Ankara başlığına da yazmalısınız. Ego ne alsın.
Karsanlarda sayılmaz bence çünkü metrobüs için alınıp normal hatlara verilmişti. Ama conectolar normal hatlar içinde alınmıştı 2012 de.2015 model conectolar 2015 yılında alındıysa 2015. Alınmadıysa 2013 karsan
İett ona benzer birşey demişti beyaz masa yani şimdi ki çözüm merkezine sorduğumda. Aslında öho körüklü olursa iettnin rolünü çalmış olur ve bu da hiç hoş olmaz.ÖHO körüklü alması yasak mı?
Geçtiğimiz aylarda BYD'ye mail atmıştım diye hatırlıyorum Türkiye'de otobüs üretin veya türkiyeye otobüs ihraç edin diye.Neden Çin markaları kullanılmıyor halk otobüsü olarak ülkemizde?
Çinliler hem ucuza hemde kaliteli mal üretiyorlar.
Mercedes'in çakmasını orijinalinden daha iyi yapıyor adamlar...
Ayrıca elektrikli otobusler kullanilirsa yanma vakaları da azalır![]()
Ama bizimkilerde tcv düşmanlığı var.Gel İzmir'e, bindirelim![]()
BYD Avrupa Üretiyor Elektrikli Çok İsterlerse Avrupadan Alınabilir. Otobüs Üretecek ve kimse almassa ne olacak? talep olsunki üretim olsun.Geçtiğimiz aylarda BYD'ye mail atmıştım diye hatırlıyorum Türkiye'de otobüs üretin veya türkiyeye otobüs ihraç edin diye.
Ciddi anlamda solo karsanlardan daha canlı bombalar. Çalışan tek TCV B-013 o da dizel CNG'li bile değilAma bizimkilerde tcv düşmanlığı var.
Hidrojen'Li otobüs al. Hibrit'te al ama Elektrikli Almayın. ozamanElektrikli araç alacaksan da gidip dandirik markalar almamak gerek. Elektrikli otobüslerin Mercedes'i gibi bir şey alınmalı yoksa yanar durur. Türk markalar için elektrikli otobüsün daha erken olduğunu düşünüyorum
Kamyon sınıfına girdikleri için FSM'den gelip gidiyorlarmış.Çekiciler boğaziçi köprüsüne normalde çıkamıyor demi. Ama çok kısa araçlar zaten iettnin ford çekicileri.
E MAN da alınabilir https://www.man.eu/tr/tr/otobus/man-lion_s-city/elektrikli-tahrik/man-lion_s-city-e.htmlBozankaya TCV'nin devamıydı sanırım. İstanbul'a böyle bir elektrikli araç almak ihanet olacaktır. Kaldıramaz şehiri
BYD'yi bana anlatma. Belediyeler için dediğimi biliyorsun. Avrupa da citaro da üretiliyor ama alamıyorsun byd mi alacaksın. Türkiyeye çinden ihraç et veya türklyede zaten fabrika kuruyorsun otobüste üret.BYD Avrupa Üretiyor Elektrikli Çok İsterlerse Avrupadan Alınabilir. Otobüs Üretecek ve kimse almassa ne olacak? talep olsunki üretim olsun.
@Birnevi Senaryo Adamlardan Otobüs Almak içinmi mail attın?
Yapay ses koyan firmalar oluyor.Ben elektrikli arabaları bile sevmiyorken otobüse pek yanaşmam. Araç dediğin motor sesini dinleyerek gidersin. Ne öyle oyuncak araba gibi sessiz sessiz gidiyo
1 Maile bakacaklarını zannetmiyorum. Bırakta Belediyeler Mail atsın.BYD'yi bana anlatma. Belediyeler için dediğimi biliyorsun. Avrupa da citaro da üretiliyor ama alamıyorsun byd mi alacaksın. Türkiyeye çinden ihraç et veya türklyede zaten fabrika kuruyorsun otobüste üret.
Adamlar otobüs işini de ciddi ciddi düşünüyorlar. Avrupa bunun en yakın örneği. İyi ki mail atmışım hiç olmazsa içim rahat.
1 tane olduğu için normal. M2234'e ben binme şerefine eriştim, tam bir oyuncak gibiydiValla canlı elektrikli otobüs bile görmedim bırak yananı görmeyi![]()
Hayır. Ben otobüsleri seviyorsam istediğimi yaparım. Belediyelere çok güveniyorsun sonra ağlıyorsun Diyarbakıra bmc alınıyor diye.1 Maile bakacaklarını zannetmiyorum. Bırakta Belediyeler Mail atsın.
Gıcık gıcık konuşunca sana madalya mı takacaklar. Emir kipiyle konuşamazsın benimle. Ne yapıp ne yapmayacağıma sen karar veremezsin.1 Maile bakacaklarını zannetmiyorum. Bırakta Belediyeler Mail atsın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.