7 kez hesap açmak vay be ! Ne azim varmış arkadaş , yazacağın şey de ya benim hattımla alakalı ya da saçma sapan bir yılda çalışmış eski bir araçla alakalı . İlginç
Evet. 300'ün bütün seferlerini böldüler.Dönüşte 300 ile dönerim diye baktım ama sefer saatlerini kuşa çevirmişler bir zamanlar burada İETT cirit atardı. Bayramlarda akrabamızın yanına giderdik Gümüşyakaya İETT otobüsleri görürdüm. Körüklü çalışırdı. Hey gidi günler hey
300 ün hangi türevlisi gelirse ona binerim artık dönüşte de
İStanbul Türk Telekom veya İstanbul Turkcell genel müdürlüğü olabilir konumu.Yememiş içmemiş 7 tane hesap açmış şimdi. Vpn ile ip değişiyor fakat Türk ip adresini yakalattı salak. İstanbul'dan bağlanıyor.
Sanmıyorum çok ters bana orası@Rick Grimes 132V’yi bölünmeden evvel deneyecek misin?
Akşam 21.55 seferinde geçiyor. Başka yok.
500A tâ Topkapı'da başlıyordu, bunu da yedi vicdansızlar500T'nin artık o havası kalmamış. 3 Durakta karşıda. Anadolu yakası hattı diyebiliriz yavaştan
Ekli dosyayı görüntüle 76385
İzmirde Allah'tan hat açıyorlarYav yeter artık sabah bir uyandım grupta böyle bir haberle uyandım. Nedir bu İstanbullunun çektiği çile artım kendimi asıcam en sonunda dayanamıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.