Kent 290LF’nin 1.5 porsiyonu . Hiçbir fark yok . Teknik özellikler dışındaKent XL evet kötü bencede. Ben bir ara İstanbula test edilmeye gelip Tekirdağa BB satılan Kent LF Körüklüyü isterdim şahsen
Ki izmirliler kötü diyorsa vardır bi bildikleri

Kent 290LF’nin 1.5 porsiyonu . Hiçbir fark yok . Teknik özellikler dışındaKent XL evet kötü bencede. Ben bir ara İstanbula test edilmeye gelip Tekirdağa BB satılan Kent LF Körüklüyü isterdim şahsen
çok iyi değil mi yaKent 290LF’nin 1.5 porsiyonu . Hiçbir fark yok . Teknik özellikler dışında
Ki izmirliler kötü diyorsa vardır bi bildikleri![]()
Körüklü konusunda nedense böyle deniyorSolosu candır körüklüsü lanet
Görüntü olarak çok yakışıklı zaten ona diyecek bir şey yok ama görüntünün altında yatan özellikleri önemliçok iyi değil mi ya
![]()
OĞUZ ÇOLBAN, Instagram: "İETT filosuna 2017 yılında Otokar tarafından test amaçlı bir Kent LF Körüklü gelmişti. İlk geldiği dönem adından son zamanlarda sıkça söz ettiğimiz Ayazağa garajında TA-001 kapı kodu ile hizmet vermeye başlamıştı. Daha sonra
164 likes, 4 comments - tr.vehiclespotter, October 10, 2024: "İETT filosuna 2017 yılında Otokar tarafından test amaçlı bir Kent LF Körüklü gelmişti. İlk geldiği dönem adından son zamanlarda sıkça söz ettiğimiz Ayazağa garajında TA-001 kapı kodu ile hizmet vermeye başlamıştı. Daha sonra Anadolu...www.instagram.com
Orijinal koç aynayı bok etmeyi başarmışlar
73H.A-116'nın çalıştığı tüm hatları tek tek yazabilecek bir baba yiğit var mıdır
30A-30M-31K-73-73H-82-92T-93MA-116'nın çalıştığı tüm hatları tek tek yazabilecek bir baba yiğit var mıdır
5 Gün önce A-117 çalışmış A-116'da çalışıyordur büyük ihtimalle sırası gelinceSanki 72YT de de çalışıcak deniyordu
BMC nasıl abartılanda oraya mercedesi koy yeni kasa conecto çok sıradan. Güleryüz orta.Çok linç yiyeceğim ama hazırım
Overrated (Abartılan) Markalar:
MAN
Güleryüz
BMC (Fiyat/Performans araçları hariç)
Underrated (Yeterince değer verilmeyen) Markalar:
Akia
Otokar
Isuzu
Ne overrated ne de Underrated ortası olan Markalar:
Tezeller
Karsan
TCV
Temsa
Hak ettiği değeri gören Markalar:
Mercedes-Benz
Otokar (Sadece 2013 kasadan hak ettiğini görüyor. Yoksa tam görmüyor)
Mercedes Sıradansa tüm markaları kapatıp gidelimBMC nasıl abartılanda oraya mercedesi koy yeni kasa conecto çok sıradan. Güleryüz orta.
MAN eskisi kadar sağlam değil çok dökülüyorlar artık MAN SE Traton’la birleştiHocam Man kesinlikle abartılmıyor adamlar çok sağlam yapıyor biraz pahalı olabilir ama dayanıklılık daha önemli bence ayrıca Otokar da hak ettiğinden fazla değer görüyor Man ile Otokar yer değiştirmeli bence
Yeni kasa conectoyu hiç beğenmiyorum. Diğer otobüslerden hiç bir farkı yok sadece markası varMercedes Sıradansa tüm markaları kapatıp gidelim![]()
Tarlabaşındaki kazada dağılmıştı ama gerçi 10 araca vurmuştu hızını da bilmiyorum
42-44 km/h ile vuruyor çokta hızlı değilmiş. Tamamen ayağa kalkma sebebiyle olmuş çok yazıkHızlı deniyor. İçeri kamerasının görüntüleri ortaya çıkmış 10 araçtan önce bir şeylere daha çarpmış anladığım kadarıyla
42-44 o kadar yoğun trafikte hızlı oluyor araç bir de procity tr değil galiba arka çekimden eski kasaya benziyor42-44 km/h ile vuruyor çokta hızlı değilmiş. Tamamen ayağa kalkma sebebiyle olmuş çok yazık
Procity trler çok sağlam.Hızlı deniyor. İçeri kamerasının görüntüleri ortaya çıkmış 10 araçtan önce bir şeylere daha çarpmış anladığım kadarıyla
Se traton'u yok sayıyorum. Man mandır.MAN eskisi kadar sağlam değil çok dökülüyorlar artık MAN SE Traton’la birleşti
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.