Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Cevap veripte onun kurnaz oyununa düşeceğimi sanıyor akıllının biri :)
Merak etme ne olduğunun farkındayım sen o ekranın başında kudurup kudurup benim diğer mesajlarıma disslike at , önemli değil . Adam akıllı konuşmayı beceremediğin sürece tüm mesajlarını disslikelıyacağım . Ne tepki verdiğin umrumda değil

Merak etme ne olduğunun farkındayım sen o ekranın başında kudurup kudurup benim diğer mesajlarıma disslike at , önemli değil . Adam akıllı konuşmayı beceremediğin sürece tüm mesajlarını disslikelıyacağım . Ne tepki verdiğin umrumda değil
Bu ikinci veya üçüncü hesabı olmalı

Mesela falanca kişi veznecilerden yayla mahallesine mi gitmek istiyor. Önce alibeyköy aktarma merkezine uğramalı ordan aktarmalı şekilde gitmeli ki bizim ne çektiğimizi anlasın😈😈😈
36V’nin saatleri bence Ne 50V’yi tek seçenek kılacak kadar az ama aynı zamanda da boş gidecek kadar sık da olmamalı. Şu an halk mutluysa saatlerinden ne mutlu.

36V’nin saatleri bence Ne 50V’yi tek seçenek kılacak kadar az ama aynı zamanda da boş gidecek kadar sık da olmamalı. Şu an halk mutluysa saatlerinden ne mutlu.
Zaten 36V hiç bir hatta tek seçenek olamaz . Kendim yazdım , bu hat tramvay yolunu kullanmaya devam ettiği sürece , diğer Vezneciler araçları ile karşılaştırılamaz . Bu yüzden azalıp başka hatta verilmesini istiyorum araçların
Yani kendim aktarma yapmak istiyorum , karşı değilim ama anlatamıyorum arkadaşa

Zaten 36V hiç bir hatta tek seçenek olamaz . Kendim yazdım , bu hat tramvay yolunu kullanmaya devam ettiği sürece , diğer Vezneciler araçları ile karşılaştırılamaz . Bu yüzden azalıp başka hatta verilmesini istiyorum araçların
İETT bu araçları faydalı bir hatta vermez. Başka nasıl bir gizergaha sahip olabilir ki?

İETT bu araçları faydalı bir hatta vermez. Başka nasıl bir gizergaha sahip olabilir ki?
İşte olamaz , o yüzden araçların hepsini 36A ya şutlayıp , bize ayrı bir Cebeci hattı açmaları gerekiyor . Araçtan tasarruf ederiz hem
Hem de Yayla’dan ve Habipler’den , Veznecilere kadar giden insan neredeyse yok
Düzenlemelerin ardından 500T ve 500L ye olacağı gibi olabilir yani

ayrı cebeci hattı derken anlayamadım?
Şu an 36V’de Cebeci deparı var ve normal hattan kısmen daha iyi çalışıyor . 36V deki araçları ( normal hattaki ) 36A ya şutlayıp , 36V-1 e 2 araç daha eklersek hemen hemem aynı sıklıkta çalışır .
Veznecilere giden adam , aktarma yapar . Hem cebeci’den milyon farklı yere giden hat var .
Hemde 36A neredeyse 4 katı sık çalışır

Şu an 36V’de Cebeci deparı var ve normal hattan kısmen daha iyi çalışıyor . 36V deki araçları ( normal hattaki ) 36A ya şutlayıp , 36V-1 e 2 araç daha eklersek hemen hemem aynı sıklıkta çalışır .
Veznecilere giden adam , aktarma yapar . Hem cebeci’den milyon farklı yere giden hat var .
İETT ve metro istanbul keşke daha koordine çalışsa metro arızalarında sefer düzenlemek haricinde, ben şahsen M7 yükünü kaldıramadığını görüyorum. Bu tartışmasız bir gerçek. O zaman neden 36M günde sadece 4 sefer yapıyor? 36M, 50M, Mecidiyeköy’e giden ne kadar hat varsa diriltilmeli veya seferi arttırılmalı. Trafik mecidiyeköyün baş belası evet fakat bu hatlar açılmak zorunda ve İETT gerekirse mecidiyeköy’e congestion pricing getirtmek için baskı kurmalıdır. Yeterki M7’de daha insancıl koşullarda seyahat edilebilsin. Vagonların ne zaman geleceği meçhul bildiğim kadarıyla

Trollük yapmayı ne zaman bırakacaksın merak ediyorum. Adam akıllı konuş falan bunlar nasıl hitaplar hayırdır dingonun ahırı mı burası. Oldu olacak ne yazacağıma da sen karar ver. Haddini aşma. Disslike atamazsın. Atarsan sana da atarlar disslike.

Umrunda mı değil mi görürsün.

İETT ve metro istanbul keşke daha koordine çalışsa metro arızalarında sefer düzenlemek haricinde, ben şahsen M7 yükünü kaldıramadığını görüyorum. Bu tartışmasız bir gerçek. O zaman neden 36M günde sadece 4 sefer yapıyor? 36M, 50M, Mecidiyeköy’e giden ne kadar hat varsa diriltilmeli veya seferi arttırılmalı. Trafik mecidiyeköyün baş belası evet fakat bu hatlar açılmak zorunda ve İETT gerekirse mecidiyeköy’e congestion pricing getirtmek için baskı kurmalıdır. Yeterki M7’de daha insancıl koşullarda seyahat edilebilsin.
Evet 36M yi niye azalttılar anlam veremedim . Affedersiniz hayvan gibi dolu . Zorla kullandırmıyorlar resmen

Trollük yapmayı ne zaman bırakacaksın merak ediyorum. Adam akıllı konuş falan bunlar nasıl hitaplar hayırdır dingonun ahırı mı burası. Oldu olacak ne yazacağıma da sen karar ver. Haddini aşma. Disslike atamazsın. Atarsan sana da atarlar disslike.

Umrunda mı değil mi görürsün.
Tamam afferim , forumuna odaklan . Korktum he bir daha yazma böyle şeyler .

Evet 36M yi niye azalttılar anlam veremedim . Affedersiniz hayvan gibi dolu . Zorla kullandırmıyorlar resmen
İETT raylı sistemleri üst varlık olarak görmeyi bırakmalı, metro istanbul ile daha sıkıfıkı olmalıdır. Birinin yetmediği yerde diğeri var olabilmelidir. Hatta birbirlerine maddi destek dahi çıkmalılardır yeri geldiklerinde.

Geri
Üst Alt