Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Şifa’nın dar sokaklarında 21 metreyle ralli
130Ş ve 500T güzergahında dar sokak yok, Metrobüs zor olur ama körüklü gayet sıkıntısız, sorunsuz çalıştı bu gözler 133TM de körüklü otobüs çalıştığını gördü asıl onun güzergahı dar sokaklardan geçiyor 😂

Mesela yolcusu bol ama güzergahı dar ve dolambaçlı olduğu için 133KT,KM11,133AK ve 133Ş hatlarında körüklü otobüs çalışması felakete neden olur. Ben bundan bir kaç sene önce 500T deki Karsan Körüklü son seferini atınca Yunus Emre Lisesinden 133Ş tabelası ile Kartala gittiğini gördüm 😲

Konu sahibi
Şu garaja giriş izni var mı? yasak mı

Ekran görüntüsü 2025-08-01 232301.png

130Ş ve 500T güzergahında dar sokak yok, Metrobüs zor olur ama körüklü gayet sıkıntısız, sorunsuz çalıştı bu gözler 133TM de körüklü otobüs çalıştığını gördü asıl onun güzergahı dar sokaklardan geçiyor 😂
133TM’deki körüklü gidip portun orada sıkışıyor tam da son durağa yaklaşmışken
O kavşak direk otobüs düşmanı, 12mlerde zorlanıyor bazen

Breda'lar çalışabiliyorsa sorun yoktur. Kent XL tarzı araçları da biraz zorlasak girerler aslında

133TM’deki körüklü gidip portun orada sıkışıyor tam da son durağa yaklaşmışken
O kavşak direk otobüs düşmanı, 12mlerde zorlanıyor bazen
İşte aynısı zamanında KM12 de de görmüştüm, hele KM13 vermişlerdi o daha berbattı Yaylada Cezeriyi geçince Migros var sol köşede orayı dönerken araç ağladı

İşte aynısı zamanında KM12 de de görmüştüm, hele KM13 vermişlerdi o daha berbattı Yaylada Cezeriyi geçince Migros var sol köşede orayı dönerken araç ağladı
Yaylada eskiden 12m sıkışıyordu tam şimdiki mercanın ilerisindeki dörtyolda trafik yaylada o zamanlar daha yoğundu

Size ben körüklünün hatta Otokar Kent XL nin en uygun olduğu güzergahı söyleyeyim mi
Zamanında bilenler bilir KM li hatların ilk açıldığı zaman KM10 hattının bir deparı vardı Kartal Metro - Gebze Teknik Üniversitesi orada solo Citaro çalışıyordu. Bu hattı KM80 koduyla tekrardan çalıştırılabilir.

Bu minibüsler ve midibüslerin sarılarından olmalı asla yeşil olmamalı rengi, mahalleler arasında çalışabilir. Hadi ilk hattı da ben patlatıyorum
TZL1 Mimar Sinan - Şifa Mahallesi - Yeni yapılan Aydınlı Yolu - Şelalepark - Aydınlı - Konaşlı - Orhanlı - Tepeören - Akfırat

TZL2 Aydınlı Bahçeler - Emlak Konutları - Evora - Aydıntepe - İçmeler - Tuzla Belediyesi - Yayla Mahallesi - Postane Mahallesi - Tuzla Sahil - Viaport Marina - Şifa Mahallesi - Mimar Sinan Mahallesi - Aydınlı TOKİ Konutları

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt