Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Alan alıyor sen tipe mi bakıyorsun güce mi performansa mı ayrıca öho esnafı parçadan dolayı Otokar a yöneliyor yoksa emin ol herkes Mercedesi olsun ister😁
Tamam sen bin o tipsiz Mercedeslere benim ilk tercihim her zaman Otokar olacak.

Koskoca Mercedes niye bu iğrenç tasarımları yaptı hâlâ anlam veremiyorum.

Son düzenleme:
Konu sahibi
Ayrıca şu anda hafta içi sabahı aratmayan bir trafik var D100 Anadolu yönünde.
Dün bu sefer gündüz buna da şahit oldum hatta yine 76O beni almadı maalesef. İBB Sosyal Tesislerden çıktıktan sonra otobüs düz devam ederken Küçükçekmece E-5 durağına gelince yol ayrımına girdiği yer var ya Cennet-yeşilova-bağlara giden. İşte orası çekiciyle kapatılmıştı. Tüm yanyol trafiği 76D'nin geçtiği ana otobana aktarılmıştı. Otobüs almayınca metrobüse bindim yine. Cennet otobüs durağına gelmeden ciddi bir bina yıkımı vardı polis itfaiye eşliğinde yolun üstünde. O yüzden yan yol kapalı diye tüm trafik yan yol girişinde tekrar ana otobanda birleşiyordu. Şuan yıkım bitmiş midir bilmiyorum

Yalnız B-101 ile nasıl kaza yapabilir ki bunlar ? Biri Edirnekapı durağında yarım bırakmış , biri Şehitlik ?
Gözle gördüğünüz için mi böyle dediniz ?
Çünkü 87 zaten Edirnekapı durağından sonra içeriye dönüyor . 336E Şehitlikte yarım kalmış . Bence apayrı iki olay
Hocam yapmıştır deyince kesinlik anlamında demedim belki anlamında diye yazmıştım.Şehitliğin neresi olduğunu tam bilmiyorum.Ama Edirnekapı ile alakalı bir yer olduğunu düşündüm.Ve ikisininde gün boyu seferleri iptal olduğunu görünce yazayım dedim.336E yi biraz biliyorumda 87 yi bilmiyorum güzergahını

Hocam yapmıştır deyince kesinlik anlamında demedim belki anlamında diye yazmıştım.Şehitliğin neresi olduğunu tam bilmiyorum.Ama Edirnekapı ile alakalı bir yer olduğunu düşündüm.Ve ikisininde gün boyu seferleri iptal olduğunu görünce yazayım dedim.336E yi biraz biliyorumda 87 yi bilmiyorum güzergahını
Öyle zaten , muhtemelen doğrusunuz . Ben saatlere aşırı dikkatli bakmamışım .

Motor yiyen varsa bile bu sebeple hurdaya çıkan yok. Hurdaya çıkan 4 aracın tamamı yandı/patladı.
Çünkü geçen gün Sultangazi Garajından bi abiyle konuştuğumda kendi zimmetli aracı motor yemiş o yüzden sordum kendi aracı Otokar

Geri