Hocam Diğer Şehirler'de orasıTürkiye Ulaşımı adlı kategori bulamadığım için İstanbul Ulaşım altında açtım fakat Türkiye'nin her yerindeki Citiportları paylaşabilirsiniz.
Tek önceliğim var: Kendi çekmiş olduğunuz fotoğraflar olsun mümkünse. Google'dan alıntı olmasın.
Şimdi Gebze-Harem minibüsü artık Gebze-Küçükyalı oldu. Belki minibüse alternatif bu hat açılabilir.130Ü hangi hattı? 130G projesi vardı zamanında Gebze-Harem minibüscülerinin yüzünden açılamayan zaten aynı camia 130Ş'ninde Üsküdara uzatılmasını istememiş, Harem'e çalışmasına ayaklanmıştı. Minibüscüler normalde otobüs hatlarını yer bitirirdi, Marmaray 17B'yi yiyip bitirdi.
Onların aslında Tavşantepe Metroya kadar geri çekilmesi gerekiyordu, Küçükyalıya çekilmelerinin sebebi M4 Metrosu ise Küçükyalıya kadar gitmesine gerek yok, Tavşantepe Metro - Gebze arasında bir ulaşım eksikliği var. Yok biz böyle iyiyiz diyorlarsa 130Ü hattını açmak için artık engel kalmamıştır gönül rahatlığıyla açılmasının vakti gelmiştir. He yok 130Ş var diyorsanız 130Ş yi eskisi gibi Harem Peronlara alalım.Şimdi Gebze-Harem minibüsü artık Gebze-Küçükyalı oldu. Belki minibüse alternatif bu hat açılabilir.
Arka 4'lü bağdaş kurulması için yapılmış bence.Türkiye Ulaşımı adlı kategori bulamadığım için İstanbul Ulaşım altında açtım fakat Türkiye'nin her yerindeki Citiportları paylaşabilirsiniz.
Tek önceliğim var: Kendi çekmiş olduğunuz fotoğraflar olsun mümkünse. Google'dan alıntı olmasın.
Onlar Novociti değilmi?Bizde bunlardan sadece ve sadece Seferihisar İztaşıt(o da bir Öhodur ama ona öho demeyin darılıyor,)'ta bulunuyor, ve o civara çok gidemiyorum, bu başlıkta benden çok @Atabey katkıda bulunur
Teşekkür ederim. Ödül olarak ilk işim seni banlıyorumHemen konuyu dağıtmadan söyleyip geçeyim , başımıza adam gibi moderatör getirilmesinden çok mutlu oldum . Yönetici ekibe teşekkür ederim . Tarafsız ve günün büyük bir vaktinde aktif tam aradığımızHayırlı olsun @Rick Grimes
Burası random konuşma yeri, yeni açtığım yere paylaşEkli dosyayı görüntüle 75867
M4685 —> Verilen depara yanlış yerden başladı / Araca İstifra
O1264'ü galeyana getirmekten mi?Teşekkür ederim. Ödül olarak ilk işim seni banlıyorum![]()
Otokar kötülemekten (!)O1264'ü galeyana getirmekten mi?
O1264 Semih'e küsmüş,artık Sarıyer civarında araçOtokar kötülemekten (!)
Hehehehehe Otokarı asla kötülemem , O1264’ü kötülüyorum çünkü Otokar değil . Çöp ArabasıOtokar kötülemekten (!)
Yerdeki izmarit -> O1264Hehehehehe Otokarı asla kötülemem , O1264’ü kötülüyorum çünkü Otokar değil . Çöp Arabası
Semihe göre tabii kiYerdeki izmarit -> O1264
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.