Hangi hatta olduğuna bakayım derken 2012 model olduğu gerçeğiyle yüzleştim

Hangi hatta olduğuna bakayım derken 2012 model olduğu gerçeğiyle yüzleştim
Şahsi düşüncem bölgeselcilik yani bir bakıyorsunuz bir bölgede İETT daha ağırlıklı diğer tarafta ÖHO daha ağırlıklı İETT artan nüfusla birlikte yerleşimin artmasıyla oluşan talepe yetişemiyor ama kardeşim Öztaşı var Özulaşı var Mavi Marmarası var aklıma gelmeyen nice ÖHO kooperatifi var iste destek sadece belli hatlara parselleme ayır bölgelere Ankaradaki gibi 1.Bölge 2.Bölge 3.Bölge diye sok garajlara ÖHO otobüslerini atıyorum 16U da C-5 ÖHO su son seferini attıktan sonra Şifaya geri dönmesin Yunus Garajında parklansın. Son seferi en yakın Garaj neredeyse orada kalsın. Mahalle aralarında ÖHO olmaz kardeşim bunu kaldırmalı öncelikleToplu ulaşım araçları seçim yatırımı olarak görülmese gayet tıkır tıkır işler aslında.
Bunun olması için araç sayısının artırılması lazım işte. Mesela Citaro G'leri ben az buluyorum.Şahsi düşüncem bölgeselcilik yani bir bakıyorsunuz bir bölgede İETT daha ağırlıklı diğer tarafta ÖHO daha ağırlıklı İETT artan nüfusla birlikte yerleşimin artmasıyla oluşan talepe yetişemiyor ama kardeşim Öztaşı var Özulaşı var Mavi Marmarası var aklıma gelmeyen nice ÖHO kooperatifi var iste destek sadece belli hatlara parselleme ayır bölgelere Ankaradaki gibi 1.Bölge 2.Bölge 3.Bölge diye sok garajlara ÖHO otobüslerini atıyorum 16U da C-5 ÖHO su son seferini attıktan sonra Şifaya geri dönmesin Yunus Garajında parklansın. Son seferi en yakın Garaj neredeyse orada kalsın. Mahalle aralarında ÖHO olmaz kardeşim bunu kaldırmalı öncelikle
Güzergahı uygun hangi hat varsa en az bir körüklü otobüs olmalı o hatta
2000'den fazla araç var ÖHO'lerde, Mesela Öztaşta 56 tane solo otobüse gerçekten gerek var mı 500T hattında? Taş çatlasın karşılıklı 10 araç çıksa en fazla 12 körüklü araç gerekir. Aynı durum 130Ş hattında da geçerli 36 tane solo otobüse gerek yok, toplamda 6 körüklü 18 solo otobüs yetecektir. Geri kalan araçları da 3'er 5'er dağıtılabilir tüm hatlara, İETT nin 20 tane solo otobüs verdiği hatta bunun sayesinde 5 tane solo otobüs verecek 15 ÖHO girecek. İETT ÖHO ile birlik olup araç, hat planlamasını doğrusal yapması gerekiyor.Bunun için araç sayısının artırılması lazım işte.
Arnavutköy? İztaşıt?Özel Halk Otobüsü Nakit ve Kart ile işlem yapar.
Belediye Otobüsü Sadece Kart ile işlem yapar
Minibüs Sadece Nakit ile işlem yapar.
Hiçbir Şehirde Minibüsler'de Validatör yoktur. Halk Otobüsleri Kontak Kapatırsa Görürsünüz Minibüs te validatörü.
Ben bu MD lerden bir tane Jest görmüştüm Şişli-Kağıthane dolmuşu vazifesini yerine getiriyordu görmüştüm aylar evvel. O da mı dönüşmüş?
İmzamı atarımAcil ve acil olarak Körüklü otobüs ihalesi açılmalı ilk etapta 200 adet
500T'ye körüklü otobüs verilmesi lazım .Hatta mümkünse KGM'den izin alınıp sarı Otokar Kent XL de alınabilir.2000'den fazla araç var ÖHO'lerde, Mesela Öztaşta 56 tane solo otobüse gerçekten gerek var mı 500T hattında? Taş çatlasın karşılıklı 10 araç çıksa en fazla 12 körüklü araç gerekir. Aynı durum 130Ş hattında da geçerli 36 tane solo otobüse gerek yok, toplamda 6 körüklü 18 solo otobüs yetecektir. Geri kalan araçları da 3'er 5'er dağıtılabilir tüm hatlara, İETT nin 20 tane solo otobüs verdiği hatta bunun sayesinde 5 tane solo otobüs verecek 15 ÖHO girecek. İETT ÖHO ile birlik olup araç, hat planlamasını doğrusal yapması gerekiyor.
Acil ve acil olarak Körüklü otobüs ihalesi açılmalı ilk etapta 200 adet Garajı da belli Kurtköy Garajı ağırlıklı
Şifa’nın dar sokaklarında 21 metreyle ralli500T'ye körüklü otobüs verilmesi lazım .Hatta mümkünse KGM'den izin alınıp sarı Otokar Kent XL de alınabilir.
Dönüşüm olmayabilir o araç. O hattaki araçların rengi normalde de yeşildir.Ben bu MD lerden bir tane Jest görmüştüm Şişli-Kağıthane dolmuşu vazifesini yerine getiriyordu görmüştüm aylar evvel. O da mı dönüşmüş?
Öyleyse uzun otobüsler 23 Nisan Caddesine kadar gider meselaŞifa’nın dar sokaklarında 21 metreyle ralli
Silivri bölgesi çalıştı mesela.ÖHO Grev zamanında İETT'nin açıklamasına göre 3.020 Özel Halk Otobüsü varmış
Ekli dosyayı görüntüle 75972
98 bölgesindeki CNG'li cobralarda çalışıyorduSilivri bölgesi çalıştı mesela.
onun dışında başka MD yazan görmemiştim ama şişli kağıthaneler arasındaDönüşüm olmayabilir o araç. O hattaki araçların rengi normalde de yeşildir.
Kartlı sisteme entegre edilen Daily, Sprinter araçlar da var. Onlardandır muhtemelen.Dönüşüm olmayabilir o araç. O hattaki araçların rengi normalde de yeşildir.
Kendisi bir karsan jest idi şişli kağıthane hatlarında eğer doğru hatırlıyorsam pek jest yok sprinterlar görev alıyor o hattaKartlı sisteme entegre edilen Daily, Sprinter araçlar da var. Onlardandır muhtemelen.
132T’ye körüklü gerekli değil bence. Köyiçinde (ilk durak) 4-5 kişi biniyor geri kalanını bilmiyorum ama o kadar da dolmuyordur bence.200 adet körüklü otobüs alınsın dağıtıyorum sırasıyla,
500T - > 20 adet körüklü
130Ş - > 10 adet körüklü
KM12 - > 5 adet körüklü
132T - > 3 adet körüklü
Diğer bölgelerin güzergahını bilmiyorum. Güzergahı uygun hangi hat varsa geri kalanı da oralarda kullanılsın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.