Ben Sultan'ları sevemiyorum, özellikle Sultan LF hiç sevmiyorum. Karsan Atak gibi modeller daha hoşuma gidiyor.Isuzu Citiporru bilmem ama Novo serisi sultandandaha kotu
Ben Sultan'ları sevemiyorum, özellikle Sultan LF hiç sevmiyorum. Karsan Atak gibi modeller daha hoşuma gidiyor.Isuzu Citiporru bilmem ama Novo serisi sultandandaha kotu
Aydıntepe marmaraya d100den gidebilir üst geçit var yanlış hatırlamıyorsamAynen o zaman marmaray daha mantıklı da oda en aşağıda kalıyor
yeni kasa sultan lf çok şık araç en sevdiğim midinüsBen Sultan'ları sevemiyorum, özellikle Sultan LF hiç sevmiyorum. Karsan Atak gibi modeller daha hoşuma gidiyor.
Hocam uzunçayır durağana metrobüse kadar gidiyorGelmişken 130Ş'yi de kullanasım var metrobüs veya Marmara'ya atar mı beni
Tamamdır o zaman saati varsa iner inmez ona biner dönerim teşekkür ederim yardımcı olan herkeseHocam ünalan durağana metrobüse kadar gidiyor
Ne demek hocamTamamdır o zaman saati varsa iner inmez ona biner dönerim teşekkür ederim yardımcı olan herkese
Uzunçayır methbüs de duruyorGelmişken 130Ş'yi de kullanasım var metrobüs veya Marmara'ya atar mı beni
Son duraktan direkt Marmaray'a gideceksen 130Ş veya 130ŞT gibi D-100'e çıkan hatlarla İçmeler'e gidip oradan Marmaray'a binebilirsin. 130Ş ile Uzunçayır'dan Metrobüse de binebilirsin.Evet son durak orasıydı sanırım. Dönerken marmarayın kalkış durağı olan Halkalı durağına gelmem gerek. Marmaray kullanmam şart değil. Gelmişken buradaki hatları da kullanabilirim
133Ş Pendik YHT’de duruyor bir de uzak mı kalıyor şifayaSon duraktan direkt Marmaray'a gideceksen 130Ş veya 130ŞT gibi D-100'e çıkan hatlarla İçmeler'e gidip oradan Marmaray'a binebilirsin.
16S daha kapsamlı bir tur yaptırıyor meşhur cezaevini falsn görüyon D100’e tek inme sebebi aydos ormanı muhtemelen yoksa daha çok ara sokağa girerdi130Ş D100 Anadolu Yakası turu yaptırır sana hocam 2 buçuk saat sürüyor![]()
Yok uzak değil Gümüşpınar Camisi durağından binebilirsin133Ş Pendik YHT’de duruyor bir de uzak mı kalıyor şifaya
Teşekkür ederim 130Ş ye net karar verdim kesin binicem. Ya uzunçayır metrobüse gider ordan sefaköy metrobüs yaparım ya da Marmara'ya gider marmarayla dönerimSon duraktan direkt Marmaray'a gideceksen 130Ş veya 130ŞT gibi D-100'e çıkan hatlarla İçmeler'e gidip oradan Marmaray'a binebilirsin. 130Ş ile Uzunçayır'dan Metrobüse de binebilirsin.
Hocam şuan bostancı tarafındasınız doğru muNerde olduğuma dair gram fikrim yok C-368'in GPS'ini takip edip beni bulabilirsiniz![]()
Gelmişken gebze küçükualı ya da bin oradan 130Ş ye binersinNerde olduğuma dair gram fikrim yok C-368'in GPS'ini takip edip beni bulabilirsiniz![]()
Evet robot abla şimdi anons yaptı doğrudurHocam şuan bostancı tarafındasınız doğru mu
Hatta ve hatta bir mucize yaşanup gebze koop dolmuşu görürsen ona binebilitsin esenler otogarında son durak yapıyorlar diye biliyorum ama görmezsen beklemeGelmişken gebze küçükualı ya da bin oradan 130Ş ye binersin
Abonman ile geziyorum minibüse nakitim yok ama olsa da vermezdim sevmiyorumHatta ve hatta bir mucize yaşanup gebze koop dolmuşu görürsen ona binebilitsin esenler otogarında son durak yapıyorlar diye biliyorum ama görmezsen bekleme
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.