BMC gibi kredi imkanları bolOtokar Kent LF çok tutulan
BMC gibi kredi imkanları bolOtokar Kent LF çok tutulan
Şaka gibi valla.15 Eylül Pazartesi günü İstanbul genelinde öho şoförleri yeniden kontak kapatacakmış sebebi ise İBB nin sözünü tutmaması
Muayeneden geçer mi?
Yine otokar olacağı için gram heyecan yokHadi Hayırlı Olsun . Bugün Bizim Bölgeden Yine Araç Değişyiyor . A-1510
İnsan bi belki diyorYine otokar olacağı için gram heyecan yok
Ben yazmıştım. Çalışmamasının nedeni buymuş.D-101 makyajlanmıştır geçen gün birisi yazmıştı bir başlıkta çalışmıyor diye arada travego panjurla far takılmış durumda
Abov…. Mercedes Benz Ultra DDEkli dosyayı görüntüle 79809
Başlamış seferlere
Mükemmel. Her gün Esenyurt'a bunla giderim.Ekli dosyayı görüntüle 79809
Başlamış seferlere
Esenyurt’taki tek iyi şey oldu diyebilir miyizMükemmel. Her gün Esenyurt'a bunla giderim.
A-1510'da Otokar almış. 1504 ve 1751'de Otokar alarak 2014 Temsalar full 2025 Otokar olur. Benim anlamadığım A-1753 niye Conecto aldı gerçi iyiki almışYok A-1510 7. oldu daha sekizinciye gelmedik hocam. Bu şekilde değişeceği kesin olan A-1504 ve A-1751 kaldı
İETT muayenesinden nasıl geçmiş?Ekli dosyayı görüntüle 79809
Başlamış seferlere
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.