Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Mercedes yeni tasarımı bence çok şık duruyor eski kasanın tasarımını otobüsle ilgilenmeyen kişiler bile beğenmiyor
IMG_6928.jpeg

Aynen öyle. Mercedes önce adam akıllı bir tasarım yapsın ondan sonra Otokar'a laf edelim. Çamaşır makinesi lakaplı tırları ayrı bir rezillik.
Alan alıyor sen tipe mi bakıyorsun güce mi performansa mı ayrıca öho esnafı parçadan dolayı Otokar a yöneliyor yoksa emin ol herkes Mercedesi olsun ister😁

İstanbul 2025'te trafikte en çok zaman kaybedilen şehir seçilmiş.

İstanbul nüfusunun daha da artmaması için aslında güzel bir şey gibi bu durum🤔
ne düşünüyorsunuz?? 🚇🚨

İstanbul’da insan olmasa bile trafik olur efendim . Ne yaptığını bilmeyen sürücü sayısı çok fazla . Durduk yere fren yapandan tut , dönüşü kaçırmamak için 4-5 şerit değiştirene vur .

Ayrıca İstanbul hala yaşanabilecek bir şehir . Her ne kadar yaşam standartları düşse de , doğu ve diğer illerde yaşayan insanlar ; fırsatını bulduğu gibi bu şehire akın akın geliyor .
Tabi gelen kadar , giden olduğunu göz ardı edemeyiz .

İstanbul’da insan olmasa bile trafik olur efendim . Ne yaptığını bilmeyen sürücü sayısı çok fazla . Durduk yere fren yapandan tut , dönüşü kaçırmamak için 4-5 şerit değiştirene vur .

Ayrıca İstanbul hala yaşanabilecek bir şehir . Her ne kadar yaşam standartları düşse de , doğu ve diğer illerde yaşayan insanlar ; fırsatını bulduğu gibi bu şehire akın akın geliyor .
Tabi gelen kadar , giden olduğunu göz ardı edemeyiz .
İstanbul asla yaşanılacak biryer değil artık milletle göz göze gelmeye korkuyorsun beni de bıçaklarlar mı diye böyle bir yerde nasıl yaşayacaksın dışarıda can güvenliğin yok bir kere

Basit , milletle göz göze gelmeyeceksin .
Çeneni kapatacaksın , çok millet içine girmeyeceksin . Bunu ben demiyorum günümüzün şartları bunlar ! Şu an özgürlük filan yok bu ülkede . Düzelir mi ? Sistem yıkılırsa belki

Siyaset yapmak istemiyorum ama malum gidene kadar biraz hakkından ödün vereceksin . Zaten toparlanacak bir durum yokta , belki değişir işte .

Bir de gerçekten söylemek istemiyorum ama ; şu malum saç traşını kullanan insanları kısırlaştırıp deneylerde kullansan ya da şu malum ırkı ( varsa üzerine alınmasın , hepsi kötü değil ) kısırlaştırıp yok edersen ; şu ülkede suç ve cinayet oranları %70 düşer . Kusura bakmayın , gerçek bu . Her olay bunlar yüzünden çıkıyor , ülkeyi birbirine katma derdinde çoğu . Soysuz , yüzsüzler !

Basit , milletle göz göze gelmeyeceksin .
Çeneni kapatacaksın , çok millet içine girmeyeceksin . Bunu ben demiyorum günümüzün şartları bunlar ! Şu an özgürlük filan yok bu ülkede . Düzelir mi ? Sistem yıkılırsa belki

Siyaset yapmak istemiyorum ama malum gidene kadar biraz hakkından ödün vereceksin . Zaten toparlanacak bir durum yokta , belki değişir işte .
İşte o yüzden burada yasanilmaz diyoruz 🙂

Bildiğim kadarıyla son 3 yıldır İstanbul nüfusu azalıyor ama hâlâ 15 milyon küsur seviyesinde ve yuzlerce yeni bina yapılıyor...🏗️🏢

Kentsel dönüşüm hariç ticari bina yapmak yasaklanmalı bence.
Sadece müstakil ev, villa yapilabilmeli

Umarım böyle bi kanun/yasa yapılır...

Günümüz şartları efendim, günümüz şartları . Emin olun daha güzel günler göreceğiz . Kurtulmamız gereken pislikler var sadece .
Dünyanın her yerinde böyle şu an bence . Hangi ülkede can güvenliğinin tam korunduğunu düşünüyorsun mesela ? Kanada , İsviçre filan hariç ? Herkes özgürlüğünü tam anlamıyla kullanamıyor maalesef . Ben de kullanmak istiyorum , bende yaşamak istiyorum ama imkanlar el vermiyor .

Geri
Üst Alt