500T’de akia öho oluyor500T'de Akia Ultra Lf12'ye binen oldu mu
Kontrol ettim tamir edilmiş. 15:20 cevizlibağ seferine yetişmeye çalışıcam çıktım evden. Ayrıca maalesef 500T de bugün çalışan tek Isuzuymuş diğerleri 130Ş ve diğer hatlardaAh be üzüldüm . Başka Isuzu’mu yok bizim moderatörümüze ?? Bulmuşsundur illaki . Daha 6 farklı araç var hepsini bozamassın herhalde![]()
Yetiştim hatta 20 dk bekleyeceğim kalkmasınıKontrol ettim tamir edilmiş. 15:20 cevizlibağ seferine yetişmeye çalışıcam çıktım evden. Ayrıca maalesef 500T de bugün çalışan tek Isuzuymuş diğerleri 130Ş ve diğer hatlarda![]()
4. LeventŞu Cevizlibağ da neden 50 tane otobüs durağı var. 5 dakikadır 500T durağını aradım anca buldum
Teşekkür ederim son durağa gidince size ihtiyacım olacak Anadolu yakasını hiç bilmiyorum en mantıklı nasıl dönerim diyeİyi yolculuklar @Rick Grimes
Logosu Isuzu yerine Izusu ?
Onu bende fark ettim çekerken belki kaza vs yere düşmüştür sonradan yapıştırmışlardırLogosu Isuzu yerine Izusu ?
1 sene Gebze Teknik Üniversitesi'ne gidip geldim. Akşam okuldan çıkarken 17B hattının Cevizli Peronlar deparına binerdim. Okulun önünden kalkış yapardı ve GÖREVLİ tabelasıyla hiç yolcu almadan giderdi. Sabit araç olarak K1650 gelirdi, şoförün parfümü otobüsün içerisine sinmişti, kendine has bir kokusu vardı.Ekli dosyayı görüntüle 76275
Solosu kadar yakışıklı değil ama bu da güzel
Evet ve hayır ÖHO olarak Akia var ama bir sıralar İETT Akiaları da çalıştı500T’de akia öho oluyor
Onun öncesi var KM10 da İkarus çalışırken KM10 GTU deparında Mercedes Citaro Solo vardı. Eskiler bilir belki görende olmuştur ben 500T ye ilk İETT eklendiği zaman 2010 lu yıllarda solo Citaro çalıştığını gördüm. Hatta birisi solo Karsan gördüğünü iddia etmişti.1 sene Gebze Teknik Üniversitesi'ne gidip geldim. Akşam okuldan çıkarken 17B hattının Cevizli Peronlar deparına binerdim. Okulun önünden kalkış yapardı ve GÖREVLİ tabelasıyla hiç yolcu almadan giderdi. Sabit araç olarak K1650 gelirdi, şoförün parfümü otobüsün içerisine sinmişti, kendine has bir kokusu vardı.Özlendi o günler, en ön koltukta otururdum genelde.
Hocam şifa mahallesine kadar mı gidiyorsunuzTeşekkür ederim son durağa gidince size ihtiyacım olacak Anadolu yakasını hiç bilmiyorum en mantıklı nasıl dönerim diye
Evet son durak orasıydı sanırım. Dönerken marmarayın kalkış durağı olan Halkalı durağına gelmem gerek. Marmaray kullanmam şart değil. Gelmişken buradaki hatları da kullanabilirimHocam şifa mahallesine kadar mı gidiyorsunuz
Gitmeden evvel tuzlayı gezecek misin şifadan tuzlaya dolmuş var geçiyorsa meşhur gebze küçükyalıya da binebilirsinTeşekkür ederim son durağa gidince size ihtiyacım olacak Anadolu yakasını hiç bilmiyorum en mantıklı nasıl dönerim diye
Aynen o zaman marmaray daha mantıklı da oda en aşağıda kalıyorEvet son durak orasıydı sanırım. Dönerken marmarayın kalkış durağı olan Halkalı durağına gelmem gerek. Marmaray kullanmam şart değil. Gelmişken buradaki hatları da kullanabilirim
Sanmıyorum erken çıksaydım olabilirdi de İsuzu uğruna tüm günü yedim. Direkt dönerim gibiGitmeden evvel tuzlayı gezecek misin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.