Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

İBB bazı şeylere çökmeye kalkıştığı için bakanlık da böyle bir aksiyon almıştı. Bakanlığın tamamladığı M3 metrosunda U totemi yok sanırsam.
Ortada çökmelik bir şey yok, Uab bu metroyu yapıp ibbye teslim etti, fatura yine ibb'nin cebinden çıktı ibb ödedi, üstüne uab uzattığı kısımlar için metro aracı da temin etmedi, daha fazla yazmayacağım siyaset adı altında silinebilir oysaki hepsi gerçekler.

Bakanlık da bir gün tamamını belediyenin yaptığı işe çöksün, berabere biter mücadele 🤣
Burayı da eski foruma benzettiniz. Belediye parası kendi ödediği hatta nasıl çöküyor? Diğer yandan ister bakanlık ister belediye yapsın bu hatların finansmanı bizim vergilerimiz değil mi. Bakanlık yaptı diye Marmaray’ı, belediye yaptı diye metro kullanmayan mı var memlekette.

Allah’ın belasına bak Allah’ın belasına 50AT’de arıza yapmadan gün bitirmiş . Bizde olsa 15:10 seferi Kapı Arızası , 18:10 seferi Motor , 20:15 seferi Elektrik Arızları . Ulan yarın bizde çalışırsa bu araç ve arıza yaparsa bizzat aracı garajdan kaçıracam ve kötü şeyler yapıcam 😈😈

Ekli dosyalar

• IMG_0479.jpeg
    IMG_0479.jpeg
    244.3 KB · Görüntüleme: 28
Allah’ın belasına bak Allah’ın belasına 50AT’de arıza yapmadan gün bitirmiş . Bizde olsa 15:10 seferi Kapı Arızası , 18:10 seferi Motor , 20:15 seferi Elektrik Arızları . Ulan yarın bizde çalışırsa bu araç ve arıza yaparsa bizzat aracı garajdan kaçıracam ve kötü şeyler yapıcam 😈😈

Ekli dosyalar

• IMG_0480.jpeg
    IMG_0480.jpeg
    178.4 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0482.gif
    IMG_0482.gif
    443 KB · Görüntüleme: 29
Burayı da eski foruma benzettiniz. Belediye parası kendi ödediği hatta nasıl çöküyor? Diğer yandan ister bakanlık ister belediye yapsın bu hatların finansmanı bizim vergilerimiz değil mi. Bakanlık yaptı diye Marmaray’ı, belediye yaptı diye metro kullanmayan mı var memlekette.
Olmayan bir şeyi yazmadım, basbayağı çökmeye kalkıştılar. En azından katkıları için şu şu şu kişilere teşekkür ederiz diyebiirlerdi. Savunmaya geçtiniz yine hemen, bunu bildiğim için daha fazla bir şey yazmadım iyi de etmişim.

Marmaray’ı da bazı sivri zekalar boykot edecekti güya ama mitinge yine bu araçlarla gittiler, trajikomik bir durum. 🤣 neyse konu farklı yerlere sapmasın

Olmayan bir şeyi yazmadım, basbayağı çökmeye kalkıştılar. En azından katkıları için şu şu şu kişilere teşekkür ederiz diyebiirlerdi. Savunmaya geçtiniz yine hemen, bunu bildiğim için daha fazla bir şey yazmadım iyi de etmişim.

Marmaray’ı da bazı sivri zekalar boykot edecekti güya ama mitinge yine bu araçlarla gittiler, trajikomik bir durum. 🤣 neyse konu farklı yerlere sapmasın
Nasıl çökmeye kalktılar anlat bakalım. İBB’de şoförlük yapan birisi metroyu karısının üzerine falan mı yapmış ne olmuş.

Detaylı konuşmaya gerek yok, neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsun. Birtakım metro/tramvay hatlarının çeşitli yerlerine AYGM yazısı ekleniyor, artık bu konuda bir sıkıntı yaşanmayacağını umuyorum.

Son düzenleme:

Marmaray’ı da bazı sivri zekalar boykot edecekti güya ama mitinge yine bu araçlarla gittiler, trajikomik bir durum. 🤣 neysenu farklı yerlere sapmasın
Bakanlık Marmaray’dan kâr etmiyordu zaten diye biliyorum. Bir raylı sistemin kâr etmesi çok zor bir durum. Japonya’daki raylı sistem şirketleri mesela raylı sistemden kâr etmiyordu, etrafındaki emlak sektöründen kâr ediyordu

Geri
Üst Alt