16S özellikle uçağa yetişmeye çalışırkenPeki en huzurlu hattı hangisi![]()
E-3’ün antitezidir
16S özellikle uçağa yetişmeye çalışırkenPeki en huzurlu hattı hangisi![]()
Her türlü Çözüm Merkezine kayıt alınıyor. Kaçış yokwhatsapp sanki biraz daha iyi gibi , tabi en iyisi 153’ü aramaktır . Orda da otomatik mesajla kandıramazlar bizi herhalde![]()
A'dan Z'ye sıralandığı için otomatik olarak öyle oluyor.Saatler genel anlamıyla karman çorman sitede. İlk kalktığı saatler orta yerlerde gözüküyor
Huzur ve ne ? Şu hattı huzurla birlikte anmanın cezası ban @Rick Grimes banlayalım @Karatas10 arkadaşı48K köy hatırdır sahile yakınıdır Bahçeköy hatları güzeldir 48D orman içinden geçer oda güzeldir
Ama 36V en huzurlusudur çünkü otobüs beklerken huzur ile beklete bekleye ağaç olursunuz
Huzur ve ne ? Şu hattı huzurla birlikte anmanın cezası ban @Rick Grimes banlayalım @Karatas10 arkadaşı![]()
Yani evet semt ismi de verebilirim Gebzede Mevlana, Beylikbağı Hürriyet Yavuz Selim dersek 422 de sayabiliriz. İzmitte Tavşantepe, YeşilovaÇoğu gebzeye gidiyor mükemmel detay
Hocam zaten bi İstanbul ile İzmir var doğru düzgün paylaşım yapılanYani evet semt ismi de verebilirim Gebzede Mevlana, Beylikbağı Hürriyet Yavuz Selim dersek 422 de sayabiliriz. İzmitte Tavşantepe, Yeşilova
Kocaeliden pek arkadaş yok gibi Kocaeli Ulaşımında benden başka güncel paylaşım yapan yok. Başlıklar cansız
İstanbul'u çıkarsak zaten sitede ulaşım kategorisi bitecekHocam zaten bi İstanbul ile İzmir var doğru düzgün paylaşım yapılan
Kemerburgaz merkez aslında tam yaşanmalık yer. Sakinimsi istersen 48Dye atla Bahçeköy/Belgrad ya da 48G/U Kent Ormanı yap. Şehir Merkezinde işin mi var M11'e bin. Göktürk Hatlarının çoğu geçiyor. Şehir merkezine ne çok yakın ne çok uzak.Geç dahil oluyorum konuya ama en huzurlu hat 48G’dir bence ya da genel olarak çoğu Göktürk hattı . Manzaraları çok hoş bence .
En tehlikeli hat ya da hatlar Gazi denen yerden geçen hatlar
En güvenli hatlar 36S,36CB,38H . Neden peki ? Çünkü yolcuları yok , bir tehdit unsuru yok![]()
Yok hocam ya o kadar da değil ama doğrusu aktiflik azalacağı için oladabilir.İstanbul'u çıkarsak zaten sitede ulaşım kategorisi bitecek![]()
1.) Durak hangi ilçede ise oranın belediyesinde (Astflt Dökmemek)142F Seyit Onbaşı durağının hemen orada yaklaşık üç haftadır İSKİ çalışması vardı. Çalışma bitti fakat yola asfalt dökülmedi. Araçlar geçebiliyor da yol bozuk biraz, toprak hep. Hattın duyurularında ise doğal olarak durağı kapalı olduğu kapalı olduğu yazıyordu ve güzergah değişikti hep ama onu da bugün yazmamışlar. Gördüğüm kadarıyla T1085 bu toprak yoldan geçiyor, diğer otobüsler ise değiştirilmiş güzergahtan geçiyor. Şimdi sorum kimde?
@Rick Grimes geldi bizimkiA-1102-A-1114 İBB ÖZEL HALK OTOBÜSÜ 36E 50.YIL MAHALLESİ AKSARAY KÜÇÜK OTOBÜS SEFERLERİ SAATLERİ KAÇ DAKİKA YOLCULUK SÜRESİ DURAKLARI GÜZERGAHI
36V?36A CEBECİ VEZNECİLER KALDIR ÇIKIŞ TARİHİ
150 15A 15F falanPeki en huzurlu hattı hangisi![]()
Aslında küçük farklar var. Ben birleştirtmemiştim.Yeri burası değil (çünkü yazacağım yeri bulamadım) ama yine de yazacağım.
Bu başlıklar birbirine benziyor.
İETT otobüslerinin bağlı olduğu garajlar ve hatlara göre dağılımları
- Beykozlu
- Cevaplar: 656
- Forum: İstanbul Ulaşım
Birleşse iyi olur.
Pardon zaten birleşmiş bir başlık silinmemişAslında küçük farklar var. Ben birleştirtmemiştim.
Üsttekini ben açtım. Garaj muhabbetleri falan konuşuyoruz alttaki ise direkt hangi garajda hangi araç var tarzı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.