A3001'i 36CY'ye vermişler.
A3001'i 36CY'ye vermişler.
1 araca düştü 36CY.36CY Akia hep alıyordu. Hatta ilk defa Akiaya 36CY'de binmiştim. 2 Araç çalışıyor zaten. Dİğeri bazen Otokar oluyor bazen değişiyor
Oha onu da mı götürdüler. Biri gelirken biri dönüyordu1 araca düştü o.
Maalesef öyle oldu. Ya bir araç sabah, bir araç öğlen çalışıyor. Ya da bir araç tam gün çalışıyor.Oha onu da mı götürdüler. Biri gelirken biri dönüyordu
Ben birde çok sık kullanmazdım. Sadece Esenler 15 Temmuz parkına giderken kullanıyordum geçen yaz. O zaman bile sık geçmezdi daha kötü olmuşBen de iki araç vardı diye hatırlıyordum . Ne ara yaptılar farketmedim bile
Öho'nun garajı olmaz İETT'nin olur. Şu öho ile İETT'yi bir tutma huyundan vazgeçmediniz gitti. Başlık açarsınız reklamlı iett ve öho diye açarsınız iyi de reklamlı öho dan bize ne. Bizi iett ilgilendirir. Örnek veriyorum kafadan atıyorum.
Tuzla Şifa Mahallesi'nde bildiğin ÖHO garajı var. Hem teknik servis var, hem de araçlar burada parklanıyor.Öho'nun garajı olmaz İETT'nin olur. Şu öho ile İETT'yi bir tutma huyundan vazgeçmediniz gitti. Başlık açarsınız reklamlı iett ve öho diye açarsınız iyi de reklamlı öho dan bize ne. Bizi iett ilgilendirir. Örnek veriyorum kafadan atıyorum.
Sağda solda parklanmış öholara alıştığım için. Hepsinin garajı olsa mı daha iyi bilemiyorum.Tuzla Şifa Mahallesi'nde bildiğin ÖHO garajı var. Hem teknik servis var, hem de araçlar burada parklanıyor.
Avcılar Metrobüs durağını kaldırırsan tökezlemeye başlar. Peki neden?Bugün Avcılar’dan (Merkez) Beylikdüzü yönüne gideyim dedim saat 17.30 civarı. Avcılar otobüsünden inenlerin bir kısmının Beylikdüzü yönüne gitmesi sebebiyle durakta saçma sapan bir yoğunluk oluştu. Bence Avcılar durağı ana durak olmaktan çıkarılmalı. Bu sayede metrobüs yolundaki şeritler de normal yola verilerek kronik trafiğe bir nebze katkıda bulunulmuş olunur olumlu anlamda.
Çok şükür bir gün merak edip 36V bakayım dedim arıza yapan mı dersin kaza mı yapan dersin her şeyi gördümA3078 malum hat , malum yerde kazaya karışmış . Şaşırmıyorum artık . Şu salak yol çok dar ve kimse aynasına bakmadan yola atlıyor . Yazık cidden , “yeni” araçları bu hatta vermeseler keşke . Bu hat gerçekten çok zor bir hat
Şerit genişletmesi trafiği rahatlatır ama sonra millet “yol genişletildi trafiğe takılmam” diyip araba kullanmaya başlar sonuç daha beter bir trafik ve daha kötü bir metrobüs sistemi şehircilik 101 bunlarBugün Avcılar’dan (Merkez) Beylikdüzü yönüne gideyim dedim saat 17.30 civarı. Avcılar otobüsünden inenlerin bir kısmının Beylikdüzü yönüne gitmesi sebebiyle durakta saçma sapan bir yoğunluk oluştu. Bence Avcılar durağı ana durak olmaktan çıkarılmalı. Bu sayede metrobüs yolundaki şeritler de normal yola verilerek kronik trafiğe bir nebze katkıda bulunulmuş olunur olumlu anlamda.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.