Evet onlar değiştirebilirA-1672 ve A-1714 mü?
Evet onlar değiştirebilirA-1672 ve A-1714 mü?
2025 BMC'ler servise gec cıkacak bizim bölgedeki araclar alındı ama ertelediler bir süre daha 2012 BMC'ler serviste.Bugün A-1822'ye bindim. Hiç titremiyordu. Diğer Temsa'lara göre durumu iyiydi. Bu yüzden sona kaldı.
Evet yaptaş garajında şuanda yoksa B-1776'yımı aldılarAha, Yaptaş Garajı'na gelmiş.
Evet doğru bende valla şaşırdım ne alaka bu o gitmiş garaja dedim bence 1 tane akiaları olmuş olabilir sence?B-1507, B-1516, B-1523, B-1536 gibi değil. O 4'lü sinyalini kapamış ama onunki açık. Bir de Yaptaş'ta olunca biraz şaşırdım.
Amin inşallah3 Araç gidip 1 araç gelecekse 146 bölgesi -2'ye düşüyor. Böyle bir şey olursa 146 bölgesinin kapanacağı söylentileri doğru olabilir. Zamanla diğer araçların da gitmesiyle hat sadece İETT'ye kalır ve İETT de hattı eninde sonunda kısaltır
İnşallah öyle olur. Yıllardan beri şu hattı düzeltemediler ya sadece iett körüklü araçlar çalışacak yada araç ekleyecekler çünkü 146 hattı bildim bileli yolcuyu kaldıramıyor3 Araç gidip 1 araç gelecekse 146 bölgesi -2'ye düşüyor. Böyle bir şey olursa 146 bölgesinin kapanacağı söylentileri doğru olabilir. Zamanla diğer araçların da gitmesiyle hat sadece İETT'ye kalır ve İETT de hattı eninde sonunda kısaltır
Aynen öyle bencedeBu çok daha iyi olur bence. Zaten ortak noktaları çok fazla
A-1723 Çırçır metro da
Sarı siteden iyi ters köşe yedik. Umarım bölge değiştirmeden kalır ama her gün Çırçır Metrodan 89K/97GE/98H/141M bölgesine gelir mi bilmiyorum.Bu açıklamayı gördüğümden beri bu kodun dönmesi heyecanlandırmıyor beni
Ekli dosyayı görüntüle 99870
Daha dün fotoğrafını çekmiştim. Vay be. Deplase olmuş.A-1867->DEPLASE
Değişiyor. Bazen Anadolu ÖHO'Ya gidiyor. Bazen Ankara alıyor. Bazen servis oluyor. Bir tane de karavan gibi ofise çevrilmiş ilan vardıdostlar bişe soracam İstanbul’da 2 ve 3 nesil bmc beldeler değiştirildikten sonra ne oluyor bilgisi olan var mı Kayseri öhö filan alıyor mu bu araçları yada hurda mı oluyorlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.