Jest ise orijinal yeşil olma ihtimali var. Yıllar önce yeşil Magirus M2000'de görmüştüm o hatta.Kendisi bir karsan jest idi şişli kağıthane hatlarında eğer doğru hatırlıyorsam pek jest yok sprinterlar görev alıyor o hatta
Jest ise orijinal yeşil olma ihtimali var. Yıllar önce yeşil Magirus M2000'de görmüştüm o hatta.Kendisi bir karsan jest idi şişli kağıthane hatlarında eğer doğru hatırlıyorsam pek jest yok sprinterlar görev alıyor o hatta
130Ş ve 500T güzergahında dar sokak yok, Metrobüs zor olur ama körüklü gayet sıkıntısız, sorunsuz çalıştı bu gözler 133TM de körüklü otobüs çalıştığını gördü asıl onun güzergahı dar sokaklardan geçiyorŞifa’nın dar sokaklarında 21 metreyle ralli
133TM’deki körüklü gidip portun orada sıkışıyor tam da son durağa yaklaşmışken130Ş ve 500T güzergahında dar sokak yok, Metrobüs zor olur ama körüklü gayet sıkıntısız, sorunsuz çalıştı bu gözler 133TM de körüklü otobüs çalıştığını gördü asıl onun güzergahı dar sokaklardan geçiyor![]()
Breda'lar çalışabiliyorsa sorun yoktur. Kent XL tarzı araçları da biraz zorlasak girerler aslında130Ş ve 500T güzergahında dar sokak yok, Metrobüs zor olur ama körüklü gayet sıkıntısız, sorunsuz çalıştı bu gözler 133TM de körüklü otobüs çalıştığını gördü asıl onun güzergahı dar sokaklardan geçiyor![]()
Üstünde MD 1535 yazıyordu tam yeşil değildi üstü yeşil altı beyaz gibiydiJest ise orijinal yeşil olma ihtimali var. Yıllar önce yeşil Magirus M2000'de görmüştüm o hatta.
MD yazıyorsa kartlı sistem. Kapı kodlarını İBB verdi.Üstünde MD 1535 yazıyordu tam yeşil değildi üstü yeşil altı beyaz gibiydi
O dolmuşu bir daha göremedim diye hatırlıyorum ne oldu acabaMD yazıyorsa kartlı sistem. Kapı kodlarını İBB verdi.
İşte aynısı zamanında KM12 de de görmüştüm, hele KM13 vermişlerdi o daha berbattı Yaylada Cezeriyi geçince Migros var sol köşede orayı dönerken araç ağladı133TM’deki körüklü gidip portun orada sıkışıyor tam da son durağa yaklaşmışken
O kavşak direk otobüs düşmanı, 12mlerde zorlanıyor bazen
Yaylada eskiden 12m sıkışıyordu tam şimdiki mercanın ilerisindeki dörtyolda trafik yaylada o zamanlar daha yoğunduİşte aynısı zamanında KM12 de de görmüştüm, hele KM13 vermişlerdi o daha berbattı Yaylada Cezeriyi geçince Migros var sol köşede orayı dönerken araç ağladı
Şifa’ya ya da şekerpınar’a gelirse millet hep kocaelikart basmaya çalışırAcaba yeşil 12 metrelik otobüsler de olur mu ileride?
neredeyse İ.E.T.T kadarÖHO Grev zamanında İETT'nin açıklamasına göre 3.020 Özel Halk Otobüsü varmış
Ekli dosyayı görüntüle 75972
Vazgeçtim hahahahaŞifa’ya ya da şekerpınar’a gelirse millet hep kocaelikart basmaya çalışır
Kod uyuşmuyorda bir benzeri böyle miydi?O dolmuşu bir daha göremedim diye hatırlıyorum ne oldu acaba
Ulaşımpark yeşili ile kartlı sistem yeşilinin tonları farklı sankiŞifa’ya ya da şekerpınar’a gelirse millet hep kocaelikart basmaya çalışır
Aşağı yukarı böyle bir şeydiKod uyuşmuyorda bir benzeri böyle miydi?
Kartlı sistem yeşili daha koyu ama kesinlikle böyle bir senaryo yaşanacaktırUlaşımpark yeşili ile kartlı sistem yeşilinin tonları farklı sanki
Genelde güzergahı tabelaya bakmadan şöföre soran insanların başına gelir bu. Bindiğim her otobüsün logolarına ve tabelalarına bakarım.Kartlı sistem yeşili daha koyu ama kesinlikle böyle bir senaryo yaşanacaktır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.