Beykozlu birlesstir demisti bana ben usendim azcik yaptimAslında küçük farklar var. Ben birleştirtmemiştim.
Üsttekini ben açtım. Garaj muhabbetleri falan konuşuyoruz alttaki ise direkt hangi garajda hangi araç var tarzı
Beykozlu birlesstir demisti bana ben usendim azcik yaptimAslında küçük farklar var. Ben birleştirtmemiştim.
Üsttekini ben açtım. Garaj muhabbetleri falan konuşuyoruz alttaki ise direkt hangi garajda hangi araç var tarzı
tamam düzelttim. Bir başlıkta birleştirilmiş aslında ama eski başlık silinmemiş. Eski başlığı sildim artık sorun yokBeykozlu birlesstir demisti bana ben usendim azcik yaptim
Canlandiramiyoruz maalesef moderatorken cok ugrastim donemin yoneticisi reklam yapmaya gerek yok dedi @Arsen belki diger basliklari canlandirmaya calisir bilmiyorumYani evet semt ismi de verebilirim Gebzede Mevlana, Beylikbağı Hürriyet Yavuz Selim dersek 422 de sayabiliriz. İzmitte Tavşantepe, Yeşilova
Kocaeliden pek arkadaş yok gibi Kocaeli Ulaşımında benden başka güncel paylaşım yapan yok. Başlıklar cansız
Berktuğ vardı eskiden Kocaeli Ulaşımı ile ilgili kendisi Bursada oturuyordu normalde ama canlı tutuyordu bir kaç wowdaş daha vardı, şimdi onları göremiyorum, sorun değil ben değişiklik haber vs. olursa paylaşırım.Canlandiramiyoruz maalesef moderatorken cok ugrastim donemin yoneticisi reklam yapmaya gerek yok dedi @Arsen belki diger basliklari canlandirmaya calisir bilmiyorum
Bizde sirkeci marmaray karanlık değil ama tren kaçacak mı diye korku yaşatıyprİzban yeraltı İstasyonları korku tüneli gibi ya çok karanlık
Büyük ihtimal önceki tren geç kalmıştır ama bazı istasyonlara gidiş cidden uzun sürüyorBizde sirkeci marmaray karanlık değil ama tren kaçacak mı diye korku yaşatıypr
Bir keresinde tam o turnikelerin orada gebze 8 dakika yazıyordu ben perona indiğimde tren peronda yavaşlıyordu
Bu olaydan sonra tekrar sirkeci marmaraydaydım yine turnikenin orada gebze 6 dakika gösteriyordu koştum zor yetiştim derinlik olarak bir sirkeci marmaray bir gayrettepeBüyük ihtimal önceki tren geç kalmıştır ama bazı istasyonlara gidiş cidden uzun sürüyor
Hocam Yıldız M7'de varBu olaydan sonra tekrar sirkeci marmaraydaydım yine turnikenin orada gebze 6 dakika gösteriyordu koştum zor yetiştim derinlik olarak bir sirkeci marmaray bir gayrettepe
yıldız m7’yi günde 300 kişi zor kullanıyordurHocam Yıldız M7'de var
Yok hocam, o kadar da az değildir. Tamamen Katılıyorumyıldız m7’yi günde 300 kişi zor kullanıyordur
Tamam yaaDeğiştirirsen daha iyi olur forum açısından
Çok kral adamsın tam benim kafamda reel hayatta senle 36V-1 de tanışmak isterdimTamam yaaDeğiştirdim , bundan sonra arkadaşlarıma kötü örnek olmayacağım
Ama bu o fotoğrafın mükemmel olduğu gerçeğini değiştirmez
![]()
Başka bir yerde tanışalım hocamÇok kral adamsın tam benim kafamda reel hayatta senle 36V-1 de tanışmak isterdim![]()
O1264 üzülürBaşka bir yerde tanışalım hocamşu hat bizi daha tanışamadan birbirimize ve hayata küstürür . Kodu değişip yeni bir adla hizmet verirse olur ama
Yeter ki 36V çatısı altında olmasın
![]()
O beni bırakıp gittiO1264 üzülür![]()
Genel olarak çoğu hat böyle , sadece oraya özgü değil yani . İnsanlar empati yapamıyor . “Acaba ben bunu katlamadan öyle ortaya kabak gibi bıraksam insanlar acaba arkaya geçebilir mi ?”diye düşünmüyor kimse . İlla ki vardır empati yapabilen fakat ben daha denk gelemedim132C, 132P ve ikiye bölünen 132V hatları baya sıkıntılı, yolcular inmesini binmesini bilmiyor. En arka kapıdan bebek arabası sokmaya çalışan var, orta kısımda bebek arabasıyla duruyor öylece, bari katla, çocuğu kucağına al, sırf bebek arabası var diye arka kısım bomboş kalmıştı.Sultanbeyli hatları genelde böyle diye düşünüyorum.
Pendik / Sultanbeyli hatlarının çoğu böyle. Geçen gün bindiğin 132V'de 7 bebek arabalı bayan vardı. Sanırım gezmeye çıkıyorlar...132C, 132P ve ikiye bölünen 132V hatları baya sıkıntılı, yolcular inmesini binmesini bilmiyor. En arka kapıdan bebek arabası sokmaya çalışan var, orta kısımda bebek arabasıyla duruyor öylece, bari katla, çocuğu kucağına al, sırf bebek arabası var diye arka kısım bomboş kalmıştı.Sultanbeyli hatları genelde böyle diye düşünüyorum.
Bu nasıl bir saçmalık? Yol zaten uzun ve eğimli.İstanbul Metrosu’nda yeni düzenleme geliyor.
M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Gayrettepe istasyonundaki yürüme bantlarının kaldırılacağı açıklandı.
İstanbul Metrosu'ndan yapılan açıklamada, Gayrettepe İstasyonu ve bağlantı tünelinde, yaya geçiş kapasitesini arttırmak için yapılacak çalışmalar kapsamında yürüyen bantlar kaldırılacak.
"M2 Yenikapı-Haciosman Metro Hattı'nın Gayrettepe İstasyonu ve bağlantı tünelinde, yaya geçiş kapasitesini artırmak amacıyla düzenleme çalışmaları başlatılmıştır. Tünellerde darboğaz yaratan noktalarda yıkım ve genişletme çalışmaları yapılacak; dar alanlarda hareketliği kısıtlayan yürüyen bantlar kaldırılacaktır."
Kaynak: https://www.evrensel.net/haber/564902/istanbul-metrosunda-yeni-duzenleme-geliyor
Başta inanmamıştım ama gerçekmiş resmi açıklama varmışBu nasıl bir saçmalık? Yol zaten uzun ve eğimli.
Tamir etmekle uğraşmak istemiyoruz demiyor da yolcu kapasitesinin artırılması içinmiş miş miş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.