Bredalar derken. Yolunu mu şaşırmış Bredalar. Bu bredaların ikitelli ve Kağıthane Garajı yok mu.Deparkoda yatan A-1516'nın şöyle bir eski aracı vardı
Bir ara oraya uzaktan uğramayı düşünüyorum ama sanırım içeri girmek yasaktı uzaktan fotoğraf çekmeye çalışıcamBurdalar derken. Yolunu mu şaşırmış Bredalar. Bu bredaların ikitelli ve Kağıthane Garajı yok mu.
Mayıs 2016Ne zaman yanan Bahçeşehir'de T1002 yanmıştı dönmedi hâlâ
En son baktığımda onda da sinyal yoktu ne ara dönmüş şaşırdım valla ikitelli garajında gerçekten de dönmüşT1001 de yok diyecektim. Geri dönmüş.
Onu bulamadık bıraktık çıkmadı sonuçMayıs 2016
Çin malı çift katlı getirtmişlerdi ama belge eksikliğinden ötürü muayeneyi geçememesi ve yanlış hatırlamıyorsam iett’den gerekli izinlerin alınmaması sonucunda kalmışlardı hem çin dandik kullanmaya gerek yokNeden Çin markaları kullanılmıyor halk otobüsü olarak ülkemizde?
Çinliler hem ucuza hemde kaliteli mal üretiyorlar.
Mercedes'in çakmasını orijinalinden daha iyi yapıyor adamlar...
Ayrıca elektrikli otobusler kullanilirsa yanma vakaları da azalır![]()
BYD kullan at araba yapıyor otobüsüne güvenmem benGeçtiğimiz aylarda BYD'ye mail atmıştım diye hatırlıyorum Türkiye'de otobüs üretin veya türkiyeye otobüs ihraç edin diye.
2016 model hic istemessiniz Otokar ilk defa koruklu uretti o yil son zamanlarda her yerde arizali 2016 kent goruyorum ayrica Korugu gacirdiyor (bazi conectolar hala yapmiyor belirtiyim) mororu gucsuz zaten klima otobusu sogutamiyor.2021 modeller de iyi degil yeni gelsigi zamanlarda yandi o derece klimasi 2016lardan daha kotu guvenin bana otokar bozdu.
Ama pili için çok sağlam uzun ömürlü diyorlardı ve dünyada ilk 3 te diyorlardı ya hani. Kasası da sağlam olması gerekmez mi.BYD kullan at araba yapıyor otobüsüne güvenmem ben
Yok sarı iyi gelenlerin kafa karışıklığını azaltıyorTekirdağ ulaşımına bakıyorum da rengarenk otobüsler var. Gri mi ararsın beyaz mı ararsın turkuaz mı ararsın erguvan mı ararsın sarı mı ararsın. Ne ararsın ne
Şaka bi yana insan bazen imreniyor adamların otobüsleri rengarenk ve insanın içi açılıyor. Bilemedim yani aynısı İstanbulda olsa mıydı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.