Ekrem İmamoğlu onlar da bizden diyerek almıştıNeden öhoları kendi bünyelerine aldılar o zaman madem para veremiyorsun hem kasiniyorlar sonra da ağlıyorlar ben burda öho yu haklı buluyorum
Ekrem İmamoğlu onlar da bizden diyerek almıştıNeden öhoları kendi bünyelerine aldılar o zaman madem para veremiyorsun hem kasiniyorlar sonra da ağlıyorlar ben burda öho yu haklı buluyorum
Verdiği en kötü karar olduEkrem İmamoğlu onlar da bizden diyerek almıştı
Bence sarı olmaları iyi oldu. Diğer türlü renk çorbası gibiydi bence. Düzen her zaman iyidir.Verdiği en kötü karar oldu
Şuan daha çorba duruyor. Karıştı tüm otobüslerBence sarı olmaları iyi oldu. Diğer türlü renk çorbası gibiydi bence. Düzen her zaman iyidir.
Öbür türlü minibüs sistemi gibi geliyordu banaŞuan daha çorba duruyor. Karıştı tüm otobüsler
Bence İUAŞ olsalar daha iyi 4 rakamlılar Eski şirketleri daha iyiBence ÖHO'ların üzerine büyük bir Özel Halk Otobüsü yazısı yapıştırılması lazım
Kendi kurum imajını zedelediler artık bozulan her öho içinde İETT suçlu bulunuyor sarı renkten dolayıÖbür türlü minibüs sistemi gibi geliyordu bana
Bence zedelemek isteyen her türlü zedeler. Mavi olsaydı bu sefer İBB'ye bağlı diye haber yaparlardı.Kendi kurum imajını zedelediler artık bozulan her öho içinde İETT suçlu bulunuyor sarı renkten dolayı
Bizim bölgenin insanları cahil ya hiç sorma mesela nereye gideceklerini bilmiyorlar hep soruyorlar Yenibosna'dan gecermi Kuyumcukent'e gidermi diyeMillet çok basit bir şeyi öğrenemiyorki bir türlü
2011'den beri yeni alınan araçların hiçbirinde yok. Onun yerine tabela var.Bence ÖHO'ların üzerine büyük bir Özel Halk Otobüsü yazısı yapıştırılması lazım
O şirket ulaşımda özelleşme için kurulmuştuBence İUAŞ olsalar daha iyi 4 rakamlılar Eski şirketleri daha iyi
Akia'dan 200.000 lira ucuzmuşOtokar Kent LF'nin fiyatı 17.083.259 TL olmasına rağmen Otokar alımları devam etmektedir. Kampanya mı var indirim mi var?
Centro 7.309.123TL
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.