Benim dediğim gibi bence önceden ban yemiş muhtemelen ( ana hesabıyla ) ve kendini trollüğe adamış
Evet. 300'ün bütün seferlerini böldüler.Dönüşte 300 ile dönerim diye baktım ama sefer saatlerini kuşa çevirmişler bir zamanlar burada İETT cirit atardı. Bayramlarda akrabamızın yanına giderdik Gümüşyakaya İETT otobüsleri görürdüm. Körüklü çalışırdı. Hey gidi günler hey
300 ün hangi türevlisi gelirse ona binerim artık dönüşte de
İStanbul Türk Telekom veya İstanbul Turkcell genel müdürlüğü olabilir konumu.Yememiş içmemiş 7 tane hesap açmış şimdi. Vpn ile ip değişiyor fakat Türk ip adresini yakalattı salak. İstanbul'dan bağlanıyor.
Sanmıyorum çok ters bana orası@Rick Grimes 132V’yi bölünmeden evvel deneyecek misin?
Akşam 21.55 seferinde geçiyor. Başka yok.
500A tâ Topkapı'da başlıyordu, bunu da yedi vicdansızlar500T'nin artık o havası kalmamış. 3 Durakta karşıda. Anadolu yakası hattı diyebiliriz yavaştan
Ekli dosyayı görüntüle 76385
İzmirde Allah'tan hat açıyorlarYav yeter artık sabah bir uyandım grupta böyle bir haberle uyandım. Nedir bu İstanbullunun çektiği çile artım kendimi asıcam en sonunda dayanamıyorum
İzmiri karıştırmaİzmirde Allah'tan hat açıyorlarHat bölünür mü hiç
![]()
Ben taşıdım buraya. İptal haberleri konusunda olmasından iyidir benceİzmiri karıştırma
Açılan hat: evimin önü- şehir hastanesiİzmirde Allah'tan hat açıyorlarHat bölünür mü hiç
![]()
bu gece hatlarinin açılması iyi olucak umarım guzergahları iyi olur ve yolcusu olurEkli dosyayı görüntüle 76389
Ukomede alınan kararlardan 500T ve 132V yapıldı.
50G ve 55G nin açılması yakındır.
55G nin kesinlikle yolcusu olur. 50G’yi bilemiyorumbu gece hatlarinin açılması iyi olucak umarım guzergahları iyi olur ve yolcusu olur
Kurtköy garajının Otokar otobüslerinde klima problemi var, ne zaman O2xxx serisinden Otokar'a binsem kliması bozuk oluyor. Yunus garajının Otokar'ları hiç yoktan ön tarafı serin oluyor.İett kendi araçlarına klima için denetleme yapıyor mu
Sultangazi araçları da sıkıntı geçen O2249 daydım klimaları sanki üflüyor gibiydiKurtköy garajının Otokar otobüslerinde klima problemi var, ne zaman O2xxx serisinden Otokar'a binsem kliması bozuk oluyor. Yunus garajının Otokar'ları hiç yoktan ön tarafı serin oluyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.