2-3 gün sonra da 15BK'daki İsuzu(A-160x(7-9?) için gitmek istiyorum o araçta çok bakımlı güzel kendi çektiğim fotoğrafı olsa iyi olur galerimde.
Eski kasa varmış dün baktım500T’de akia öho oluyor
yeni kasa bir tek iett de var zaten. Gariptir İETT tek müşterileri galibaEski kasa varmış dün baktım
A-1607. Kesinlikle 146'da çalışması gereken araç.2-3 gün sonra da 15BK'daki İsuzu(A-160x(7-9?) için gitmek istiyorum o araçta çok bakımlı güzel kendi çektiğim fotoğrafı olsa iyi olur galerimde.
146 ya gelse valla haftada 2-3 kez işim olmasa bile gider binerim o kadar iyi araç. İstanbul'daki en iyi Isuzu benceA-1607. Kesinlikle 146'da çalışması gereken araç.
Sanırım olabilir Uzunçayır metrobüs yaparsam iş çıkış saati trafik falan çok geç giderim sefaköy metrobüse. Amacım zaten 500T içindi 130Ş süpriz oldu. Bunu yapıcam gibi çünkü beklediğimden uzun sürdü yol. Daha son durağa 20-30 dk gösteriyorHocam dönüşte 130Ş ye binip Kartal köprüsü durağında inip M4 e binin ayrılıkçeşmesi durağında inip Marmaray a geçin ve halkalı da inin
Pendik Köprüsü durağında da inebilirsin M4 metro için hatta denk gelirsen 130ŞT binip Tavşantepe Metroda da inebilirsinHocam dönüşte 130Ş ye binip Kartal köprüsü durağında inip M4 e binin ayrılıkçeşmesi durağında inip Marmaray a geçin ve halkalı da inin
İETT'deki 2016'da değişen kasanın devamıyeni kasa bir tek iett de var zaten. Gariptir İETT tek müşterileri galiba
Evet C-363 müş şimdi ters yönde yanımdan geçtiEski kasa varmış dün baktım
Yoğunluk nasıl 130Ş de? Sen tarafsız bir yolcu olaraktan körüklü otobüse gerek var mı yok mu kararını verBu sefer İsuzu fanatikliği yapmadım ilk gelen araca bindim. C-345 otokar
Şuan 5-6 kişiyiz ama yeni kalktı demir sokak diye bir duraktayımYoğunluk nasıl 130Ş de? Sen tarafsız bir yolcu olaraktan körüklü otobüse gerek var mı yok mu kararını ver
Şuan düşündüğüm A-1607 için 15BKBir sonraki rotanız ne olacaktır
E-3 düşünür müydünüz ya da 16SŞuan düşündüğüm A-1607 için 15BK
Sonra ihtimal çok az ama belki 500T kısaldıktan sonra yine şifa son durağa gelip bu sefer 130Ş'nin ilk-son durak yaparım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.