Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu sahibi
Öho yanaşır yanaşmasına da man diyor ki ben sadece belediyelere satarım. Parayı veren düdüğü çalamaz diyor.

Üstteki yoruma yanıtım ise man çokta sağlam değildir karıştığı kazalara bakarsanız ön hep yamuluyor hemde felaket şekilde.
Hocam önceden parça bulmak çok zordu Man da o yüzden öho yanaşmadı şu an biraz daha iyi parça konusunda ama Man satış yapmıyor
Bunu bilmiyordum. Konyadaki Manlardan isterdim şahsen İETT'nin almasını

Ona bakarsanız önü yamulmayan en sağlam araç BMC
Burdan şunu mu çıkartmamiz gerekiyor Man kaza yaptı önü yamuldu çok kötü bir araç neye göre kötü araç belki araç çok hızlıydı kaza yaptı bilemeyiz ama Man otobüs sektöründe amiral gemisi konusundadir

Burdan şunu mu çıkartmamiz gerekiyor Man kaza yaptı önü yamuldu çok kötü bir araç neye göre kötü araç belki araç çok hızlıydı kaza yaptı bilemeyiz ama Man otobüs sektöründe amiral gemisi konusundadir
Man bence şehirler arası otobüslerde daha iyi şehir içi biraz yaniii
Mercedes ikisinde de iyi

Evet aynen öyle , yeni kasaları çok güzel . Önceki kasalar bence yetersiz kalıyordu şehiriçine
Ama onlar bile Ankara da hâlâ aktif kullanılıyor İstanbul da da geçmişte o kadar Man çalıştı şu anda da İstanbul a en yakışacak araç kesinlikle Man dir

Konu sahibi
Bu yorumunun altına imzamı atarım. Adamlar nasıl sağlam araç yapmışlar hayret gerçekten çünkü dediğin yoruma yürekten katılıyorum o kadar kaza gördüm ki bmc procity tr.
Tarlabaşındaki kazada dağılmıştı ama gerçi 10 araca vurmuştu hızını da bilmiyorum

Man kötü bir araç değil aksine dediğin gibi otobüsün kralı. Ama kazalarda beni kötü yönde şaşırtıyor. Bu yapıcı eleştiriyi yapıyım ki kendilerini düzeltsinler. Önceki kasayla şimdiki kasa arasında kaza anlamında en ufak bir iyileştirme görmedim. İlk başta kabullenmekte çok zorlandım ama sonradan kabul etmek zorunda kaldım.

Konu sahibi
Ama onlar bile Ankara da hâlâ aktif kullanılıyor İstanbul da da geçmişte o kadar Man çalıştı şu anda da İstanbul a en yakışacak araç kesinlikle Man dir
Şöyle 150 Isuzu 100 MAN 100 Tekirdağa satılan Kent LF Körüklü 50 tane de yeni kasa Citaro alınsa tadından yenmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt