Evet yakıldı ama bu araç 2016'nın 18 mayısında falan yakıldı yani gezi de değil.Bu araç olaylarda gösteri amaçlı yakılmamış mıydı
Evet yakıldı ama bu araç 2016'nın 18 mayısında falan yakıldı yani gezi de değil.Bu araç olaylarda gösteri amaçlı yakılmamış mıydı
Hocam, E-karat için İzmir forumunda güzel araç diyorlar, sizde bi bakın istersenizBence de TCV bayağı kötüydü bir kez 38B de bindim. Bence bir kez daha şans vermeye hiç gerek yok
Keşke bu araçlarla birşey yapılsa böyle yatmasalar
Daha fazla çektim öho fotoğrafa atıcam eve gidince. Çoğunun kodu silinmiş bir kısmında kod vardı. Büyük oranda TCV var 2-3 tane Man 1 tane Tezeller vardıKeşke bu araçlarla birşey yapılsa böyle yatmasalar
TCVnin parçaları bulunamıyor mu? Bozankaya belki talep yeterliyse üretirDaha fazla çektim öho fotoğrafa atıcam eve gidince. Çoğunun kodu silinmiş bir kısmında kod vardı. Büyük oranda TCV var 2-3 tane Man 1 tane Tezeller vardı
Bilmiyorum valla. Çok fazla yatan araç vardı canım yandı resmenTCVnin parçaları bulunamıyor mu? Bozankaya belki talep yeterliyse üretir
Bunların hepsi neden bizim gözümde 2025 model 0 km olmasın ki vereceksin hepsini 146'ya.
Boğazköy peronu ertesi gün bulamayabilriizBunların hepsi neden bizim gözümde 2025 model 0 km olmasın ki vereceksin hepsini 146'ya.
Bunların hepsi neden bizim gözümde 2025 model 0 km olmasın ki vereceksin hepsini 146'ya.
Bugünkü son fotoğrafım Deparko'dan. Hurdalık gibi bir şey olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 75673
Ekli dosyayı görüntüle 75674
Ekli dosyayı görüntüle 75667
Ekli dosyayı görüntüle 75676
İçlerinde durumu tek iyi olan araç C-1752
Ekli dosyayı görüntüle 75677
Ekli dosyayı görüntüle 75672
31.07.2025 14:51 - Deparko
BMC’nin Akia’dan farkı yok bana göre.Hayır. Ben otobüsleri seviyorsam istediğimi yaparım. Belediyelere çok güveniyorsun sonra ağlıyorsun Diyarbakıra bmc alınıyor diye.
Bir tane de alt geçitte infılak eden TCV vardı.
Hazır cevap verirler1 Maile bakacaklarını zannetmiyorum. Bırakta Belediyeler Mail atsın.
Hepsini sıfır km akia ultra lf 12 yapalım (!)
Akia daha güzelBMC’nin Akia’dan farkı yok bana göre.
Hayır. Sence umrumda mı. Ben kendi üzerime düşeni yapıyım da. Gerçi akiayı capacitye tercih eden sana birşey anlatamazsın.Hazır cevap verirler
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.