Mercedes önce CapaCity modelini Türkiye de üretsin.Aynen öyle Mercedes önce adam akıllı bir tasarım yapsın ondan sonra Otokar'a laf edelim
Mercedes önce CapaCity modelini Türkiye de üretsin.Aynen öyle Mercedes önce adam akıllı bir tasarım yapsın ondan sonra Otokar'a laf edelim
Mercedes yeni tasarımı bence çok şık duruyor eski kasanın tasarımını otobüsle ilgilenmeyen kişiler bile beğenmiyorAynen öyle Mercedes önce adam akıllı bir tasarım yapsın ondan sonra Otokar'a laf edelim
Tezeller Benz Conecto (!)Aynen öyle. Mercedes önce adam akıllı bir tasarım yapsın ondan sonra Otokar'a laf edelim. Çamaşır makinesi lakaplı tırları ayrı bir rezillik.
ÖHO’nun LE otobüs almaya bir sebep/teşvikte bulunursa alınabilirKeşke Türkiyeye Solarıs Volvo falan otobüs fabrikası kursa da onlar da öhoya satış yapsalar yine Iveconun Türkiyede üretilen Streetway modelinin de satışı yapılsa keşke Öholere
Şoförlere araç önerin,ÖHO’nun LE otobüs almaya bir sebep/teşvikte bulunursa alınabilir
Anlamadım?Şoförlere araç önerin,![]()
Oho soforlerine au atiyorum iveco streetway falan onerin gibisindenAnlamadım?
Alan alıyor sen tipe mi bakıyorsun güce mi performansa mı ayrıca öho esnafı parçadan dolayı Otokar a yöneliyor yoksa emin ol herkes Mercedesi olsun isterAynen öyle. Mercedes önce adam akıllı bir tasarım yapsın ondan sonra Otokar'a laf edelim. Çamaşır makinesi lakaplı tırları ayrı bir rezillik.
Şile Ağva kooperatifi Crossway alırsa güzel olur ama bagaj kompartmanının bulunmaması bir eksi olabilir onlaraOho soforlerine au atiyorum iveco streetway falan onerin gibisinden
2012 ProcityYarın A-1683 cağırdı beni go yarın hangi araç tahmin edin
evet doğru Yaptaş A.Ş'nin aracı2012 Procity
İstanbul asla yaşanılacak biryer değil artık milletle göz göze gelmeye korkuyorsun beni de bıçaklarlar mı diye böyle bir yerde nasıl yaşayacaksın dışarıda can güvenliğin yok bir kereİstanbul’da insan olmasa bile trafik olur efendim . Ne yaptığını bilmeyen sürücü sayısı çok fazla . Durduk yere fren yapandan tut , dönüşü kaçırmamak için 4-5 şerit değiştirene vur .
Ayrıca İstanbul hala yaşanabilecek bir şehir . Her ne kadar yaşam standartları düşse de , doğu ve diğer illerde yaşayan insanlar ; fırsatını bulduğu gibi bu şehire akın akın geliyor .
Tabi gelen kadar , giden olduğunu göz ardı edemeyiz .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.