İşte millet binmiyor sen bin boşkenöyle de %90luk kesim perona geçmez ki uzun sürüyo cidden o lanet ışıklar
İşte millet binmiyor sen bin boşkenöyle de %90luk kesim perona geçmez ki uzun sürüyo cidden o lanet ışıklar
64Ç/65G ring atmadığı zamanlar yürüyordum ama iyi oldu 2020 öncesi o metrobüs peronları neydi öyleİşte millet binmiyor sen bin boşken
Hatta bırak Seferihisar'ı Türkiye turu yaparRick İsuzu Grimes kardeş yakında Istteki Citiporlardan bıkar bizim Seferihisar'a gelir
Bugün oradaydım 16:45 gibi 78B'ye bindim görmedinmi hiç beniEkli dosyayı görüntüle 79568
Ekli dosyayı görüntüle 79567
A-1753 & Mercedes-Benz Conecto
29.08.2025 - Yenibosna Peronlar
78B aracını gördüm son anda binmekten vazgeçmiştim hatta 79K bindim. Gördüysemde tanımadığım için hatırlamıyorumBugün oradaydım 16:45 gibi 78B'ye bindim görmedinmi hiç beni
Allah'tan tanıdıkdı 78B(Şöforu 8 Eylülde HT12 gececek) kullanan şöforun yanındaki bendim genç(üstümde siyah full) biri gördüysen veya sucunun yanındaydım78B aracını gördüm son anda binmekten vazgeçmiştim hatta 79K bindim. Gördüysemde tanımadığım için hatırlamıyorum
Hatırlamıyorum valla yaşlılık zorAllah'tan tanıdıkdı 78B(Şöforu 8 Eylülde HT12 gececek) kullanan şöforun yanındaki bendim genç(üstümde siyah full) biri gördüysen veya sucunun yanındaydım
78B'yle kuyumcukent'e gittim 10 dk'da 16:50 seferiyle 17:00 B-1776(98B) aracına yetiştimHatırlamıyorum valla yaşlılık zor![]()
Biri resim cekiyor dedim aracın bu kim lan acaba dedim içimdenHatırlamıyorum valla yaşlılık zor![]()
Gördüğün Gözlüklü beyaz tişörtlü ise benimdirBiri resim cekiyor dedim aracın bu kim lan acaba dedim içimdenRick Grimes mi diye düşünmeye başladım
Evet doğru gördüm beyaz tişort ve gözlük vardı sensin ha keşke geleydim o an yanınaGördüğün Gözlüklü beyaz tişörtlü ise benimdir
hiç gözlük taktığınızı düşünmemiştimGördüğün Gözlüklü beyaz tişörtlü ise benimdir
Baya körüm. Şuan -2.75 . En son 2 yıl önce gitmiştim. -3.75 falan olmuşumdurhiç gözlük taktığınızı düşünmemiştim
1,25 ikiside benim uzak gözlüğüBaya körüm. Şuan -2.75 . En son 2 yıl önce gitmiştim. -3.75 falan olmuşumdur
Bedava olan günlerde hayatta çıkmıyorum. Cümbüş yaşanıyor eziyet gibi geliyor o yüzden yarın yatıştayımYarın herkes bol bol gezer ben öncelikle M11'i deneyeceğim
bedava olan günlerde MarmarayBedava olan günlerde hayatta çıkmıyorum. Cümbüş yaşanıyor eziyet gibi geliyor o yüzden yarın yatıştayım
Özellikle Eminönü/Sirkeci ve vapur hatları. Ulaşımdan soğutur sizi bedava günlerdebedava olan günlerde Marmaray
![]()
Asıl metrobüsler ana baba günü oluyorÖzellikle Eminönü/Sirkeci ve vapur hatları. Ulaşımdan soğutur sizi bedava günlerde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.