Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Durak kalkmayacak ki; ana durak olmayacak sadece. Küçükçekmece gibi normal bir durak olacak mesela Avcılar da. 34G ve 34BZ oldukça sık olacağı için de bekleme süresi sorunu olmayacaktır pek. Zaten şu anda bile iyi bu hatların sıklığı. En büyük sorun kapasitenin yetmemesi.

Konu sahibi
A3078 malum hat , malum yerde kazaya karışmış . Şaşırmıyorum artık . Şu salak yol çok dar ve kimse aynasına bakmadan yola atlıyor . Yazık cidden , “yeni” araçları bu hatta vermeseler keşke . Bu hat gerçekten çok zor bir hat
Çok şükür bir gün merak edip 36V bakayım dedim arıza yapan mı dersin kaza mı yapan dersin her şeyi gördüm

Bugün Avcılar’dan (Merkez) Beylikdüzü yönüne gideyim dedim saat 17.30 civarı. Avcılar otobüsünden inenlerin bir kısmının Beylikdüzü yönüne gitmesi sebebiyle durakta saçma sapan bir yoğunluk oluştu. Bence Avcılar durağı ana durak olmaktan çıkarılmalı. Bu sayede metrobüs yolundaki şeritler de normal yola verilerek kronik trafiğe bir nebze katkıda bulunulmuş olunur olumlu anlamda.
Şerit genişletmesi trafiği rahatlatır ama sonra millet “yol genişletildi trafiğe takılmam” diyip araba kullanmaya başlar sonuç daha beter bir trafik ve daha kötü bir metrobüs sistemi şehircilik 101 bunlar

146 31 bu bölgeler de çok iğrenç araçlara sahip komple bir temizlik şart yolcularına üzülüyorum
Abi 146 komple tıklım tıklım, bence yolcular MOİ kavşağı trafiğinin çözülmesini daha çok istiyordur. Yaptığım en büyük hataydı iş çıkışı 146ya valizle binmek.

Arkafaşlar birden aklıma geldi metrobüsü kullanıp iade almak istediğimde özellikle akşam 21 sonrası bazen iade makineleri benim kartımı okumuyor. Bunu yaşayan oldu mu hiç? Başkaları okutabikiyor ama bn okutamıyorum. İlginç olan da gündüz daha çok ve sık yolculuk yaptığım halde hiç gündüz böyle bişi yaşamadım. Ayriyeten durakta denediğim tüm iade cihazları okumuyor.

Son düzenleme:
Arkafaşlar birden aklıma geldi metrobüsü kullanıp iade almak istediğimde özellikle akşam 21 sonrası bazen iade makineleri benim kartımı okumuyor. Bunu yaşayan oldu mu hiç? Başkaları okutabikiyor ama bn okutamıyorum. İlginç olan da gündüz daha çok ve sık yolculuk yaptığım halde hiç gündüz böyle bişi yaşamadım. Ayriyeten durakta denediğim tüm iade cihazları okumuyor.
Bundan büyükşehirin haberi var mı. Beyaz masaya yani şimdiki çözüm merkezine yazmalısınız bence.

Geri
Üst Alt