D-101 makyajlanmıştır geçen gün birisi yazmıştı bir başlıkta çalışmıyor diye arada travego panjurla far takılmış durumda
Muayeneden geçer mi?
Yine otokar olacağı için gram heyecan yokHadi Hayırlı Olsun . Bugün Bizim Bölgeden Yine Araç Değişyiyor . A-1510
İnsan bi belki diyorYine otokar olacağı için gram heyecan yok
Ben yazmıştım. Çalışmamasının nedeni buymuş.D-101 makyajlanmıştır geçen gün birisi yazmıştı bir başlıkta çalışmıyor diye arada travego panjurla far takılmış durumda
Yeni araç almış mıdır acabaA-1563'ten 1 ay sonra sinyal alınmış. Aracın son konumu Mahmutbey.
Şuan konumda Medipol Bağcılar Üni tarafında yatıyor gözüküyor . Evime çok yakın belki bakmaya gidebilirim .Yeni araç almış mıdır acaba
Ben aldığını sanmıyorum ama yakınsa ve müsaitseniz bakabilirsiniz. Çok ümitli olmayın derim şahsen. Biraz sorunlu bir araçtır kendisi. 1 yıl çalışmaz gelir 1-2 hafta arıza verir 1 gün çalışır yine giderŞuan konumda Medipol Bağcılar Üni tarafında yatıyor gözüküyor . Evime çok yakın belki bakmaya gidebilirim .
Bayiyi diyorsan bugün gideceğim. 1-2 saat sonra. Bana yakın yerde. Sana uzaksa boşuna gitme istersen ama sen bilirsin tabikiBugünkü Listemde
A-1563'e bakma
Citiport'lara bakma
76O ile Gidiş-Geliş
Yapacaz artık
8. geliyor benceBölgede 7 tane 0 Kent oldu biraz fazla değil mi![]()
@Atabey o bölgede yaşayamaz valla8. geliyor benceA-1510 %99 Otokar %1 Mercedes
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.