89S'ye 17:40 seferi ile geri dönmüş. Bakalım yeni aracıyla mı yoksa eskisi mi@Rick Grimes Bölgeye 2. 2025 Conecto Geliyor Olabilir
89S'ye 17:40 seferi ile geri dönmüş. Bakalım yeni aracıyla mı yoksa eskisi mi@Rick Grimes Bölgeye 2. 2025 Conecto Geliyor Olabilir
Umarım A-1622'nin eski aracı gibi olmaz.Bende öyle ümit ediyorum umarım böyle olur. Otokardan geçilmiyor zaten Conecto iyi gider. Ama umarım A-1753 gibi kronik şansız araç denk gelmez. 6 Gündür sinyal alınmıyor 2 kere motor arızası yedi
Ekli dosyayı görüntüle 79292
Umarım ama baya kötü başladı. İlk gün aracı çekmeye gitmeyecektim nazar değdiUmarım A-1622'nin eski aracı gibi olmaz.
A-1753'ten sonra A-1752 de gitti. Son fotoğraflarını çektim. Aracın sinyali yanlış bu arada.A-1752'nin son anları: Fotoğrafları ben çektim.
Ekli dosyayı görüntüle 79327Ekli dosyayı görüntüle 79328Ekli dosyayı görüntüle 79329
27 Ağustos 2025 - Yenibosna Metro Peronları
Yeni aracının sinyali olabilir belkiA-1753'ten sonra A-1752 de gitti. Son fotoğraflarını çektim. Aracın sinyali yanlış bu arada.
İkitelli demontaj yazıyor aracını değiştirmiş o daYeni aracının sinyali olabilir belki
Kayışdağı , Yenidoğan taraflarında BMC ve Cobra çok varcobralar gariptir anadolu yakasının dışarılarında daha sık rastlanabilen bir araç. hatta ileri gidiyorum ve diyorum ki kartal ve berisinde bir otokar görülür bir güleryüz. avrupa yakasında bol bulunan ve görsem tüküreceğim türden bir araç olan eski kasa procity'i bizim oralarda görünce değişik geliyor çok yok çünkü 500T ve 130Ş dışında bir de genelde modifiyeli (kozmetik) oluyorlar avrupa yakasındakilere göre, türk bayrağı maşallah yazıları falan
Varsayım: Yenibosna peronların arkasındaki sitede yatan otokar gördüm. Sadece tahmini kodu okunmuyor otokar gibi ama umarım değildirA-1752 ne alacak acaba
Ön yukarda kamerası var 2025 model olması lazım ve sitede orada araç göstermiyor A-1752 değilsede başka bir yeni araç olabilirVarsayım: Yenibosna peronların arkasındaki sitede yatan otokar gördüm. Sadece tahmini kodu okunmuyor otokar gibi ama umarım değildir
Ekli dosyayı görüntüle 79335
Çekerken orada gösteriyordu bakarak gittim şimdi ayrılmışÖn yukarda kamerası var 2025 model olması lazım ve sitede orada araç göstermiyor
Kalıcı bırakma değildi hocam. Ben Yenibosnadayken konumuna bakayım dedim peronların arkasında gösteriyordu bakarak gittim1752 Otokar Almış Olabilir Ama Görseldeki Araç 1752 Olamaz . 1752'nin Sahibi Aracı Güngören'e evinin önüne bırakıyor
Tek katlı aynasız Akia olsun (!)Neyse aracı otokar olmasında ne olursa olsun
Ona bile razıyım ya. Her 2025 model araç alan Otokar aldı. Bundan bir 5-10 yıl sonra şuan Temsalar sardı hemen değişsin nasıl diyorsak Otokarlar içinde aynısını diyeceğizTek katlı aynasız Akia olsun (!)![]()
İOAŞ dönemi ,Temsa'ların prime dönemiydi. Filo ile alım yapılmıştı.Ona bile razıyım ya. Her 2025 model araç alan Otokar aldı. Bundan bir 5-10 yıl sonra şuan Temsalar sardı hemen değişsin nasıl diyorsak Otokarlar içinde aynısını diyeceğiz
İptal olan seferlerinden son ikisini yapacak. Evimin oradaki duraktan geçerken üşenmezsem çıkar bakarımÖn yukarda kamerası var 2025 model olması lazım ve sitede orada araç göstermiyor A-1752 değilsede başka bir yeni araç olabilir
Zaman çok hızlı akıyor ya nerden Nerelere bu zamanlarda öve öve bitiremediğim araçlar 5-10 yıl sonra gözümüzde hurda gözükecekOna bile razıyım ya. Her 2025 model araç alan Otokar aldı. Bundan bir 5-10 yıl sonra şuan Temsalar sardı hemen değişsin nasıl diyorsak Otokarlar içinde aynısını diyeceğiz
Aslında Otokar'ı kötülüyormuşum gibi gözükmesin yanlış anlaşılmasın. Ben çeşitliliği seviyorum. En sevdiğim marka Isuzu fakat Tüm araçlar Isuzu olsa ondan da sıkılırım. 100 tane Otokar olacağına, 40 Otokar 30 Mercedes 15 Isuzu 10 Güleryüz 5 BMC olsun mesela.Zaman çok hızlı akıyor ya nerden Nerelere bu zamanlarda öve öve bitiremediğim araçlar 5-10 yıl sonra gözümüzde hurda gözükecek![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.