Laf ettikleri BMC bile bu kadar yapmıyor beO araçların hepsi sefere dönmüş olmalı. 1753'ün ise ciddi sıkıntıları var. Marka da Mercedes olunca insanın kafasında soru işaretleri oluşuyor. :/
Laf ettikleri BMC bile bu kadar yapmıyor beO araçların hepsi sefere dönmüş olmalı. 1753'ün ise ciddi sıkıntıları var. Marka da Mercedes olunca insanın kafasında soru işaretleri oluşuyor. :/
Laf ettikleri BMC bile bu kadar yapmıyor be
Evet eski araçları'da iyiydi ama ömürleri dolmak üzereBMC kaliteyi çok artırdı. Eskiden tiksinerek baktığım bu marka artık gözümde güzel görünüyor.
Conecto hepsinden ucuz. Eğer vergisiz fiyat değil ise 14 milyon lira civarı
Yetkili servis/ parça kolaylığı açısından olabilir çünkü çok fazla yolcu taşıdıkları için sürekli arıza veriyorlarOtokar Kent LF'nin fiyatı 17.083.259 TL olmasına rağmen Otokar alımları devam etmektedir. Kampanya mı var indirim mi var?
Centro 7.309.123TL
Çok fazla yatırım alıyorBMC kaliteyi çok artırdı. Eskiden tiksinerek baktığım bu marka artık gözümde güzel görünüyor.
Mesela bizim bölgedeki Otokar nasıl dayanıyor A-1672 alındığından beri arıza vermiyor cok şükürYetkili servis/ parça kolaylığı açısından olabilir çünkü çok fazla yolcu taşıdıkları için sürekli arıza veriyorlar
Ona bakarsak çalışan 2011 BMC sayısı 2011 Otokar sayısından daha fazla bu şu anlama mı geliyor BMC otokardan daha iyi,bana göre evet daha iyiA-1536 da halen daha çalışıyor, 14 yıllık araç
Sonunda düzelmiş sinyali 7 günün ardındanA-1753 seyir halinde şuan ve bizim buraya yakın bir yolda
Ona bakarsak çalışan 2011 BMC sayısı 2011 Otokar sayısından daha fazla bu şu anlama mı geliyor BMC otokardan daha iyi,bana göre evet daha iyi
Buraya cok ters bir yerde şuanA-1753 seyir halinde şuan ve bizim buraya yakın bir yolda
Bmc o zaman ucuz diye almışlar ve dandiklerOna bakarsak çalışan 2011 BMC sayısı 2011 Otokar sayısından daha fazla bu şu anlama mı geliyor BMC otokardan daha iyi,bana göre evet daha iyi
Otokarı neden almışlar onu da ucuz olduğu için aldılar herhalde kaliteden değilBmc o zaman ucuz diye almışlar ve dandikler
Fotoğrafını çektim gece paylaşacağım (A-088/B-013)Yeni aracının fotoğrafları gelebilir mi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.