Söylüyorum inanmıyorsunuz yunus sürekli umutsuzluk aşılıyor görende sanacak 50 temsa hurdaya ayrıldı. Ah yunus ah

Çin malı çift katlı getirtmişlerdi ama belge eksikliğinden ötürü muayeneyi geçememesi ve yanlış hatırlamıyorsam iett’den gerekli izinlerin alınmaması sonucunda kalmışlardı hem çin dandik kullanmaya gerek yokNeden Çin markaları kullanılmıyor halk otobüsü olarak ülkemizde?
Çinliler hem ucuza hemde kaliteli mal üretiyorlar.
Mercedes'in çakmasını orijinalinden daha iyi yapıyor adamlar...
Ayrıca elektrikli otobusler kullanilirsa yanma vakaları da azalır![]()
BYD kullan at araba yapıyor otobüsüne güvenmem benGeçtiğimiz aylarda BYD'ye mail atmıştım diye hatırlıyorum Türkiye'de otobüs üretin veya türkiyeye otobüs ihraç edin diye.
2016 model hic istemessiniz Otokar ilk defa koruklu uretti o yil son zamanlarda her yerde arizali 2016 kent goruyorum ayrica Korugu gacirdiyor (bazi conectolar hala yapmiyor belirtiyim) mororu gucsuz zaten klima otobusu sogutamiyor.2021 modeller de iyi degil yeni gelsigi zamanlarda yandi o derece klimasi 2016lardan daha kotu guvenin bana otokar bozdu.
Ama pili için çok sağlam uzun ömürlü diyorlardı ve dünyada ilk 3 te diyorlardı ya hani. Kasası da sağlam olması gerekmez mi.BYD kullan at araba yapıyor otobüsüne güvenmem ben
Yok sarı iyi gelenlerin kafa karışıklığını azaltıyorTekirdağ ulaşımına bakıyorum da rengarenk otobüsler var. Gri mi ararsın beyaz mı ararsın turkuaz mı ararsın erguvan mı ararsın sarı mı ararsın. Ne ararsın ne
Şaka bi yana insan bazen imreniyor adamların otobüsleri rengarenk ve insanın içi açılıyor. Bilemedim yani aynısı İstanbulda olsa mıydı...
Ben güvenememAma pili için çok sağlam uzun ömürlü diyorlardı ve dünyada ilk 3 te diyorlardı ya hani. Kasası da sağlam olması gerekmez mi.
Bizde de 16 Model Kent var, ama çoğunlukla 21'ler ağır basıyor, ama tercih olarak 2016 modelBazen düşünüyorum hani bazı otokar kent körüklüler ve kent xl için deniyor ya motoru güçsüz diye. Acaba bu yakıt tüketimine pozitif etki eder mi. Belki daha güçlü motor koysa motor daha ağır olur ama daha güçsüz motor koyarsa motor daha hafif olabilir ve bu da mazota pozitif etki eder ama belki yani emin değilim.
Çünkü ona bakarsak küçük küçük arabalara ne biliyim işte bugattidir şudur budur daha güçlü motor koyabiliyorlar haksız mıyım. Yani bundan dolayı motorun büyük veya küçük olması motorun güçlü veya güçsüz olması anlamına gelmeyebilir diye düşünüyorum. Ama bu sefer de yine otokara sormak gerekiyor o zaman, neden güçsüz motor koydunuz. Sonuçta 21 metre otobüs üreten kaç tane firma var ki. Adam akıllı bir sistem ortaya çıkar da parasını da ona göre alırsın. Bak 2013 iett otokarlarını öve öve bitiremiyoruz yere göğe sığdıramıyoruz ve hatta utanmasak ya şunun 2025 modelini üretin dicez, ki üretin
Tekirdağ körüklüsü 2015 mi 2016 model mi tam emin değilim ama 2015 veya 2016 iett tipi otokarı görmek yani bunun olduğunu bilmek harika.
2si de kotu zatenBizde de 16 Model Kent var, ama çoğunlukla 21'ler ağır basıyor, ama tercih olarak 2016 model
T1084 hocam kusura bakmayın yoğun bir uyku sürecinde olduğum için taa 42.sayfadan beri yazıları okuyorum görmedimMayıs 2016
Bence o değil ya. Hem hiçbir yerde basında haber olmamış hem de 2017'de hizmet dışı kalmış. Sebebi de Withdrawn diyor. Sözleşme bitişi gibi bir şeyT1084 hocam kusura bakmayın yoğun bir uyku sürecinde olduğum için taa 42.sayfadan beri yazıları okuyorum görmedim![]()
Hocam o araç yandı ve kül oldu yanılmıyorsam 142B hattında yandı ve sistemden silindi o yüzden hizmet dışı yazmışlardırBence o değil ya. Hem hiçbir yerde basında haber olmamış hem de 2017'de hizmet dışı kalmış. Sebebi de Withdrawn diyor. Sözleşme bitişi gibi bir şey
Ekli dosyayı görüntüle 75614
Yok bizim dediğimiz hatta yanan değil. Gezi olaylarında yanan. T1084 o şekilde yanmıştır. Gezi olaylarındakini bulamadık. İlk sayfadaki konuHocam o araç yandı ve kül oldu yanılmıyorsam 142B hattında yandı ve sistemden silindi o yüzden hizmet dışı yazmışlardır
Pardon 142B de yanan T1098 gezi olaylarında yanan T1084Yok bizim dediğimiz hatta yanan değil. Gezi olaylarında yanan. T1084 o şekilde yanmıştır. Gezi olaylarındakini bulamadık. İlk sayfadaki konu
Gezi değil gazi mahallesi. Sene 17 veya 18 mayıs 2016 meltemli bir gece de saat 23:00 suları okeyyyYok bizim dediğimiz hatta yanan değil. Gezi olaylarında yanan. T1084 o şekilde yanmıştır. Gezi olaylarındakini bulamadık. İlk sayfadaki konu
Bu araç olaylarda gösteri amaçlı yakılmamış mıydıGazi de yakılan temsa olabilir 2016 da çünkü kapı kodu böyle birşeydi galiba. Ayrıca basına çıkmıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 74739Ekli dosyayı görüntüle 74740
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.