Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

İyice İsuzu fanatiği oldun önerim bari Novociti gibi diğer modelleri hatta küçük şehirlerün İsuzu öholarına bin Bursadads yine isuzu var bol bol denersin foto çekersin😂
A-1607 ye hem bindim hem bir sürü çektim. C-1539 sadece çektim. A-1709 ile eve döneceğim ve çekerim onu da. Hepsini akşama paylaşırım. Farklı kodlu 4-5 İsuzu çekmişimdir

Konu sahibi
İyice İsuzu fanatiği oldun önerim bari Novociti gibi diğer modelleri hatta küçük şehirlerün İsuzu öholarına bin Bursadads yine isuzu var bol bol denersin foto çekersin😂
Yok küçük otobüs sevmiyorum 😅 Citiport candır 😁

Konu sahibi
Hemen önünde bulunan resmen ısırılmış plastik tutamak dışında , yine içi mükemmel gözüken bir Isuzu daha
Şu başlıklara bakmıyorum ya , mesajı random başlığa taşır mısın @Rick Grimes
Burada yorum yapmayayım
Şoför abi affetsin Sabahtan beri dışardayım acıktım ben ısırdım (şaka)

Kırk yılış başı A-1709 bineyim dedim arıza verip indirince üzülüyordum arkadan yine Isuzu geldi 😅
Isuzu’ların içinde boğuluyor herif ya şuna bak 😭😭😭 Bende tabelasının yarısı gözükmeyen O2291’den inip , tabelası hiç yanmayan O1275’e biniyorum
IMG_0549.jpeg

Isuzu’ların içinde boğuluyor herif ya şuna bak 😭😭😭 Bende tabelasının yarısı gözükmeyen O2291’den inip , tabelası hiç yanmayan O1275’e biniyorum Ekli dosyayı görüntüle 76568
İett Genel Başkanı olursam ilk işim O1264'ü Anadolu yakası'na atmak
İkincisi de Yayla'ya solo Karsanlar çalıştırmak

İett Genel Başkanı olursam ilk işim O1264'ü Anadolu yakası'na atmak
İkincisi de Yayla'ya solo Karsanlar çalıştırmak
SOLO KARSAN ???? Yok kalsın başkanım . Yürüyerek giderim gideceğim yere karsana bineceğime
Citiporta okeyim 😀😀 Ver ver
O1264’ü ben halledicem , tek yakalayamadım . Yakalarsam 😈😈

Geri
Üst Alt