Bir an 98G sandım![]()

Ş var biliyorum
Bir an 98G sandım![]()
YokBu arada Ğ'li hatlar var mı?
Ş var biliyorum
31 cidden 90'lardan kalma araçları kullanıyor ve her gün tıklım tıklım abi.146 31 bu bölgeler de çok iğrenç araçlara sahip komple bir temizlik şart yolcularına üzülüyorum
15AĞDilimizde Ğ ile başlayan bir kelime bulunmadığı için asla böyle bir türev olmayacak ama ikili harflendirmede Ğ de yer alabilir ileride.
Ben de de öyleSitede mi yavaşlık var benim mi internet gidiyor?
Türk Telekomun işidirSitede mi yavaşlık var benim mi internet gidiyor?
Konu karıştırmıcam da neyseTürk Telekomun işidir
Sırf onun için o hatta binebilirimAnons yapan robot ğ yi yumuşak g diye okumaz mı ?
İkinci harfi ğ olan tek yer Ağva, oraya da yeni haf açmazlar gibi, bölge halkı 139Aa'dan memnundurSırf onun için o hatta binebilirim![]()
Evet ama UAB İBB ile gereksiz bir sidik yarışı içindeler ve kendi benimsedikleri simgeleri kullanmazlarsa TCDD nin daha az para kazanacağı (?) düşüncesi içindeler. M11 de kafası karışan turist çokYeni simgeler hat mantığını gereksiz karmaşıklaştırmıyor mu?
Ağvaya ulaşımparkta uğruyor (km15,km25)İkinci harfi ğ olan tek yer Ağva, oraya da yeni haf açmazlar gibi, bölge halkı 139Aa'dan memnundur
Şimdi aklıma geldi, sizce marmaray da U logosuna geçer mi?Evet ama UAB İBB ile gereksiz bir sidik yarışı içindeler ve kendi benimsedikleri simgeleri kullanmazlarsa TCDD nin daha az para kazanacağı (?) düşüncesi içindeler. M11 de kafası karışan turist çok
atatürk havalimanı yolcu alımına kapalı 303 kapatıldı ona gerek yok 130O bence yolcusu olmazTekrardan yazayım ama,
Havalimanları ve Otogara uzak ilçelerden bağlantısı olmayan hatlar açılabilir
Misal,
40AH Rumelikavağı- Atatürk Havalimanı
139H Ağva-Sabiha Gökçen Havalimanı
300H Gümüşyaka-İstanbul Havalimanı
130O Şifa Mahallesi-Otogar
Ek olarak 303A Atatürk Havalimanı'na uuzayıp A Atatürk Havalimanı nı temsil edebilir
Geçti zaten. U totemleri var dışında. Marmaraya U1 diye refere ediliyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim dayattıkları simgelerle pek haşır neşir olmadımŞimdi aklıma geldi, sizce marmaray da U logosuna geçer mi?
Doğrudur. Bir ara vaga TV’de “BİZ YAPTIH HA ONLAR YAPMADI” gibisinden göstermişlerdi onun dışında tek hat kabul ediliyor sanırsamİBB bazı şeylere çökmeye kalkıştığı için bakanlık da böyle bir aksiyon almıştı. Bakanlığın tamamladığı M3 metrosunda U totemi yok sanırsam.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.