Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

IMG_6739.jpeg
Solosu kadar yakışıklı değil ama bu da güzel

Konu sahibi
Ah be üzüldüm . Başka Isuzu’mu yok bizim moderatörümüze ?? Bulmuşsundur illaki . Daha 6 farklı araç var hepsini bozamassın herhalde 🤣🤣
Kontrol ettim tamir edilmiş. 15:20 cevizlibağ seferine yetişmeye çalışıcam çıktım evden. Ayrıca maalesef 500T de bugün çalışan tek Isuzuymuş diğerleri 130Ş ve diğer hatlarda 🥲

Ekli dosyayı görüntüle 76275
Solosu kadar yakışıklı değil ama bu da güzel
1 sene Gebze Teknik Üniversitesi'ne gidip geldim. Akşam okuldan çıkarken 17B hattının Cevizli Peronlar deparına binerdim. Okulun önünden kalkış yapardı ve GÖREVLİ tabelasıyla hiç yolcu almadan giderdi. Sabit araç olarak K1650 gelirdi, şoförün parfümü otobüsün içerisine sinmişti, kendine has bir kokusu vardı. :) Özlendi o günler, en ön koltukta otururdum genelde.

1 sene Gebze Teknik Üniversitesi'ne gidip geldim. Akşam okuldan çıkarken 17B hattının Cevizli Peronlar deparına binerdim. Okulun önünden kalkış yapardı ve GÖREVLİ tabelasıyla hiç yolcu almadan giderdi. Sabit araç olarak K1650 gelirdi, şoförün parfümü otobüsün içerisine sinmişti, kendine has bir kokusu vardı. :) Özlendi o günler, en ön koltukta otururdum genelde.
Onun öncesi var KM10 da İkarus çalışırken KM10 GTU deparında Mercedes Citaro Solo vardı. Eskiler bilir belki görende olmuştur ben 500T ye ilk İETT eklendiği zaman 2010 lu yıllarda solo Citaro çalıştığını gördüm. Hatta birisi solo Karsan gördüğünü iddia etmişti.

Geri
Üst Alt