Ona zaten denecek yok,Asıl metrobüsler ana baba günü oluyor
Ona zaten denecek yok,Asıl metrobüsler ana baba günü oluyor
Mutlaka kapasite artırımına gidilmeli. Metrobüslerin hepsi çift körüklü olsa daha pratik olur.Asıl metrobüsler ana baba günü oluyor
Onlar da fazla viraj varsa gidemiyorMutlaka kapasite artırımına gidilmeli. Metrobüslerin hepsi çift körüklü olsa daha pratik olur.
Mercedes'in çıkması lazım direkt, Akia iyi olur,Metrobüste körüklü Conecto saltanatının bitmesi lazım
Virajlar uygundur bence. Yoksa Akia ve Phileas'lar çalışamazdı.Onlar da fazla viraj varsa gidemiyor
Mercedes Benz olacaksa Capacity L modeli olmalı. Conecto'lardan en az üç tanesi kalabalığı ancak toparlıyor.Mercedes'in çıkması lazım direkt, Akia iyi olur,
O saatte ben Yenibosna Metro'daydım Rick Grimes'teBen 16:45 civarı 76D D-127'deydim. Kuleli taraflarından geçiyordum o saatlerde sanırım.
78B Akia'daydımBen 16:45 civarı 76D D-127'deydim. Kuleli taraflarından geçiyordum o saatlerde sanırım.
Yoo gayette virajlarda iyi gidiyor Akia'lar. Hem de en arka iki tekeri de dümenli ve en arka dört tekerlekten itişli.Onlar da fazla viraj varsa gidemiyor
Yapılacağını zannetmiyorum şimdilik.Konu dışı olacak ama vakti zamanında Hızray projesi vardı . Bu proje ile beraber metrobüsün yükünün hafifleyebileceği söyleniyordu.
Çok fazla ödenek ayrılması gerekiyor, ben de zannetmiyorum.Yapılacağını zannetmiyorum şimdilik.
Ben onu ima etmemiştim, çift körüklüyü kaldıramaz virajlar demiştimYoo gayette virajlarda iyi gidiyor Akia'lar. Hem de en arka iki tekeri de dümenli ve en arka dört tekerlekten itişli.
Bende de aynı1,25 ikiside benim uzak gözlüğü
Çok fazla maliyetli birşey. 2040'ta görürsek şanslıyız.Konu dışı olacak ama vakti zamanında Hızray projesi vardı . Bu proje ile beraber metrobüsün yükünün hafifleyebileceği söyleniyordu.
hızray'ın yapılması için ekrem'in cumhurbaşkanı olması gerekiyor kendisi demişti bu proje bütçemi aşar diye onun için şu anlık yok oKonu dışı olacak ama vakti zamanında Hızray projesi vardı . Bu proje ile beraber metrobüsün yükünün hafifleyebileceği söyleniyordu.
UAB'ın da bütçesini aşar muhtemelenhızray'ın yapılması için ekrem'in cumhurbaşkanı olması gerekiyor kendisi demişti bu proje bütçemi aşar diye onun için şu anlık yok o
Metrobüsün virajları CRRC ART hariç tüm araçlara uygunBen onu ima etmemiştim, çift körüklüyü kaldıramaz virajlar demiştim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.