Yayladan “tramvay” 4Yayla’dan Methbüs’mü var![]()
Yayladan “tramvay” 4Yayla’dan Methbüs’mü var![]()
Yok yok bende sağlam tattım 2 saat 15 dakika sürdü ama değdi de. Benim okul 15 km yakınlıkta olmasına rağmen 1 buçuk saatte gidiyordum artık kurtuldumSen en azından 1 saat tatmışsın . Benim Edirnekapıya gelmem 1 buçuk saat , sabahın trafiğinde karşıya geçmem 1 saat . Ömrüm çürüdü
O da yok ahhahahaYayladan t4
İnşallah bu sene bende kurtulucamYok yok bende sağlam tattım 2 saat 15 dakika sürdü ama değdi de. Benim okul 15 km yakınlıkta olmasına rağmen 1 buçuk saatte gidiyordum artık kurtuldum
Tolga abinin attığı ( ya da başka biri attı hatırlamıyorum ) eski hatlarla alakalı bir sitede 99’da bu hattın açılması mı planlanıyormuş öyle bir şey .36V kaç yıllık hat
Ayrı hat açmasınlar . O kadar da değil . Şuan ekstra 1 hat bile , ( bu mahalle için ) kaynakları israf etmek olur . Yukarıda yazdığım gibi elimizde zaten bulunan kaynakları kullanmak daha mantıklı olurdu .Öyleki mahalleye hat açmamak ayrı salaklıkları
TM18 demişken A-1001'in Isuzusu için TM17-MK50 hatlarına gelecektim onu da listeme ekleyeyimTm18 deparlarda pik saatlerde yaylaya uzatsalar sorun belki çözülür ama yayladakinler daha iyi bilir
TM18 ? Belki ama bence geri dönüşte o hattı kimse kullanmazdı . Malum iett iki hattın saatlerini çakıştırmama konusunda beceriksiz olduğu için bunlar gene arka arkaya olurdu . Kesin çözüm değil yani . Neyse ya belki bi planları vardır . Şurayıda çok kirletmek istemiyorum benim saçma mahallemin saçma hattı konusunda .Tm18 deparlarda pik saatlerde yaylaya uzatsalar sorun belki çözülür ama yayladakinler daha iyi bilir
TM17 de araç denenmez berbat bir hat keşke farklı hatlarda çalışsaTM18 demişken A-1001'in Isuzusu için TM17-MK50 hatlarına gelecektim onu da listeme ekleyeyim
Hocaö randam konu ne olcakTM18 ? Belki ama bence geri dönüşte o hattı kimse kullanmazdı . Malum iett iki hattın saatlerini çakıştırmama konusunda beceriksiz olduğu için bunlar gene arka arkaya olurdu . Kesin çözüm değil yani . Neyse ya belki bi planları vardır . Şurayıda çok kirletmek istemiyorum benim saçma mahallemin saçma hattı konusunda .
Hat bilgisine baktım Gazi - Sultangazi yazıyordu belli oluyorTM17 de araç denenmez berbat bir hat keşke farklı hatlarda çalışsa
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.