Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Şuan random koşarak yetiştiğim 89A'da A-1517 denk geldi. Çok mutlu oldum böyle bakmadan random denk gelince 😍 🤤🤤 İçi kırmızı koltuk döşemeli. Sadece biraz ses çıkarıyor nerden geliyor anlamadım. 4-5 durak için binmiş olsam da denk gelmesi iyi oldu
@Mert.

Konu sahibi
IMG_20250731_145109.jpg

Konu sahibi
Keşke bu araçlarla birşey yapılsa böyle yatmasalar
Daha fazla çektim öho fotoğrafa atıcam eve gidince. Çoğunun kodu silinmiş bir kısmında kod vardı. Büyük oranda TCV var 2-3 tane Man 1 tane Tezeller vardı

50B gibi Alibeyköy durağından düz devam eden hatlar yine de yolcu alır devlet hastanesi eyüpsultan cami silahtarağa gibi yoğun yerlerden geçiyor

Alibeyköy durağından dönen hatlardan mesela 50S işlemeyebilir 50D 41Y açılırsa cortlar ama 50C Kağıthane’den geçtiği için işlemeye devam eder. 50L işlemeye devam eder bence çünkü bilgi üni den yolcu topluyor. TM harlarının kapanması yolcu yoğunluğunu çok azaltır ama. 50E’yi bilemiyorum. 50T belki işlemez ama 50N ondan daha iyi durumda olur vs vs

Alibeyköy’den yukarı çıkan hatlardan 50Z maalesef az yolcsu olur. 50F belki işlemeye devam eder dolambaçlı güzergahı sayesinde. 50H işler.

TM hatlardan 4 ün kapanması Göktürk’ün ulaşımına büyük ket vurur. Bütün kapanan hatları açarsak elimizde bir 48E bir de 48A olacak. Göktürk’teki adam nasıl Bakırköy’e, Yenikapı’ya, Beşiktaş’a (D2 yokmuş varsayıyorum) gidecek? Diğerleri kapansa pek bir şey olmaz belki mescid i selama ve kağıthaneye gidenler hariç
50C Mortingen şitraze olur 49 açılırsa❗

Şifa'da çalışan öhoları iett'de birkaç körüklü ile değiştirseler de olur
Onu bende defalarca dedim ama dinlemiyorlar bence buraların muhtarlarında da iş yok, milletin muhtarı hat açtırır, hattın güzergahını kendi mahallesinden geçirtirir ama Şifa ve Mimarsinan Mahallesi muhtarlarında o potansiyel yok ne yazık ki

Maalesef oluyor. 130Ü, 17B. İrfan temelli giderse yeni yönetim inşallah şu minibüs entegrasyonuna devam eder
130Ü hangi hattı? 130G projesi vardı zamanında Gebze-Harem minibüscülerinin yüzünden açılamayan zaten aynı camia 130Ş'ninde Üsküdara uzatılmasını istememiş, Harem'e çalışmasına ayaklanmıştı. Minibüscüler normalde otobüs hatlarını yer bitirirdi, Marmaray 17B'yi yiyip bitirdi.

Konu sahibi
Bunların hepsi neden bizim gözümde 2025 model 0 km olmasın ki vereceksin hepsini 146'ya.
Bugünkü son fotoğrafım Deparko'dan. Hurdalık gibi bir şey olmuş

Ekli dosyayı görüntüle 75673

Ekli dosyayı görüntüle 75674

Ekli dosyayı görüntüle 75667

Ekli dosyayı görüntüle 75676

İçlerinde durumu tek iyi olan araç C-1752

Ekli dosyayı görüntüle 75677

Ekli dosyayı görüntüle 75672

31.07.2025 14:51 - Deparko

Geri
Üst Alt