2012-2013Sizdeki Man'lar da 2015 modelli miydi?
2012-2013Sizdeki Man'lar da 2015 modelli miydi?
Tamam bizden yaşlılarmış,o zaman bizdekiler niye emekli olmuyor diyecektim2012-2013
Karsanlar?CNG'li araçlar İstanbul'da tututamadılar. TCV'ler dizele çevrildi devam edemediler. Temsalar İETT'ye ait olmasa hepsi çöpe giderdi. Sırf belediyenin diye devam ediyorlar. CNG'li Güleryüz Cobralar dizele dönenler oldu
Çöpe atılacak kadar kötü değiller en azından ama yine belediyenin oldukları için kalacaklar. ÖHO'da olsaydı çoktan değişmişlerdi CNG'li temsalar gibiKarsanlar?
Bazı şoförler beyaz gömlek bazıları mavi polo oluyor sanırım onu kendileri seçiyorlarŞöforlere üniforma zorunluluğu mu gelmiş? Bugün gördüğüm şöförlerin hepsi İETT logolu mavi polo giyiyordu ve ilk kez gördüm
Dün benzerini soracaktım. Ben full Mavi tişört siyah pantolon görürken tam şoför değişikliğine denk geldim. Aracı bırakan şoförde beyaz gömlek ve siyah pantolon vardı. Yerine gelen abide mavi tişört vardı. Acaba kıyafete göre yetki/rütbe seviyesi falan mı varŞöforlere üniforma zorunluluğu mu gelmiş? Bugün gördüğüm şöförlerin hepsi İETT logolu mavi polo giyiyordu ve ilk kez gördüm
Dün TM3'te tişört+şortolon yapan şöfor görünce ilginç geldiDün benzerini soracaktım. Ben full Mavi tişört siyah pantolon görürken tam şoför değişikliğine denk geldim. Aracı bırakan şoförde beyaz gömlek ve siyah pantolon vardı. Yerine gelen abide mavi tişört vardı. Acaba kıyafete göre yetki/rütbe seviyesi falan mı var
Bugün normalde gidecektimde acil işim çıktı. Anca yarın veya bugün akşamüstü gidebilirimBugün ben gideceğim artık bayiye . Aşırı merak ettim o iki citiport'u çatlayacam yoksa
Dün metrobüsle geçerken gördüm kodu yazmamışlar dahaBugün ben gideceğim artık bayiye . Aşırı merak ettim o iki citiport'u çatlayacam yoksa
Gerek de yok. Man için yedek parça altyapısı yok, yedek parçası maliyetli olduğu için bu araçlar bu duruma geldi zaten. Alçak tabanlı modellerin geleceği belirsiz. MAN zor dönemlerden geçiyorKonyadaki gibi İETT topluca körüklü MAN alırsa anca MAN gelir. Umarım da alır ama alacaklarını sanmıyorum
Bence ekonomi ile alakalı olarak satmıyorlarGerek de yok. Man için yedek parça altyapısı yok, yedek parçası maliyetli olduğu için bu araçlar bu duruma geldi zaten. Alçak tabanlı modellerin geleceği belirsiz. MAN zor dönemlerden geçiyor
Bence o belediyenin MAN ile bağlantısı var.Konyadaki gibi İETT topluca körüklü MAN alırsa anca MAN gelir. Umarım da alır ama alacaklarını sanmıyorum
Bence Temsa ve Bredaları mecburiyetten kullanıyorlar. Araçlar hem aşırı eski değil hem de yerlerine yenilerini almak için sağlam bir finansman lazım.CNG'li araçlar İstanbul'da tututamadılar. TCV'ler dizele çevrildi devam edemediler. Temsalar İETT'ye ait olmasa hepsi çöpe giderdi. Sırf belediyenin diye devam ediyorlar. CNG'li Güleryüz Cobralar dizele dönenler oldu
Onlar sanki bredalarını takaslamışlardı MAN içinBence o belediyenin MAN ile bağlantısı var.
Aslında servisi İETT garajlarına getirilerek altyapı sorunu çözülebilir. Garaj personeli üretici firmanın personeli olur.Gerek de yok. Man için yedek parça altyapısı yok, yedek parçası maliyetli olduğu için bu araçlar bu duruma geldi zaten. Alçak tabanlı modellerin geleceği belirsiz. MAN zor dönemlerden geçiyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.