Isuzu’ların içinde boğuluyor herif ya şuna bakKırk yılış başı A-1709 bineyim dedim arıza verip indirince üzülüyordum arkadan yine Isuzu geldi![]()

Isuzu’ların içinde boğuluyor herif ya şuna bakKırk yılış başı A-1709 bineyim dedim arıza verip indirince üzülüyordum arkadan yine Isuzu geldi![]()
İett Genel Başkanı olursam ilk işim O1264'ü Anadolu yakası'na atmakIsuzu’ların içinde boğuluyor herif ya şuna bakBende tabelasının yarısı gözükmeyen O2291’den inip , tabelası hiç yanmayan O1275’e biniyorum Ekli dosyayı görüntüle 76568
Ha bir de Yayla'da 1 kereliğine bile Öho'dan Citiport verdiririm Semihciğimİett Genel Başkanı olursam ilk işim O1264'ü Anadolu yakası'na atmak
İkincisi de Yayla'ya solo Karsanlar çalıştırmak
SOLO KARSAN ???? Yok kalsın başkanım . Yürüyerek giderim gideceğim yere karsana bineceğimeİett Genel Başkanı olursam ilk işim O1264'ü Anadolu yakası'na atmak
İkincisi de Yayla'ya solo Karsanlar çalıştırmak
A-5 bölgesi en azından bir adet Citiport almalı. Bölgede hiç Citiport yok.Ha bir de Yayla'da 1 kereliğine bile Öho'dan Citiport verdiririm Semihciğim
Evet keşke alsalar ama ben Procity TR’ye de okeyim . A-241 ve A-279’da var sanırım . İkiside mükemmelA-5 bölgesi en azından bir adet Citiport almalı. Bölgede hiç Citiport yok.
Tamam solo citaroSOLO KARSAN ???? Yok kalsın başkanım . Yürüyerek giderim gideceğim yere karsana bineceğime
Citiporta okeyimVer ver
O1264’ü ben halledicem , tek yakalayamadım . Yakalarsam![]()
Arızadan hiçbir seferi yapamasınlar sonra .Tamam solo citaro
Üşenmezsem akşama en kötü yarın sabaha citiporta boğacağım siziA-5 bölgesi en azından bir adet Citiport almalı. Bölgede hiç Citiport yok.
Allahım ya Baska bir sey cekmedin mi fanatiksen Budoya bin Isuzu Citibus varmis orda bol bol binersinÜşenmezsem akşama en kötü yarın sabaha citiporta boğacağım sizi
Çektikkerim: A-1603, A-1607 (bolca) , A-1709, C-054, C-155, C-1539, C-1759
Kadıköy peronlarda deli gibi dolanırken Isuzu gördüğüm an telefonu cebimden çıkardımAllahım ya Baska bir sey cekmedin mi fanatiksen Budoya bin Isuzu Citibus varmis orda bol bol binersin![]()
Bugün İsuzu konusunda inanılmaz şanslıyım eve dönerken son otobüsü beklerken bu seferde A-1515'i çektimÜşenmezsem akşama en kötü yarın sabaha citiporta boğacağım sizi
Çektikkerim: A-1603, A-1607 (bolca) , A-1709, C-054, C-155, C-1539, C-1759
Eee atıcak mısınBugün İsuzu konusunda inanılmaz şanslıyım eve dönerken son otobüsü beklerken bu seferde A-1515'i çektim![]()
Daha eve bile giremedim çok yorgunum yemek falan yiyip Beşiktaş'ın maçını izler uyurum. Yarın öğlen bombardıman yaparımEee atıcak mısınBizi de doyur ısuzulara , sen doymadın mı hala çekiyosun
![]()
Cektigin her otobusu emre#### laneti nedeniyle takibe alicazBugün İsuzu konusunda inanılmaz şanslıyım eve dönerken son otobüsü beklerken bu seferde A-1515'i çektim![]()
Ön spoiler olsun içinden seçicem paylaşılabilir olanlarıEee atıcak mısınBizi de doyur ısuzulara , sen doymadın mı hala çekiyosun
![]()
Arada sanki bir tane impostor var gibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.