Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Konu sahibi
MAN'ın içini sahibinden spoiler yedim. En arka en sevdiğim koltuk ne olmuş öyle :(

Ekran görüntüsü 2025-08-31 002441.png

Bu araçta satıldığında İstanbul'da Aktif Hiç Man Olamayacak . Direkt Dönem Kapanacak . Tıpkı A-160 Gibi . Bu Şekilde İstanbul'da Kalan Son Man , Kocasinan Hurdalığında Yatan A-1636 Olacak . Ki Oda Tekrar KODU Aktif Etmek İçin Gelirse Gelir Yoksa Bitti Bu İş :(

MAN gibi bir markanın İstanbulda bu kadar erken tarihe karışması üzücü. Sıradaki marka TCV ondan sonra da değişimler sonucu Tezeller tarihe gömülür
MAN kaliteli bir marka aslında . Asıl Tezeller gibi markaların erkenden tarih olması lazım . Ya da Türkiye'de artık MAN kullanan şehir sayısı düştüğü için alım falan yapılmıyordur. Bilemiyorum

MAN kaliteli bir marka aslında . Asıl Tezeller gibi markaların erkenden tarih olması lazım . Ya da Türkiye'de artık MAN kullanan şehir sayısı düştüğü için alım falan yapılmıyordur. Bilemiyorum
Sizdeki Man'lar da 2015 modelli miydi?

Konu sahibi
Konyadaki gibi İETT topluca körüklü MAN alırsa anca MAN gelir. Umarım da alır ama alacaklarını sanmıyorum

Geri
Üst Alt