Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

CNG'li araçlar İstanbul'da tututamadılar. TCV'ler dizele çevrildi devam edemediler. Temsalar İETT'ye ait olmasa hepsi çöpe giderdi. Sırf belediyenin diye devam ediyorlar. CNG'li Güleryüz Cobralar dizele dönenler oldu
Karsanlar?

Konu sahibi
Şöforlere üniforma zorunluluğu mu gelmiş? Bugün gördüğüm şöförlerin hepsi İETT logolu mavi polo giyiyordu ve ilk kez gördüm
Dün benzerini soracaktım. Ben full Mavi tişört siyah pantolon görürken tam şoför değişikliğine denk geldim. Aracı bırakan şoförde beyaz gömlek ve siyah pantolon vardı. Yerine gelen abide mavi tişört vardı. Acaba kıyafete göre yetki/rütbe seviyesi falan mı var

Dün benzerini soracaktım. Ben full Mavi tişört siyah pantolon görürken tam şoför değişikliğine denk geldim. Aracı bırakan şoförde beyaz gömlek ve siyah pantolon vardı. Yerine gelen abide mavi tişört vardı. Acaba kıyafete göre yetki/rütbe seviyesi falan mı var
Dün TM3'te tişört+şortolon yapan şöfor görünce ilginç geldi

Konyadaki gibi İETT topluca körüklü MAN alırsa anca MAN gelir. Umarım da alır ama alacaklarını sanmıyorum
Gerek de yok. Man için yedek parça altyapısı yok, yedek parçası maliyetli olduğu için bu araçlar bu duruma geldi zaten. Alçak tabanlı modellerin geleceği belirsiz. MAN zor dönemlerden geçiyor

Gerek de yok. Man için yedek parça altyapısı yok, yedek parçası maliyetli olduğu için bu araçlar bu duruma geldi zaten. Alçak tabanlı modellerin geleceği belirsiz. MAN zor dönemlerden geçiyor
Bence ekonomi ile alakalı olarak satmıyorlar

CNG'li araçlar İstanbul'da tututamadılar. TCV'ler dizele çevrildi devam edemediler. Temsalar İETT'ye ait olmasa hepsi çöpe giderdi. Sırf belediyenin diye devam ediyorlar. CNG'li Güleryüz Cobralar dizele dönenler oldu
Bence Temsa ve Bredaları mecburiyetten kullanıyorlar. Araçlar hem aşırı eski değil hem de yerlerine yenilerini almak için sağlam bir finansman lazım.

Aslında servisi İETT garajlarına getirilerek altyapı sorunu çözülebilir. Garaj personeli üretici firmanın personeli olur.

Geri
Üst Alt