Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Pendik Köprüsü durağında da inebilirsin M4 metro için hatta denk gelirsen 130ŞT binip Tavşantepe Metroda da inebilirsin
Bu şekilde yaptım teşekkür ederim. Dönüş yönünde özellikle çok trafik vardı. M4'e bindim. İlk binişim bu metroya da ne güzel desenli metroymuş tarz duruyor

Konu sahibi
sağır oldunuz mu
500T'den indikten sonra zaten hafif mala bağlamaya başladım. Temaslar gibi sağa çeke çeke yürüyordum. Kulaklık vardı yarısında da uyumuşum zaten duymadım. Pendik'ten Ayrılık Çeşmesi 28 dk sürdü o açıdan memnunum

500T'den indikten sonra zaten hafif mala bağlamaya başladım. Temaslar gibi sağa çeke çeke yürüyordum. Kulaklık vardı yarısında da uyumuşum zaten duymadım. Pendik'ten Ayrılık Çeşmesi 28 dk sürdü o açıdan memnunum
Hocam orası yol değil asıl ayrılıkçeşmesi halkalı arası bence daha çok yoruyor

Kulaklık kesmiyormuş SGH-Tavşantepe arası ben dışarıda müzik dinlemediğim için bilmiyorum m4 te nasip olmadı hiç

Konu sahibi
Hocam orası yol değil asıl ayrılıkçeşmesi halkalı arası bence daha çok yoruyor
Kesinlikle marmaray git git bitmedi gözümde. İş saati diye ayaktaydım yol resmen uzadı da uzadı. Şansa 89A vardı da eve rahat döndüm en azından Mustafa Kemal Durağından

Not: Otomatik klavye kurbanı olmuşum temas değil Temsalar gibi*

Ben 130Ş de gidip gelirken 2 film izleyip bitirmişliğim var 😂
Bende C-368 ile gitmiştim şifa son durağa 500T ile cumartesi günü 09.14 seferi son durağa 2 kişi gittik dönüşte de 130Ş ye bindim otobüs ağzına kadar doldu sonra dedim ki bunla metrobüse gidilmez metro durağında indim aktarma yaparak gittim

Konu sahibi
Bende C-368 ile gitmiştim şifa son durağa 500T ile cumartesi günü 09.14 seferi son durağa 2 kişi gittik dönüşte de 130Ş ye bindim otobüs ağzına kadar doldu sonra dedim ki bunla metrobüse gidilmez metro durağında indim aktarma yaparak gittim
500T şoförleri değişmeli mi çalışıyor İETT gibi. Çünkü gittiğimde saat 17:35 di. Diğer seferi 18:00 de hemen kalktı o kadar yola 25 dk dinlenme çok az

Konu sahibi
Burda da belli oluyor

Ekran görüntüsü 2025-08-04 211117.png

Benim seferimde 25 dk dinlenme. 18:00 seferinde de 15 dk dinlenme eğer şoför değişimi yoksa

Şöför değişmeli olsa keşke. İETT’de oluyor 50R’nin İETT seferleri varken bayrampaşa diye baya yol ortasında indirmişti yolcuları şöför değişimi yaparken
Şöför değişimini en güzel Ulaşımpark yapıyor. Her defasında denk gelirim bir şöför biner bir duraktan diğeri iner o durakta yada şöförün çaprazındaki teklide bir şöför daha oturur gider belli bir süre sonra sağa çeker şöför değişir bir kaç durak sonra eski şöför iner otobüs yoluna yeni şöförle devam eder.

Şöför değişimini en güzel Ulaşımpark yapıyor. Her defasında denk gelirim bir şöför biner bir duraktan diğeri iner o durakta yada şöförün çaprazındaki teklide bir şöför daha oturur gider belli bir süre sonra sağa çeker şöför değişir bir kaç durak sonra eski şöför iner otobüs yoluna yeni şöförle devam eder.
Bu akbile anahtar gibi bir şey basıyorlar o sıkıntı oluyor galiba, bir kere binmiştim akbil hata veriyordu şöför basıp devam ediyordu en son şöför değiştirirken ufak akbil sıkıntısı yaşadılar ondan sonra normaldi

500T şoförleri değişmeli mi çalışıyor İETT gibi. Çünkü gittiğimde saat 17:35 di. Diğer seferi 18:00 de hemen kalktı o kadar yola 25 dk dinlenme çok az
Onlar alışıktır bakma kaç senedir o yolda çalışıyorlar bir zaman sonra kendileri bile dinlenmek istemiyor ama tehlikesi de var

Geri
Üst Alt