Esenyurttan geçen herhangi bir hatİstanbul'un en tehlikeli hattı hangisi sizce binince gasp edilme, bıçaklanma ve kavga riski olan hattı
Peki en huzurlu hattı hangisiEsenyurttan geçen herhangi bir hat![]()
Anadolu yakasındaki refahı yüksek yerlerden geçen hatlar. Beykozda Paşabahçeyi çok sevmiştim orası güzeldiPeki en huzurlu hattı hangisi![]()
Saatler genel anlamıyla karman çorman sitede. İlk kalktığı saatler orta yerlerde gözüküyorBu arada gece hatlarından olan 55G’de neden 23:59 diye bir kalkış var ??? 00:00 olsa 23:20 seferiyle araları çok açık mı olur ? Niye şöyle saçma saatleri seçerler anlamıyorum .
142B dir net.İstanbul'un en tehlikeli hattı hangisi sizce binince gasp edilme, bıçaklanma ve kavga riski olan hattı
76Dİstanbul'un en tehlikeli hattı hangisi sizce binince gasp edilme, bıçaklanma ve kavga riski olan hattı
11ÜS Validebağ'dan geçiyor muydu?76D
11ÜS
8A
Özellikle iş çıkışları 50A
48K köy hatırdır sahile yakınıdır Bahçeköy hatları güzeldir 48D orman içinden geçer oda güzeldirPeki en huzurlu hattı hangisi![]()
Hocam hiç ağaçlı köyü veya diğer köylere ziyarete gittiniz mi48K köy hatırdır sahile yakınıdır Bahçeköy hatları güzeldir 48D orman içinden geçer oda güzeldir
Ama 36V en huzurlusudur çünkü otobüs beklerken huzur ile beklete bekleye ağaç olursunuz
@Semih duymasin sakın48K köy hatırdır sahile yakınıdır Bahçeköy hatları güzeldir 48D orman içinden geçer oda güzeldir
Ama 36V en huzurlusudur çünkü otobüs beklerken huzur ile beklete bekleye ağaç olursunuz
Kemerburgaz'da iken 48D bi nasip olmadı ya, (en azından taksi ile gittim o yolu48K köy hatırdır sahile yakınıdır Bahçeköy hatları güzeldir 48D orman içinden geçer oda güzeldir
Çok şaşırıyorum o bazı yolları akşam vakitlerinde nasıl gidiyor otobüs çok sıkıntı bir yolKemerburgaz'da iken 48D bi nasip olmadı ya, (en azından taksi ile gittim o yolu)
BN1 güzergahı çok güzel. Tavsiye ederim Eminönüne manzaralı götürüyorPeki Manzarası en güzel hat ne?
Metro - Tramvay - Otobüs - Vapur
Nereden kalkıyor o?BN1 güzergahı çok güzel. Tavsiye ederim Eminönüne manzaralı götürüyor
48KA'nın arası yok ya aşırı nezih ya da kavga gürültü48KA denemiştim Mayıs ayında, 147 de pek tekin hat değil Ramazan bayramında iki kadın birbirine girmişti cocuğu araca kustu diye şöför de karışmıştı kavgaya
Halkalı Meydan. Küçükçekmece Köprüsünü geçtikten sonra güzergahında marmarayda hangi sahiller varsa bazı ortak sahiller ile aynı sahillerden geçiyor. Otobüs eşliğinde çok güzel gidiyor.Nereden kalkıyor o?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.