Ee kayıplara karışırsan olacağı buBen yokken bu başlığa ne olmuş. 100+ mesaj yazılmış.
Dizele çevrilen A-1805 kodlu TCV 1.5 yıldır etiketleri sökük, Kocasinan'da çürüyor. A-1805 ne almalı deseniz, 2015 model 2. el Cobra alsa yeter.

Ee kayıplara karışırsan olacağı buBen yokken bu başlığa ne olmuş. 100+ mesaj yazılmış.
Dizele çevrilen A-1805 kodlu TCV 1.5 yıldır etiketleri sökük, Kocasinan'da çürüyor. A-1805 ne almalı deseniz, 2015 model 2. el Cobra alsa yeter.
Aynen TCV/Bozankaya E-karat.Bozankaya TCV'nin devamıydı sanırım. İstanbul'a böyle bir elektrikli araç almak ihanet olacaktır. Kaldıramaz şehiri
Hidrojenli alsak nasıl dolduracağız?Hidrojen'Li otobüs al. Hibrit'te al ama Elektrikli Almayın. ozaman
Valla Bozankaya halini bilmiyorum ama TCV Karat L CNG hali istanbulda patır patır yandı. Hatta biri direkt kül olmuştu cng tankı hasar yemişti sanırım. Şuan çalışan CNG'li hali de yok zaten. Yakıtlı hali dayanamadıysa elektrikli hali hiç dayanmaz benceAynen TCV/Bozankaya E-karat.
Neden ki?
Kabataş-Arnavutköy
Üsküdar-Kadıköy gibi güzergahlarda iyi iş yapar
Isuzu IsuzuBen yokken bu başlığa ne olmuş. 100+ mesaj yazılmış.
Bence de TCV bayağı kötüydü bir kez 38B de bindim. Bence bir kez daha şans vermeye hiç gerek yokValla Bozankaya halini bilmiyorum ama TCV Karat L CNG hali istanbulda patır patır yandı. Hatta biri direkt kül olmuştu cng tankı hasar yemişti sanırım. Şuan çalışan CNG'li hali de yok zaten. Yakıtlı hali dayanamadıysa elektrikli hali hiç dayanmaz bence
Hatta biri direkt kül olmuştu cng tankı hasar yemişti sanırım
Yani bilmiyorum çalışan örneği varValla Bozankaya halini bilmiyorum ama TCV Karat L CNG hali istanbulda patır patır yandı. Hatta biri direkt kül olmuştu cng tankı hasar yemişti sanırım. Şuan çalışan CNG'li hali de yok zaten. Yakıtlı hali dayanamadıysa elektrikli hali hiç dayanmaz bence
Bredalar derken. Yolunu mu şaşırmış Bredalar. Bu bredaların ikitelli ve Kağıthane Garajı yok mu.Deparkoda yatan A-1516'nın şöyle bir eski aracı vardı
Bir ara oraya uzaktan uğramayı düşünüyorum ama sanırım içeri girmek yasaktı uzaktan fotoğraf çekmeye çalışıcamBurdalar derken. Yolunu mu şaşırmış Bredalar. Bu bredaların ikitelli ve Kağıthane Garajı yok mu.
Mayıs 2016Ne zaman yanan Bahçeşehir'de T1002 yanmıştı dönmedi hâlâ
En son baktığımda onda da sinyal yoktu ne ara dönmüş şaşırdım valla ikitelli garajında gerçekten de dönmüşT1001 de yok diyecektim. Geri dönmüş.
Onu bulamadık bıraktık çıkmadı sonuçMayıs 2016
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.