50N bir de76D
11ÜS
8A
Özellikle iş çıkışları 50A
50N bir de76D
11ÜS
8A
Özellikle iş çıkışları 50A
Nezihti sakindi ben bindiğimde48KA'nın arası yok ya aşırı nezih ya da kavga gürültü
Beşiktaş'tan nasıl gidebilirim oraya? Üsküdar - Marmaray olur mu?Halkalı Meydan. Küçükçekmece Köprüsünü geçtikten sonra güzergahında marmarayda hangi sahiller varsa bazı ortak sahiller ile aynı sahillerden geçiyor. Otobüs eşliğinde çok güzel gidiyor.
Sultanbeyli hatlarıPeki en huzurlu hattı hangisi![]()
30D marmaraya gidiyor beşiktaştan haritalardan bakın yine deBeşiktaş'tan nasıl gidebilirim oraya? Üsküdar - Marmaray olur mu?
Nereden bindinize bağlı saat kaçta bindiğinizi bağlıNezihti sakindi ben bindiğimde
KM33 ve KM34 hiç sevmiyorum çok itici insanlar biniyor
Marmaray ile Küçükçekmece durağına gelip BN1'e aktarabilirsiniz veya Halkalıya gelip direkt Halkalı Marmaraydan BN1'e binebilirsiniz. Halkalıya gelirseniz 6-7 durak normal yollardan geçiyor küçükçekmeceye gelince güzelleşiyor.Beşiktaş'tan nasıl gidebilirim oraya? Üsküdar - Marmaray olur mu?
Haftasonu Cumartesi günü saat 14:00 biniş 18:00 dönüşNereden bindinize bağlı saat kaçta bindiğinizi bağlı
İstanbul'a geldiğimde deniyimMarmaray ile Küçükçekmece durağına gelip BN1'e aktarabilirsiniz veya Halkalıya gelip direkt Halkalı Marmaraydan BN1'e binebilirsiniz. Halkalıya gelirseniz 6-7 durak normal yollardan geçiyor küçükçekmeceye gelince güzelleşiyor.
Marmaray ile Küçükçekmece durağına gelip BN1'e aktarabilirsiniz veya Halkalıya gelip direkt Halkalı Marmaraydan BN1'e binebilirsiniz. Halkalıya gelirseniz 6-7 durak normal yollardan geçiyor küçükçekmeceye gelince güzelleşiyor.
Beşiktaş yakınlarından da nezih hat deneyebilirsiniz 55TBeşiktaş'tan nasıl gidebilirim oraya? Üsküdar - Marmaray olur mu?
Saat ikide boş oluyor genellikle akşamda dönüşte çok kalabalık olmuyor sizide sorguya çekmiş gibi oldumHaftasonu Cumartesi günü saat 14:00 biniş 18:00 dönüş
Kısıklıdan geçiyor11ÜS Validebağ'dan geçiyor muydu?
134YK de örnek verilebilirİstanbul'un en tehlikeli hattı hangisi sizce binince gasp edilme, bıçaklanma ve kavga riski olan hattı
Kocaeli’de gasp edilme bıçaklanma kavga riski olan hat var mı sizce?Haftasonu Cumartesi günü saat 14:00 biniş 18:00 dönüş
Var, olmaz olur mu hiç. 419, 71, 66, 86, 552, 414, 413Kocaeli’de gasp edilme bıçaklanma kavga riski olan hat var mı sizce?
Mesele kalabalıkla alakalı değil o saatte kullanan bir kaç kişi ile ters düşmüşlüğüm var. KM33 ile giderken kadının birisi beni yerimden kaldırmaya çalıştı iki kadınız yanyana oturabilir miyiz siz şu beyefendi yanına otursanız diye, halbuki otobüste boş koltuk vardı.Saat ikide boş oluyor genellikle akşamda dönüşte çok kalabalık olmuyor sizide sorguya çekmiş gibi oldum
Geçmiş olsun. KM hatlardan başka sıkıntılı 24 geliyor aklıma, belki Ahmet Yesevi’den geçtiği için 11 de sayılabilir.Mesele kalabalıkla alakalı değil o saatte kullanan bir kaç kişi ile ters düşmüşlüğüm var. KM33 ile giderken kadının birisi beni yerimden kaldırmaya çalıştı iki kadınız yanyana oturabilir miyiz siz şu beyefendi yanına otursanız diye, halbuki otobüste boş koltuk vardı.
Dönüştede KM34 bindim, şöför çok agresif kullanıyordu otobüsü uyardım, birisi karışma şöförün işine dedi.
O insanların ayıbı ben elimden geldikçe temas göz hizası kurmamakya çalışıyorum hemen bir sapık tacizzi damgası vurmamak için zaten şimdi insanlar ile göz göze geldiğinde dövöcekmiş gibilerMesele kalabalıkla alakalı değil o saatte kullanan bir kaç kişi ile ters düşmüşlüğüm var. KM33 ile giderken kadının birisi beni yerimden kaldırmaya çalıştı iki kadınız yanyana oturabilir miyiz siz şu beyefendi yanına otursanız diye, halbuki otobüste boş koltuk vardı.
Dönüştede KM34 bindim, şöför çok agresif kullanıyordu otobüsü uyardım, birisi karışma şöförün işine dedi.
Çoğu gebzeye gidiyor mükemmel detayVar, olmaz olur mu hiç. 419, 71, 66, 86, 552, 414, 413
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.