Türkiye.Niye burası İngiltere mi?
Türkiye.Niye burası İngiltere mi?
istanbul 3 sene daha metrobüssüz kalamazdı. istanbulun acil bir çözüme ihtiyacı vardı. redditte bir tane yabancı hesaplamaları yapmıştı eğer metrobüs değil de direkt metro yapılmaya başlansaydı o metrobüs 3 sene sonra değil, daha şimdi bitecekti (bütün etapların bir arada inşa edildiği varsayılıyordu yanlış hatırlamıyorsam) ve bu metrobüse akıtılacak para vezaman yüzünden şimdi var olan ama o istanbulda var olan bazı raylı sistemler yok olacaktı. t5, m2 Hacıosman etabı,m7 aklıma gelenlerMetrobüs yüzünden metro yapılmadı. Metrobüs kapasitesi gereği Esenyurt, Beylikdüzü gibi yeni gelişen bölgelerin ihtiyacını karşılayacak bir şey değildi.
Metrobüs 2 senede yapılıp 2007’de açıldı, eminim çoğu kişi bugünleri tahmin etseydi 3 sene daha metrobüssüz kalıp şimdi metroya binmeyi tercih ederdi.
Sakarya için düşünürsek iyi olmuş diyebiliriz ama İstanbul özelinde sadece Küçükçekmece’nin ötesinde 3 milyondan fazla nüfus var.
Metrobüslerin olması metrolara engel değil. Sadece her belediye dönemlerinin icraat yapmamak için bahanesi. Niye hem metrobüs hem metro birlikte çalışarak daha konforlu ulaşım olmasın ki? Bu durumda isteyen metrobüse isteyen metroya binecekti + aktarmaları da cabası.Marmaray mı bu 10-15 dk bekletsin. İş gidiş-çıkış saatlerindeki izdiham hiçbir raylı sistemde yok. Çevre dostu olmayışı, kazaları vs da cabası.
Metrobüs yüzünden metro yapılmadı. Metrobüs kapasitesi gereği Esenyurt, Beylikdüzü gibi yeni gelişen bölgelerin ihtiyacını karşılayacak bir şey değildi.
Metrobüs 2 senede yapılıp 2007’de açıldı, eminim çoğu kişi bugünleri tahmin etseydi 3 sene daha metrobüssüz kalıp şimdi metroya binmeyi tercih ederdi.
Sakarya için düşünürsek iyi olmuş diyebiliriz ama İstanbul özelinde sadece Küçükçekmece’nin ötesinde 3 milyondan fazla nüfus var.
kazaların hiçbirine marmaryın suçu yok geçen sene başak istasyonuna araba düştü mesela metro. olsa düşmeyecek miydiMarmaray mı bu 10-15 dk bekletsin. İş gidiş-çıkış saatlerindeki izdiham hiçbir raylı sistemde yok. Çevre dostu olmayışı, kazaları vs da cabası.
Bu da demek oluyor ki capacityler trafiğe çıkabilir...Daha ilk dakikalarda hemen belli oluyor metrobüs değilde özel yollu otobüs olduğu. Yaya geçidi + trafik ışığı metrobüs yolunun içinde
Ekli dosyayı görüntüle 75416
Marmaray gibi tünele deli para ve mühendislik akıtarak ona muhtemelen ömrümüz vefa etmezdiKöprüde metro için bölme yok, boğaz geçişi nasıl yapılacaktı ki?
ingilizleerin değil ki artık volvoyu çan çin çin yapmadılar çünkü dünyaca tanınan bir markaydı zaten kim uğraşacak yeni marka yaratıp onu millette kabullendirmeye bmc kısaltmayı aynı bırakarak yırttıKeşke british kalsaymış daha havalı.
Çinliler volvoyu satın aldıktan sonra markanın ismini çin çan çon yapmadılar mesela.
Marmaray gibi tünele deli para ve mühendislik akıtarak ona muhtemelen ömrümüz vefa etmezdi
Volvo isveç'in mi?ingilizleerin değil ki artık
Bu da demek oluyor ki capacityler trafiğe çıkabilir...
Yeter ki kılıfına uydursunlar.
tır otobüsler isveçdekindeVolvo isveç'in mi?
Akia istemiyor musun yoksa hani şu 25 metreliklerden(!)Bir şekilde çıkar çıkmasına da , metrobüsteki boşluğu nasıl dolduracağız ?
Şaşırtıcıtır otobüsler isveçdekinde
lazımdı da bunlarla aynı zamanda metrobüste metro olmaya çalışsaydı istanbul arabasız yaşanılmaz bir yer olurduMarmaray projesi lazımdı hocam bence.
akia metrobüsleri zırhlandırıp trafiğe yollamalıyız belki tofaşlı keko öldürür frenler tutmadığı için şöför yırtar capacityler kalabilirAkia istemiyor musun yoksa hani şu 25 metreliklerden(!)
2000de binek araç piyasasından çekildiŞaşırtıcı
Akia istemiyor musun yoksa hani şu 25 metreliklerden(!)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.