Anlamadığın şey şu körüklü karsanlar aslında metrobüs için üretilmişti. En son Conectolar alındı normal hatlar için 2012. Başka da bi sgm alınmadı.Bırak körüklü otobüsü normali de alınmıyor. Körüklü bir nevi alındı diyebiliriz
Anlamadığın şey şu körüklü karsanlar aslında metrobüs için üretilmişti. En son Conectolar alındı normal hatlar için 2012. Başka da bi sgm alınmadı.Bırak körüklü otobüsü normali de alınmıyor. Körüklü bir nevi alındı diyebiliriz
Sağlam körüklü ihalesi şart. 250-400 BandındaAnlamadığın şey şu körüklü karsanlar aslında metrobüs için üretilmişti. En son Conectolar alındı normal hatlar için 2012. Başka da bi sgm alınmadı.
Şimdi ihale verseler araçların hepsi gelmesi en kötü 4 yılı bulurSağlam körüklü ihalesi şart. 250-400 Bandında
Çamlıca yokuşunda yolcularla beraber aracı ittirmek istiyorsun senRedditte komiklik ariyorum suan
buna birden çok ve benim yaptığım gibi kategorili şekilde cevap verebilirsiniz normal otobüs: mercedes benz connecto mini otobüs: 35d otokar sultan iki katlı: daf optare metrobüs: ATPS phileas körüklü otobüs: karsan avancity körüklü
ARALARINDAN EN SEVDİĞİM: ATPS PHILEAS (MY BEST FRİEND)
Eshot citaro alacak paraya mı sahipmişIzmirde test edilen citaro var onu ne yapcaz ya eshot satin alirsa batarsiniz eshot citaro alirsa![]()
Ukome sitesi en üstlerde ne zaman yazmıyor ama yakınntarihİyi de ne zamanın kararı bu yani nerde yazıyor.
Sevgili Karatas 6,5 yıldır neden alınmadı. Bunu sormakta haklı olduğumu düşünüyorum. Bakanlık izin vermiyormuş falan. Alan nasıl alıyor. Veya metrobüsleri nasıl nasıl ki peşin aldılarsa kredisiz, normal hatlara da birşeyler yapabilirlerdiBu olaylar yüzünden alınması zor
Otokar 900 otobüsü nasıl kısa bir sürede üretmişti 2013'te... Veya karsan 310 körüklü karsanı nasıl üretmişti 1 senede.Şimdi ihale verseler araçların hepsi gelmesi en kötü 4 yılı bulur
Akia bile araçları 4-5 ayda teslim edebilmiş iken seri üretim fabrikası olan Otokar daha kısa sürede teslim edebilir.Şimdi ihale verseler araçların hepsi gelmesi en kötü 4 yılı bulur
6.5 yıldır uzun körüklü ve solo alındı. körüklüler eski körüklüleri metrobüsten atıp dış hatlara tahsis etti. metrobüsler özkaynakla satın alındı bir deSevgili Karatas 6,5 yıldır neden alınmadı. Bunu sormakta haklı olduğumu düşünüyorum. Bakanlık izin vermiyormuş falan. Alan nasıl alıyor. Veya metrobüsleri nasıl nasıl ki peşin aldılarsa kredisiz, normal hatlara da birşeyler yapabilirlerdi![]()
onlar oturmuş firmalar üretimde daha ileri teknolojiye sahiptirler akiadanOtokar 900 otobüsü nasıl kısa bir sürede üretmişti 2013'te... Veya karsan 310 körüklü karsanı nasıl üretmişti 1 senede.
Akia kimseyi yanıltmasın...
O araçların teslimatı 1 yılda yapıldı.Otokar 900 otobüsü nasıl kısa bir sürede üretmişti 2013'te... Veya karsan 310 körüklü karsanı nasıl üretmişti 1 senede.
Akia kimseyi yanıltmasın...
Yeni kurulmuş firma ile 40-50 yıllık firmayı kıyaslıyor.onlar oturmuş firmalar üretimde daha ileri teknolojiye sahiptirler akiadan
otokar 1963 e kadar gidiyor, karsanın tarihi 1966 ya gidiyor akia 2015te batık bir şirketten kurulduYeni kurulmuş firma ile 15 yaşında firmayı kıyaslıyor.
Düzelttimotokar 1963 e kadar gidiyor, karsanın tarihi 1966 ya gidiyor akia 2015te batık bir şirketten kuruldu
Kimsede aşırı Akia sevgisi yok. Sorun Akia'nın hak ettiğinden fazla kötülenmesi. Piyasada Akia'dan kötü 2-3 marka mevcut. Gereksiz gömülüyor. Ayrıca çok yeni bir marka olmasına rağmen gayet iyilerAkia iett ihalesine katılamaz. Katılmaması gerekiyordu bunu hepiniz biliyorsunuz. 150 otobüsü 6 aydan fazla sürede teslim ediyorsan at çöpe gitsin senin gibi firmayı. Karsan 1 sene de teslim etmedi eğer etse bile 248 solo karsanı da ekleyin o 1 senenin içine. Nedir bu akia sevginiz diğer markaları kötülemeniz anlamıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.