Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Redditte komiklik ariyorum suan
buna birden çok ve benim yaptığım gibi kategorili şekilde cevap verebilirsiniz normal otobüs: mercedes benz connecto mini otobüs: 35d otokar sultan iki katlı: daf optare metrobüs: ATPS phileas körüklü otobüs: karsan avancity körüklü

ARALARINDAN EN SEVDİĞİM: ATPS PHILEAS (MY BEST FRİEND)
Çamlıca yokuşunda yolcularla beraber aracı ittirmek istiyorsun sen

Konu sahibi
98 hattının uzunluğundan hep bahsediyordum. 15:20 kalkışını yaptıktan sonra 19:00'a yetişememiş :eek:

Ekran görüntüsü 2025-07-30 213847.png

15:20 seferi tam olarak 4 saat 3 dakika sürmüş ve 19:00 seferi 20:28'de 64 - 138. (Bakırköy - Fenertepe) duraklar arasında çalışmış

Sevgili Karatas 6,5 yıldır neden alınmadı. Bunu sormakta haklı olduğumu düşünüyorum. Bakanlık izin vermiyormuş falan. Alan nasıl alıyor. Veya metrobüsleri nasıl nasıl ki peşin aldılarsa kredisiz, normal hatlara da birşeyler yapabilirlerdi😔
6.5 yıldır uzun körüklü ve solo alındı. körüklüler eski körüklüleri metrobüsten atıp dış hatlara tahsis etti. metrobüsler özkaynakla satın alındı bir de

Akia iett ihalesine katılamaz. Katılmaması gerekiyordu bunu hepiniz biliyorsunuz. 150 otobüsü 6 aydan fazla sürede teslim ediyorsan at çöpe gitsin senin gibi firmayı. Karsan 1 sene de teslim etmedi eğer etse bile 248 solo karsanı da ekleyin o 1 senenin içine. Nedir bu akia sevginiz diğer markaları kötülemeniz anlamıyorum.

Konu sahibi
Akia iett ihalesine katılamaz. Katılmaması gerekiyordu bunu hepiniz biliyorsunuz. 150 otobüsü 6 aydan fazla sürede teslim ediyorsan at çöpe gitsin senin gibi firmayı. Karsan 1 sene de teslim etmedi eğer etse bile 248 solo karsanı da ekleyin o 1 senenin içine. Nedir bu akia sevginiz diğer markaları kötülemeniz anlamıyorum.
Kimsede aşırı Akia sevgisi yok. Sorun Akia'nın hak ettiğinden fazla kötülenmesi. Piyasada Akia'dan kötü 2-3 marka mevcut. Gereksiz gömülüyor. Ayrıca çok yeni bir marka olmasına rağmen gayet iyiler

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt