Sanostan iyidir heraldeBu araç zamanının ferrarisi gibi düşün bir hızlandırdı aklın şaşardı ama eski oldukları için maalesef nesilleri tükendi yoksa muazzam araçlardı
Sanostan iyidir heraldeBu araç zamanının ferrarisi gibi düşün bir hızlandırdı aklın şaşardı ama eski oldukları için maalesef nesilleri tükendi yoksa muazzam araçlardı
Bundan aylar önce 49G'de türbanlı bir kadın ibb'nin şoförlere silahla, mafya gibi birşeyleri dayattığını söylemişti hiç unutmuyorum demek ki doğruymuş.Bu sabah 04:30’da Sultangazi Garajı karışmış . Link atılmıyor mu hala bilmiyorum ama atılmıyosa da silinir mesaj en kötü .
Belediye İş Sendikası mensupları garajı basıp , şoförleri kendi sendikalarına geçirmeye çalışmışlar ( paylaşan sitenin yazısı )
Sgms ne dark webden cikma miEshot citaro alırsa biz neden batalım? üç aşağı beş yukarı 4.000'e yakın İETT'nin aracı var. Ayrıca burası İstanbul konusu Eshot bizi ilgilendirmez
Ekli dosyayı görüntüle 75546
İyi de ne zamanın kararı bu yani nerde yazıyor.
Biraz daha açar mısınBunlar şirket aracı olmasın
Çalışan da 1500 tanedir maksEshot citaro alırsa biz neden batalım? üç aşağı beş yukarı 4.000'e yakın İETT'nin aracı var. Ayrıca burası İstanbul konusu Eshot bizi ilgilendirmez
O kadar da değil en az 2.750 - 3.000 çalışan vardır adalar dahilÇalışan da 1500 tanedir maks
Öho olmasa batçaniz zaten koruklunuz de yok İstanbulda bir tane koruklu nasil goremem pes beÇalışan da 1500 tanedir maks
Ne içinBir yıl olacak yakında
Lan 249 yine karsima cikti Allahim ya bir birakmiyor bu sayi pesimiEshot citaro alırsa biz neden batalım? üç aşağı beş yukarı 4.000'e yakın İETT'nin aracı var. Ayrıca burası İstanbul konusu Eshot bizi ilgilendirmez
Otokar metrobüs iyi değil 290LF kasa da arızalı hepO kadar da değil en az 2.750 - 3.000 çalışan vardır adalar dahil
290LF kasa + Akia metrobüs + solo akia + Otokar metrobüs 1.500'ü geçer zaten
Haklısın. Neden körüklü otobüs almazlar ki beceriksizler.Öho olmasa batçaniz zaten koruklunuz de yok İstanbulda bir tane koruklu nasil goremem pes be
Öho para kazanacak yaHaklısın. Neden körüklü otobüs almazlar ki beceriksizler.
Sonuçta çalışıyorlar. Hiç olmazlarsa daha kötüOtokar metrobüs iyi değil 290LF kasa da arızalı hep
Atabey bana de ki şurda haksızsın. Neden körüklü otobüs alınmıyor bu kente atabey neden neden neden atabey.Öho para kazanacak ya
Bırak körüklü otobüsü normali de alınmıyor. Körüklü bir nevi alındı diyebilirizAtabey bana de ki şurda haksızsın. Neden körüklü otobüs alınmıyor bu kente atabey neden neden neden atabey.
Akianin 18 metrelik modeli yok 690 mi ne varmis 16 milyonluk kentte solo calistiramazsin kadikoyde gordugum citarolarda insanlar kapiya yaslanmisti yani boyle bir sey mi olurAtabey bana de ki şurda haksızsın. Neden körüklü otobüs alınmıyor bu kente atabey neden neden neden atabey.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.