Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Bu sabah 04:30’da Sultangazi Garajı karışmış . Link atılmıyor mu hala bilmiyorum ama atılmıyosa da silinir mesaj en kötü .
Belediye İş Sendikası mensupları garajı basıp , şoförleri kendi sendikalarına geçirmeye çalışmışlar ( paylaşan sitenin yazısı )

iett kadrosunda önde gelenlerin gözaltına alınmasını fırsat bilmişler bu sendikaların yaptıkları kendi ayaklarına sıkmak

82C5150C-826D-456C-BC32-7CB31FDAF85E.jpeg

PDF’ye erişim yok ama böyle bir karar alınmış?

Konu sahibi
Direkt ulaşımın dışına çıkmak istiyorum aslında da hiçbirinde aktif konuşma yok. Dizi/film kategorisinde tek başıma yazıp duruyorum
Forum ulaşım üzerine kurulu çünkü millet ulaşım kategorisine bakıyor sonra çıkıyor
Koca forumda neredeyse son mesaj yazılmış ilk 15 başlık çoğu istanbul olmak üzere full ulaşım cidden. Bu kategoriyi silseler boş kalacak site

Ekran görüntüsü 2025-07-30 175938.png

Forum ulaşım üzerine kurulu çünkü millet ulaşım kategorisine bakıyor sonra çıkıyor
Geçen voleybol forumu arattım son mesaj ya 2024 ya da Şubat 2025 kimse ulaşım dışında fazla Forum açmıyor

Konu sahibi
Geçen voleybol forumu arattım son mesaj ya 2024 ya da Şubat 2025 kimse ulaşım dışında fazla Forum açmıyor
Bende dizi ve filmlerin felsefi mesajları hakkında çok yazdım ama ilgisini çeken kimse olmadı. Max 200-250 kişi gördü

Geri
Üst Alt