT'nin almasını istemem, eski kasadan devam
Eldekilerle devam diyelim o zamanİETT'nin almasını istemem, eski kasadan devam
Ortak diye biliyorum, çakması değil. Tıpkı KARSAN atak-ISUZU novociti life kasa tasarımları gibi.yeni kasa Isuzu çakması gibi duruyor hiç beğenmedim sultan lfnin yeni kasası gibi bir tasarım güzel olabilirdi
2010dan beri üretilen kasadan devam edecektir OTOKAR KENT LFBu kasa Türkiye'ye gelmez. Çünkü her kapı arasında 2 cam olmalı. Bu otobüste 1. Ve 2. Kapı arasında 3, 2. Ve 3. Kapı arasında 1 cam var. Dolayısıyla alınmaz.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.