Bir an 98G sandım![]()

Ş var biliyorum
Bir an 98G sandım![]()
YokBu arada Ğ'li hatlar var mı?
Ş var biliyorum
E-Centro var mı ki?Otokar özel üretsin o zamanElektrikli versiyonları çalışabilir
İlk fotoğraftaki araç iveco daily ise aşırı büyük olur . Aşağıdakinin markasını tam hatırlamıyorum Otokar da . O çalışabilir gibiAzmanbüs
Her neyse,bunlar da orada çalışabilecek tipler mi?
Otokar olan Centroİlk fotoğraftaki araç iveco daily ise aşırı büyük olur . Aşağıdakinin markasını tam hatırlamıyorum Otokar da . O çalışabilir gibi
31 cidden 90'lardan kalma araçları kullanıyor ve her gün tıklım tıklım abi.146 31 bu bölgeler de çok iğrenç araçlara sahip komple bir temizlik şart yolcularına üzülüyorum
15AĞDilimizde Ğ ile başlayan bir kelime bulunmadığı için asla böyle bir türev olmayacak ama ikili harflendirmede Ğ de yer alabilir ileride.
Ben de de öyleSitede mi yavaşlık var benim mi internet gidiyor?
BMW motorlu minibüs gayet uygun benceŞuan adalarda Elektrikli Karsan Jest var bildiğimiz minibüs. Biraz değişiklikleri var motorunda falan
Bunlar yanılmıyorsam Jest’den daha uzunlar. Alttaki araç zaten otobüs ruhsatlı , üstteki de bildiğimiz minibüs.Azmanbüs
Her neyse,bunlar da orada çalışabilecek tipler mi?Ekli dosyayı görüntüle 75254Ekli dosyayı görüntüle 75256
Türk Telekomun işidirSitede mi yavaşlık var benim mi internet gidiyor?
Konu karıştırmıcam da neyseTürk Telekomun işidir
Sırf onun için o hatta binebilirimAnons yapan robot ğ yi yumuşak g diye okumaz mı ?
İkinci harfi ğ olan tek yer Ağva, oraya da yeni haf açmazlar gibi, bölge halkı 139Aa'dan memnundurSırf onun için o hatta binebilirim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.