Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Şöforlere üniforma zorunluluğu mu gelmiş? Bugün gördüğüm şöförlerin hepsi İETT logolu mavi polo giyiyordu ve ilk kez gördüm
O mavi polodan tüm şoförlere dağıtılmış. Kurallar dahilinde onu giyme zorunluluğu yok sanırım. Pantolona karışmıyor olabilirler, sonuçta otobüse bindiğimizde şoförün pantolonunu görmüyoruz.

Bence o iş geçti
Gayet de yapılabilir. İstanbuldaki Metrobüs sistemi yarım yamalak açıldı hala şekilleniyor. İstanbul’da tek girişi asansörden olan bir istasyon vardı ilk açıldığında (Acıbadem’di sanırım)

Bağlam: Üstteki arkadaş Sakarya Metrobüs için geliştirmenin çok geç olduğunu söylüyordu

Son düzenleme:
İstanbul gibi birkaç geniş cadde dışı tamamen dar sokak ve dönüşler olan bı şehirde körüklü otobüsler ne kadar mantıklı sizce?

Ki normal kısa otobüsler bile zar zor dönüyor çoğu yerden.
Hele araba park edilmiş sokaklarda araçlara sürtmemek için çok yoruluyor şoförler 🤔 🤔
Her mahalleye en az 500 araçlık otoparklar şart koşulmali.
Sokaklarda ise park yasaklanip otobüs şeridi olmali✍️

ne düşünüyorsunuz?

Tam otobüs dönüş yerlerine park yapan kişilere caydırıcı ceza yaz bakalım bir daha koyabiliyorlar mı? Böyle işlerle uğraşmak yerine modifiye ve egzoza ceza yazsınlar
Otobüs mü? Otobüste öyle kozmetik modifiye sıkıntılı değil bence. Güzel bir hava katıyor. ıslıklı ventil takanlar cehennemin en dip katmanlarına gönderilmeli

Konu sahibi
Otobüste öyle kozmetik modifiye sıkıntılı değil bence.
İroni şekilde tek işleri modifiyeli sivil araçlara ve motorların egzozlarına yazdıkları cezaları betimlemiştim (bunlar yerine gereksiz yerlere park eden araçlara ceza yazsınlar). Otobüsten ceza yiyen yoktur görmedim de. Ventil sesi candır

İroni şekilde tek işleri modifiyeli sivil araçlara ve motorların egzozlarına yazdıkları cezaları betimlemiştim (bunlar yerine gereksiz yerlere park eden araçlara ceza yazsınlar). Otobüsten ceza yiyen yoktur görmedim de. Ventil sesi candır
Islıklı ventil takanlarışikayet ederseniz yaptırım uygulanıyor fakat geri takıyorlar

F3BFA609-3934-4724-AF9D-C582243B3B0C.jpeg

UKOME’nin gündeminde/gündemine girecek konular. Güzergah değişikliğinden aldım daha belli olmadığı için.
Yorumlarımı yazıyorum:
133AK depar güzergah değişikliği talebini merak ediyorum. Bahsedilen depar Akfırat deparı olsa gerek.
139S galiba kısalacak. Madenler’de biten bir deparı var şu an. Belki Çekmeköy Metro’ya kısaltılabilir.
139D’de kısalacak gibi.
139T’yi anlayamadım.
Diğerlerine hakim değilim

İstanbul gibi birkaç geniş cadde dışı tamamen dar sokak ve dönüşler olan bı şehirde körüklü otobüsler ne kadar mantıklı sizce?

Ki normal kısa otobüsler bile zar zor dönüyor çoğu yerden.
Hele araba park edilmiş sokaklarda araçlara sürtmemek için çok yoruluyor şoförler 🤔 🤔
Her mahalleye en az 500 araçlık otoparklar şart koşulmali.
Sokaklarda ise park yasaklanip otobüs şeridi olmali✍️

ne düşünüyorsunuz?
Hepsini NovoCiti Life'a çevireceğiz

Şehir içi otobüslere yakışmıyor bence
güney amerika, uzak asya ülkelerinde yapılıyor. Ben otobüsü özelleştirdiğini, şehre renk kattığını düşünüyorum. Bence güzeller. Bir ülkede bayağı kültür olmuştu hatta unescoya girmişti de hatırlayamadım ülkeyi

Geri
Üst Alt