Aynı klimayı diğer araçlara da takalım.Bence şuan güncel halinde Akia daha iyi. Klima konusunda rakipsiz kesinlikle. Hava sıcak diye şortla çıkmıştım şuan klimadan üşüyorum ve boğazlarımı ağrıttı o kadar yani
Aynı klimayı diğer araçlara da takalım.Bence şuan güncel halinde Akia daha iyi. Klima konusunda rakipsiz kesinlikle. Hava sıcak diye şortla çıkmıştım şuan klimadan üşüyorum ve boğazlarımı ağrıttı o kadar yani
Şuan indim metrobüsten buzluktan çıkarılmış su şişesi gibi hissediyorum kendimiAynı klimayı diğer araçlara da takalım.
Motor sesi kulağınızı çonlattı mıAkia Metrobüsün en arka koltuğundan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü
Ekli dosyayı görüntüle 76549
Ekli dosyayı görüntüle 76551
Ekli dosyayı görüntüle 76550
07.08.2025 14:20 - 15 Temmuz Şehitler Köprüsü
Şöyle söyleyim sefaköyden söğütlüçeşmeye indim sağ kulağım duymuyorMotor sesi kulağınızı çonlattı mı
Valla 500T de 2 saat 15 dk oturarak İsuzu ile gittim tabiri caizse kusura bakmayın hiç uyuşmadan gittim son durağaBMC Procity ile Karsan var Gebzede Karsan nispeten daha rahat ama çok çabuk bozuluyor.
Isuzu yoğun hatlarda gidecek otobüs değil mesela 133TM de C-5 ÖHO Isuzuda rahat ama aynı otobüs 500T gelince rahat değil.
Güleryüz Cobra'lar da çok sağlam. Arada denk geliyorum.BMC Procity ile Karsan var Gebzede Karsan nispeten daha rahat ama çok çabuk bozuluyor.
Isuzu yoğun hatlarda gidecek otobüs değil mesela 133TM de C-5 ÖHO Isuzuda rahat ama aynı otobüs 500T gelince rahat değil.
Arka koltuklar amfi gibi olunca çekici geldi değil mi ben de aynısını Akia Ultra DD’ye binerken bir ventilden çıkabilecek en tiz sesle işitme kaybı yaşamıştımŞöyle söyleyim sefaköyden söğütlüçeşmeye indim sağ kulağım duymuyor
Güleryüz cobra eski kasasının arkada çok değişik bir oturma düzeni var. O en arka 3’lü ye tırmanmak bir mesele özellikle bakımsızları ayaktakine acımıyorGüleryüz Cobra'lar da çok sağlam. Arada denk geliyorum.
Bir de inerken sağır ettiArka koltuklar amfi gibi olunca çekici geldi değil mi ben de aynısını Akia Ultra DD’ye binerken bir ventilden çıkabilecek en tiz sesle işitme kaybı yaşamıştım
Bu neymiş ya canlı canlı görüp binmek Ap ayrı bir şeymişŞuan Kadıköy peronlara geldim cennetmiş burası Avrupa yakasında otobüse binmiyormuşuz
Dışarıdan bile mükemmel görünüyor , içerisi Allah bilir nasıldır
Şoför koltuğunun üstündeki saatin orda Atatürk imzası var mükemmel araç. Kesinlikle İstanbul'daki en favori aracım artıkDışarıdan bile mükemmel görünüyor , içerisi Allah bilir nasıldır![]()
Boşsa içinden fotoğraf atsanaŞoför koltuğunun üstündeki saatin orda Atatürk imzası var mükemmel araç. Kesinlikle İstanbul'daki en favori aracım artık![]()
Çok dolu maalesef full yaşlı kesim varmış 15BK'daBoşsa içinden fotoğraf atsana
Beykoz’da yaşlı kesim fazladır özellikle içlerdeÇok dolu maalesef full yaşlı kesim varmış 15BK'da
Otobüs olsa binerdim de minibüs hateriyim ben. Paşabahçe de inicem ters yönden ne gelirse binerim@Rick Grimes pendik-kadıköy dolmuşuna binmeyi düşünürmüydünüz anadolu yakasındaki en maceralı hatlardan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.