Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden Çin markaları kullanılmıyor halk otobüsü olarak ülkemizde?

Çinliler hem ucuza hemde kaliteli mal üretiyorlar.
Mercedes'in çakmasını orijinalinden daha iyi yapıyor adamlar...

Ayrıca elektrikli otobusler kullanilirsa yanma vakaları da azalır 🙏
Geçtiğimiz aylarda BYD'ye mail atmıştım diye hatırlıyorum Türkiye'de otobüs üretin veya türkiyeye otobüs ihraç edin diye.

Geçtiğimiz aylarda BYD'ye mail atmıştım diye hatırlıyorum Türkiye'de otobüs üretin veya türkiyeye otobüs ihraç edin diye.
BYD Avrupa Üretiyor Elektrikli Çok İsterlerse Avrupadan Alınabilir. Otobüs Üretecek ve kimse almassa ne olacak? talep olsunki üretim olsun.

@Birnevi Senaryo Adamlardan Otobüs Almak içinmi mail attın?

BYD Avrupa Üretiyor Elektrikli Çok İsterlerse Avrupadan Alınabilir. Otobüs Üretecek ve kimse almassa ne olacak? talep olsunki üretim olsun.

@Birnevi Senaryo Adamlardan Otobüs Almak içinmi mail attın?
BYD'yi bana anlatma. Belediyeler için dediğimi biliyorsun. Avrupa da citaro da üretiliyor ama alamıyorsun byd mi alacaksın. Türkiyeye çinden ihraç et veya türklyede zaten fabrika kuruyorsun otobüste üret.

Adamlar otobüs işini de ciddi ciddi düşünüyorlar. Avrupa bunun en yakın örneği. İyi ki mail atmışım hiç olmazsa içim rahat.

Sen al hepimize hediye et.

BYD'yi bana anlatma. Belediyeler için dediğimi biliyorsun. Avrupa da citaro da üretiliyor ama alamıyorsun byd mi alacaksın. Türkiyeye çinden ihraç et veya türklyede zaten fabrika kuruyorsun otobüste üret.

Adamlar otobüs işini de ciddi ciddi düşünüyorlar. Avrupa bunun en yakın örneği. İyi ki mail atmışım hiç olmazsa içim rahat.
1 Maile bakacaklarını zannetmiyorum. Bırakta Belediyeler Mail atsın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt