Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Yüksek alamazsın yasak. Tekerlekli Sandalyeli yolcu, Bebek arabası, valiz vs gibi durumlar için alçak tabanlı olmalı
Aynen öyle a kodu b kodu c kodu zaten alçak taban alacaklar ama d kodları çift katlı alıyorlar yaşamıyorum evet ama istanbulu iyi biliyoruz hiç çift katlıya binmedim zaten

Konu sahibi
D kodlu da tek katlı alıyorlar Avrupa da 36L anadoluda da tek katlıya dönen çiftler var diye duydum
Hepsi değil ama bir kısmı evet tek katlıya döndüler. 36L-Z ve 76 BM6 gibi bölgelerde D kodlu tek katlılar var. Conecto, Avenue Plus LF, Akia Ultra LF12 gibi modeller mevcut

Konu sahibi
@Arsen hocam başlığı geri açıyorum. Buradaki konuşmaya ihtiyacımız var.

Ayrıca arkadaşlar sizden ricam kişisel mevzularınızı buraya sürüklemeyin. Çok karışmayı seven biri değilim zaten

Konu sahibi
Hemen konuyu dağıtmadan söyleyip geçeyim , başımıza adam gibi moderatör getirilmesinden çok mutlu oldum . Yönetici ekibe teşekkür ederim . Tarafsız ve günün büyük bir vaktinde aktif tam aradığımız 😍😍 Hayırlı olsun @Rick Grimes
Teşekkür ederim. Ödül olarak ilk işim seni banlıyorum 😅

IMG_0510.jpeg

M4685 —> Verilen depara yanlış yerden başladı / Araca İstifra

Konu sahibi
ve karışmak gibi olmasın dediğim gibi çok sevmem ama yeni açtığım başlık ekran görüntülerinden ibaret olsa daha hoş durur. Vermeniz gereken cevapları Alıntı butonuna tıklayarak buradan cevap verirsek daha düzenli gözükecektir

Geri