Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu an ÖHOdaki eski Mercedesler gözümüzde bitik görünüyor ama 2013 Otokarlar öyle mi? Otokarların da birçoğu bu Mercedesler gibi bakımsız.

Öte yandan eski Mercedesleri yenilerinden daha çok seviyorum, keşke hiç değişmek zorunda kalmasalardı.

Şu an ÖHOdaki eski Mercedesler gözümüzde bitik görünüyor ama 2013 Otokarlar öyle mi? Otokarların da birçoğu bu Mercedesler gibi bakımsız.

Öte yandan eski Mercedesleri yenilerinden daha çok seviyorum, keşke hiç değişmek zorunda kalmasalardı.
İşin sadece niye tasarımına bakıyoruz ki onun dışında çok konforlu araçlar aracı bu kadar gömmeyelim

Kentler aslında esnafa daha çok yakın geliyor BMC de klima bile opsiyonlu
Bu opsiyonu kimsenin aldığına rastlamadım bayilerde de bulunduğunu düşünmüyorum isteğe göre üretiliyor bence bayiler bu kadar agresif fiyatlandırma politikası uygulamasına rağmen kimse almıyor

Hatsız çalışan ÖHO ilk defa görüyorum?!
IMG_6952.jpeg

A-1710 ise büyük ihtimalle yeni aracıyla son iki seferini yapacakr. 98D hattı biraz uzak bana sisteme işlenince görürüm. Kesin otokar almışlardır o yüzden gidip yoramam kendimi. Başka marka olacağından emin olsak gider bakardım da Otokar için değmez

Geri
Üst Alt