Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Aynen TCV/Bozankaya E-karat.

Neden ki?
Kabataş-Arnavutköy
Üsküdar-Kadıköy gibi güzergahlarda iyi iş yapar
Valla Bozankaya halini bilmiyorum ama TCV Karat L CNG hali istanbulda patır patır yandı. Hatta biri direkt kül olmuştu cng tankı hasar yemişti sanırım. Şuan çalışan CNG'li hali de yok zaten. Yakıtlı hali dayanamadıysa elektrikli hali hiç dayanmaz bence

Valla Bozankaya halini bilmiyorum ama TCV Karat L CNG hali istanbulda patır patır yandı. Hatta biri direkt kül olmuştu cng tankı hasar yemişti sanırım. Şuan çalışan CNG'li hali de yok zaten. Yakıtlı hali dayanamadıysa elektrikli hali hiç dayanmaz bence
Bence de TCV bayağı kötüydü bir kez 38B de bindim. Bence bir kez daha şans vermeye hiç gerek yok

Konu sahibi
Hatta biri direkt kül olmuştu cng tankı hasar yemişti sanırım
610388e086b24433582e9a33.webp

1627619822275-u.jpg

Dediğim araç bu olmalı

Görsel Kaynak: https://t24.com.tr/haber/istanbul-da-seyir-halindeki-halk-otobusu-bir-anda-alev-aldi,968920

Yani bilmiyorum çalışan örneği var

Ben bi İzmir'e soram

Konu sahibi
Burdalar derken. Yolunu mu şaşırmış Bredalar. Bu bredaların ikitelli ve Kağıthane Garajı yok mu.
Bir ara oraya uzaktan uğramayı düşünüyorum ama sanırım içeri girmek yasaktı uzaktan fotoğraf çekmeye çalışıcam

Tekirdağ ulaşımına bakıyorum da rengarenk otobüsler var. Gri mi ararsın beyaz mı ararsın turkuaz mı ararsın erguvan mı ararsın sarı mı ararsın. Ne ararsın ne😁😁😁

Şaka bi yana insan bazen imreniyor adamların otobüsleri rengarenk ve insanın içi açılıyor. Bilemedim yani aynısı İstanbulda olsa mıydı...

Geri
Üst Alt