Kullananlar kötü diyor. 98AB-1 ve 89K-1 sevilmedi ama bence 98S-1 çok verimli depar diğer ikisinin aksine. Diğerleri için bir şey diyemeyeceğim89K’nin Sefaköye depar olarak kısaltılması kötü mü sizce
Kullananlar kötü diyor. 98AB-1 ve 89K-1 sevilmedi ama bence 98S-1 çok verimli depar diğer ikisinin aksine. Diğerleri için bir şey diyemeyeceğim89K’nin Sefaköye depar olarak kısaltılması kötü mü sizce
98AB-1 i ben çok seviyorum çünkü sadece İETT çalışıyor ve bahaneyle körüklü görüyoruzKullananlar kötü diyor. 98AB-1 ve 89K-1 sevilmedi ama bence 98S-1 çok verimli depar diğer ikisinin aksine. Diğerleri için bir şey diyemeyeceğim
Deparları hep desteklerim şayet normal hattın önüne geçmeyecekse. Hadi 98S-1 normal 98S'den fazla kalkabilir. Sefaköyden çok Bakırköy aracı varda. Atakent ve İnönüden gelenler için 98AB ve 89K'nın deparları daha az olmalı normal hattan. Özellikle Aksaray gibi bir yere gidiyorsa98AB-1 i ben çok seviyorum çünkü sadece İETT çalışıyor ve bahaneyle körüklü görüyoruz
2016 son 290LF lerOtokar'ın 290LF kasasının son üretim yılı 2015 mi? programıma kayıt yaparken Otokar 2016 ve üstüyse Kent LF, 2015 ve altıysa Kent 290LF diye sınır çizgisi koydum. Gerçek son üretim yılı nedir
Kesinlikle hocam artık Aksaray a giden 89K bulmak mucize olmaya başladı birde şöyle birşey var 98AB-1 seferleri az yani ana hattı bolmuyor o yüzden bir sıkıntı yokDeparları hep desteklerim şayet normal hattın önüne geçmeyecekse. Hadi 98S-1 normal 98S'den fazla kalkabilir. Sefaköyden çok Bakırköy aracı varda. Atakent ve İnönüden gelenler için 98AB ve 89K'nın deparları daha az olmalı normal hattan. Özellikle Aksaray gibi bir yere gidiyorsa
Teşekkür ederim hocam. Artık sınır çizgimi 2016 yaparım o zaman2016 son 290LF ler
Biz biraz daha dayanırızİstanbul'u çıkarsak zaten sitede ulaşım kategorisi bitecek![]()
Bak 88A'da şu an ani 36V'ye gider hararet verirO beni bırakıp gittiSarıyer ve bazı Cebeci hatlarında çalışıyor. Aldatmanın cezasını , tekrar burada çalışınca vereceğim ona
![]()
TECHNOLOGIAAAAAEkli dosyayı görüntüle 77269
O1264’ten salamlar
Gelmez gelmez rahatta kalBak 88A'da şu an ani 36V'ye gider hararet verir
Solo karsanlara dua edersin Topkapı'dan Akialara dua edersin
Karsan’a bile dua ederim ama O1264’e etmem . 500T de çalışmakla sınasın yarabbim onuSolo karsanlara dua edersin Topkapı'dan Akialara dua edersin
Sizde en tehlikeli hat 142B imiş,O araç 98G'deki gününü sorunsuz tamamladı, bu hat da çooooook uzun aslında.![]()
Onu Esenyurt hattına yollayım yaksınlar demeni umud ederdimKarsan’a bile dua ederim ama O1264’e etmem . 500T de çalışmakla sınasın yarabbim onu![]()
O kadar da değil hocam , o kadar da değil . Yakmak ne demek ?? Ayıp beOnu Esenyurt hattına yollayım yaksınlar demeni umud ederdim
Yolları kötü mü oranın ? Yoksa nasıl başarabilirler böyle bir şeyi ahahaBizim 98G'de de koltuk kırılıyor, böyle bir şey yok.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.