Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

IMG_6744.jpeg
Ukomede alınan kararlardan 500T ve 132V yapıldı.
50G ve 55G nin açılması yakındır.

İett kendi araçlarına klima için denetleme yapıyor mu
Kurtköy garajının Otokar otobüslerinde klima problemi var, ne zaman O2xxx serisinden Otokar'a binsem kliması bozuk oluyor. Yunus garajının Otokar'ları hiç yoktan ön tarafı serin oluyor.

Ben ayrım yapmıyorum çünkü öyle bir kurum kalmadı. İUAŞ araç kiralama ve tur otobüsü şirketi olarak faal sadece.

Orası öyle ama kapıkodlarından belli oluyor hangisi ÖHO hangisi İUAŞ ne kadar birleşmiş olsalar da ayırıyorum bende
Bilmeyenler için A-1500 A-1879 arası

B-1500 B-1920 arası

C-1500 C-1948 arası ioaş araçlarıdır her ne kadar şu an öho ya bağlı olsalar da

Kurtköy garajının Otokar otobüslerinde klima problemi var, ne zaman O2xxx serisinden Otokar'a binsem kliması bozuk oluyor. Yunus garajının Otokar'ları hiç yoktan ön tarafı serin oluyor.
Sultangazi araçları da sıkıntı geçen O2249 daydım klimaları sanki üflüyor gibiydi

Konu sahibi

Böyle alışkanlıkları olan varsa beklerim konuya

Böyle alışkanlıkları olan varsa beklerim konuya
Yoktu, oldu sayende 😃😃 Artık bende bugün itibari ile kayıt ederim bindiğim her aracı

Konu sahibi
Yoktu, oldu sayende 😃😃 Artık bende bugün itibari ile kayıt ederim bindiğim her aracı
Bir süre sonra alışkanlık yapıyor :D 2 yıldır devam ediyorum normal şartlarda 4 yıldırdı da 2 yıllık verim kayboldu :D

Bir süre sonra alışkanlık yapıyor :D 2 yıldır devam ediyorum normal şartlarda 4 yıldırdı da 2 yıllık verim kayboldu :D
Vay be 4 yıl he ? Ben bir ara aşırı fazla ses kaydı alıyordum . İkitelli Garajı burdaki hatlarda çok çalışırken . Şimdilerde hiç almaya fırsatım olmuyor . Sırf otobüs ses kaydı için dışarı çıkamıyorum maalesef ( ya da görüntü ) ama kaydederim bundan sonra , ilham verdin bana

Konu sahibi
SUBHANALLAH iett şaka mı yapıyor acaba ??? 36V ye 2022 den beri ilk defa cumartesi 23 sefer eklendi diye duyuru yapılmış !!# İmkanı yok , inanmıyorum . Bizimle dalga geçtiklerini düşünüyorum . İETT ? 36v ? Çok ayrı kitap , çok ayrı konu bu ikisi . Ayın 7’sinde tekrar bakacağım eğer doğruysa kapılarına kadar gidip ellerini öpeceğim . Buraya da yazıyorum
@Semih19-2 geçmiş mesajları okurken sanırım senin ilk hesabına denk geldim :D

Geri
Üst Alt