Kirpma teknolojsiyle daha fazla fotografin atilmasini saglayabilirsin ayrica baska modelleei de cektin mi ayip olur onlara
Kirpma teknolojsiyle daha fazla fotografin atilmasini saglayabilirsin ayrica baska modelleei de cektin mi ayip olur onlara
Yok çekmedimKirpma teknolojsiyle daha fazla fotografin atilmasini saglayabilirsin ayrica baska modelleei de cektin mi ayip olur onlara
Citaro haricYok çekmedim![]()
Allahım ya Baska bir sey cekmedin mi fanatiksen Budoya bin Isuzu Citibus varmis orda bol bol binersin![]()
Herkese geçmiş olsun, çok üzüldüm
1 yıllık haber. İETT kaza konusunda paylaşılmıştıHerkese geçmiş olsun, çok üzüldüm
“Rick, Isuzu seni terk etti. Biz buradayız.”
“Ben sadece konfor arıyordum... ama siz markayla aidiyet kurmuşsunuz.”
“Marka değil, süspansiyon konuşur.”
Isuzu’yu bulunca öbür markaları unuttu hemen . Sen şimdi onların yüzüne bakma , sonra onlar da aynısını sana yapacak![]()
Onu ben yazdirtmadim valla kendi uydurdu ama cok iyiATABEY THE OBSERVER DJALSŞJDPWPSLWLSKXKS
Normal şartlarda 100 defa tamir edilecek araç, en kötü dizele dönüştürülürdü
“Konfor değil, karakter konuşacak!”
“Otokar’ın Klima Yalanı!”
“Karsan ATAK mı, Karsan ALDAT?”
“Temsa’nın Bornova Travması”
“Rick vs. Markalar – 500T’de Son Durak!”
“Isuzu hâlâ iyi ama Ikarus’un ruhu başka.”
Tamiri değerini geçer muhtemelenNormal şartlarda 100 defa tamir edilecek araç, en kötü dizele dönüştürülürdü
“Koltuk Kumaşı Takıntılı Üye”
“Rick’in Analizleri: Kumaş mı, Kurgu mu?”
“Hatlar Arası Estetik Denetmeni”
“Klima mı fısıldıyor, yoksa İzmir mı konuşuyor?”
Hocam A-1736 A-1737 A-1738 A-1739 A-1740 2012 değil 2014 cobradır sistem hatası öyleBugün @Beykozlu'nun derdinden iyi anladım. Sırasıyla:
89S -> A-1868 - 2013 Conecto
15BK -> A-1607 - 2023 Isuzu Citiport (Yorum yapmak haddime düşmez. Sanatçının mükemmel sanat eseri)
15BK -> A-1709 - 2017 Isuzu Citiport (Trafiğin etkisiyle klimasından üşüdüm yol boyunca.)
15BK -> C-1539 - 2024 Isuzu Citiport (Güzel araçtı. İlk defa 2024 model Isuzuya bindim)
98 -> A-1738 - 2012 CNG'li Cobra ile eve döndüm. (Kliması şaşırtıcı çok iyidi. Bugün klimalar konusunda baya üşüdüm.)
Not: A-1709 ile giderken Çevre yolu trafiği yüzünden C-1551, C-1539 ve Biz aynı trafiğin içinde arka arkayaydık. Diğer araçlar doluydu bizde 3 kişi vardı. Trafikten kurtulunca araç bir anda tüh arıza verdiArkadan C-1539'a bindim. Kadıköye son durağa inince ne göreyim arkadan A-1709 gelmiş
Siteme de arıza işlenmemiş. Isuzu olmasa şikayet edecektim de hadi inanayım arıza verdiğine
Ekli dosyayı görüntüle 76580
Ekli dosyayı görüntüle 76581
Ekli dosyayı görüntüle 76582
Üç araç aynı anda geldik peronlara neredeyse
Araçlar:Bu yuzden komik yapay zeka hikayeleri basligi acicam isetyen gelsin
Ayrica:İstanbulda tezellerler 8 tane falan sari sitede ilanda![]()
A-420'de ilanda hattıyla beraber.Araçlar:
C-198
B-1737
A-088
A-1718
A-112
Diğer 3 araç:
Kayseri ÖHO AutoBus
Teztiger
Tezlion
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.