Otokarı neden almışlar onu da ucuz olduğu için aldılar herhalde kaliteden değil
Yenilerini bilmem ama bu 2013 Otokarlar bazı Mercedeslerden bile kaliteli (bana göre)
Otokarı neden almışlar onu da ucuz olduğu için aldılar herhalde kaliteden değil
2013-2015 arası Mercedes'in prime dönemi olduğu için Otokar ne kadar iyi olursa olsun Mercedes i yakalayamadıYenilerini bilmem ama bu 2013 Otokarlar bazı Mercedeslerden bile kaliteli (bana göre)
İşin sadece niye tasarımına bakıyoruz ki onun dışında çok konforlu araçlar aracı bu kadar gömmeyelimŞu an ÖHOdaki eski Mercedesler gözümüzde bitik görünüyor ama 2013 Otokarlar öyle mi? Otokarların da birçoğu bu Mercedesler gibi bakımsız.
Öte yandan eski Mercedesleri yenilerinden daha çok seviyorum, keşke hiç değişmek zorunda kalmasalardı.
Tasarımına bakma sebebimiz diğerlerinden ayıran en önemli özelliği olmasından ötürüİşin sadece niye tasarımına bakıyoruz ki onun dışında çok konforlu araçlar aracı bu kadar gömmeyelim
İşin sadece niye tasarımına bakıyoruz ki onun dışında çok konforlu araçlar aracı bu kadar gömmeyelim
İnsanların çoğu otobüsü binip gitmek için kullanıyorKonforuna lafım yok muazzam bir şey ama keşke tasarıma da aynı özeni gösterselerdi en çok satılan araç olabilirdi
Bu opsiyonu kimsenin aldığına rastlamadım bayilerde de bulunduğunu düşünmüyorum isteğe göre üretiliyor bence bayiler bu kadar agresif fiyatlandırma politikası uygulamasına rağmen kimse almıyorKentler aslında esnafa daha çok yakın geliyor BMC de klima bile opsiyonlu
Aslında bu da doğru ama benim gibi insanlar tasarıma da önem veriyorİnsanların çoğu otobüsü binip gitmek için kullanıyor
Şahsen bende tasarımı beğenmedim ama o kadar da yerden yere vurmamak lazımAslında bu da doğru ama benim gibi insanlar tasarıma da önem veriyor
Bir hattın deparıdır büyük ihtimal.Hatsız çalışan ÖHO ilk defa görüyorum?!
Ekli dosyayı görüntüle 79438
Beşiktaş'ı bilenler benden daha iyi bilir ama bu hat numarasız hat diye hatırlıyorum. X numaralı hatta çalışan araçlardan 1 tanesi bu numarasız hattı çalışıyordu sanırımHatsız çalışan ÖHO ilk defa görüyorum?!
DT2 deparı gözülüyorBir hattın deparıdır büyük ihtimal.
Taksim'e girmeyen deparı olabilir böyleHatsız çalışan ÖHO ilk defa görüyorum?!
Esnaf tamamen maliyeti az araba arıyor. Mercedes alanlar Özulş gibi zengin firmalar.Bütün esnaf ucuz olanı mı aldı sanki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.