Bredalar modern Ikaruslar. Aynı kasa Belgrad'da Ikarbus markası ile satılıyor
commons.wikimedia.org

O mavi polodan tüm şoförlere dağıtılmış. Kurallar dahilinde onu giyme zorunluluğu yok sanırım. Pantolona karışmıyor olabilirler, sonuçta otobüse bindiğimizde şoförün pantolonunu görmüyoruz.Şöforlere üniforma zorunluluğu mu gelmiş? Bugün gördüğüm şöförlerin hepsi İETT logolu mavi polo giyiyordu ve ilk kez gördüm
Apoletli gömlek ve polo yaka dağıtıldıŞöforlere üniforma zorunluluğu mu gelmiş? Bugün gördüğüm şöförlerin hepsi İETT logolu mavi polo giyiyordu ve ilk kez gördüm
Gayet de yapılabilir. İstanbuldaki Metrobüs sistemi yarım yamalak açıldı hala şekilleniyor. İstanbul’da tek girişi asansörden olan bir istasyon vardı ilk açıldığında (Acıbadem’di sanırım)Bence o iş geçti
Çok büyük çalışmalar olmadı diye biliyorum . En fazla istasyon ve üst geçit yenilemeleri olmuştur.Gayet de yapılabilir. İstanbuldaki Metrobüs sistemi yarım yamalak açıldı hala şekilleniyor
15 Temmuz’dan geçirebilmek bence büyük bir çalışmaydıÇok büyük çalışmalar olmadı diye biliyorum . En fazla istasyon ve üst geçit yenilemeleri olmuştur.
Otobüs mü? Otobüste öyle kozmetik modifiye sıkıntılı değil bence. Güzel bir hava katıyor. ıslıklı ventil takanlar cehennemin en dip katmanlarına gönderilmeliTam otobüs dönüş yerlerine park yapan kişilere caydırıcı ceza yaz bakalım bir daha koyabiliyorlar mı? Böyle işlerle uğraşmak yerine modifiye ve egzoza ceza yazsınlar
Park eden arabalara diyor sanırımOtobüs mü? Otobüste öyle kozmetik modifiye sıkıntılı değil bence. Güzel bir hava katıyor. ıslıklı ventil takanlar cehennemin en dip katmanlarına gönderilmeli
İroni şekilde tek işleri modifiyeli sivil araçlara ve motorların egzozlarına yazdıkları cezaları betimlemiştim (bunlar yerine gereksiz yerlere park eden araçlara ceza yazsınlar). Otobüsten ceza yiyen yoktur görmedim de. Ventil sesi candırOtobüste öyle kozmetik modifiye sıkıntılı değil bence.
Islıklı ventil takanlarışikayet ederseniz yaptırım uygulanıyor fakat geri takıyorlarİroni şekilde tek işleri modifiyeli sivil araçlara ve motorların egzozlarına yazdıkları cezaları betimlemiştim (bunlar yerine gereksiz yerlere park eden araçlara ceza yazsınlar). Otobüsten ceza yiyen yoktur görmedim de. Ventil sesi candır
Şikayet etmem. Huzur veren bir sesIslıklı ventil takanlarışikayet ederseniz yaptırım uygulanıyor fakat geri takıyorlar
yakınında bulununca kafa şişiriyorŞikayet etmem. Huzur veren bir ses
Şehir içi otobüslere yakışmıyor benceOtobüs mü? Otobüste öyle kozmetik modifiye sıkıntılı değil bence. Güzel bir hava katıyor. ıslıklı ventil takanlar cehennemin en dip katmanlarına gönderilmeli
Hepsini NovoCiti Life'a çevireceğizİstanbul gibi birkaç geniş cadde dışı tamamen dar sokak ve dönüşler olan bı şehirde körüklü otobüsler ne kadar mantıklı sizce?
Ki normal kısa otobüsler bile zar zor dönüyor çoğu yerden.
Hele araba park edilmiş sokaklarda araçlara sürtmemek için çok yoruluyor şoförler![]()
Her mahalleye en az 500 araçlık otoparklar şart koşulmali.
Sokaklarda ise park yasaklanip otobüs şeridi olmali
ne düşünüyorsunuz?
güney amerika, uzak asya ülkelerinde yapılıyor. Ben otobüsü özelleştirdiğini, şehre renk kattığını düşünüyorum. Bence güzeller. Bir ülkede bayağı kültür olmuştu hatta unescoya girmişti de hatırlayamadım ülkeyiŞehir içi otobüslere yakışmıyor bence
Veya NovoCiti VoltHepsini NovoCiti Life'a çevireceğiz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.